• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 15°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 14°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2307.862 1.40
  • Dolar: 32.3216 0.22
  • Euro: 35.03 -0.08

Büyükakın, “Bu şehrin gençlerine çok güveniyorum”

Darıca’da inşaatı devam eden 1800 kişilik spor salonunda inceleme yapan Başkan Büyükakın, “Ben Kocaeli gençliğine güveniyorum ve inanıyorum. Koronavirüs sonrası gençlerimizle buluşmaya kaldığımız yerden daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz” dedi.
Büyükakın, “Bu şehrin gençlerine çok güveniyorum”

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Darıca’da inşaatı devam eden 1800 kişilik spor salonunda inceleme yaptı. Son durumu yerinde gören ve çalışma hakkında bilgi alan Başkan Büyükakın’a, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay ve projenin teknik sorumluları da eşlik etti. İnceleme sonrası bir açıklama yapan Başkan Büyükakın, “Kocaeli genelinde sporun her alanına yatırım yapıyoruz çünkü bu şehrin gençlerine çok güveniyoruz. Bu salonlardan çıkacak şampiyonlar ve başarılı sporcular diğer çocuklarımıza da rol model olacak, sporu sevdirecek, heveslendirecek” diye konuştu. 

“GENÇLERİMİZLE BULUŞMAYA KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ”

Darıca ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi’nde yapılan spor salonunda toplam 10 bin 215 metrekare kullanım alanına sahip olacağını da dile getiren Başkan Büyükakın, Darıca’da yaşayan binlerce gencin yararlanacağı dev spor salonunun 1800 kişilik tribün kapasitesine sahip olduğunu da söyledi. “Kocaeli gençliğine çok güveniyorum ve çok inanıyorum” diyerek açıklamasına devam eden Başkan Büyükakın, “Gençlerimizle her fırsatta sohbet ettiğimde onların gözlerinde gördüğüm ışık, geleceğe yönelik umutları, hayalleri ve düşünceleri şahsıma enerji veriyor. Kocaeli’nin geleceği emin ellerde olduğunu görüyorum. Koronavirüs sonrası gençlerimizle buluşmaya kaldığımız yerden güçlü bir şekilde devam edeceğiz” dedi. 

“BU TESİSLERDEN DÜNYA ÇAPINDA SPORCULAR ÇIKACAK”

Çocuklara ve gençlere hizmet etmek için her fırsatı değerlendirdiklerini, Kocaeli’nin her ilçesinde ortaya koydukları projelerle geleceğin güçlü nesillerinin yanlarında olduklarını da belirten Başkan Büyükakın, “Spora yapılan yatırımın insana, insana yapılan yatırımın da geleceğe yapılan yatırım olarak görüyoruz. Kocaelili gençlerimiz azim ve kararlılıkla çalıştıklarında neler başarabileceklerini bize her fırsatta gösterdi. Boynunda bir madalyayla ziyaretime gelen her genç kardeşimi gördüğümde heyecanlanıyorum, gururla göğsüm kabarıyor, mutlu oluyorum. Şunu da özellikle söylemek istiyorum, inşa ettiğimiz spor tesisleriyle Kocaeli’den çıkacak sporcularımızın, dünya çapında yeni başarılara imza atacağına da yürekten inanıyorum” diyerek açıklamalarını tamamladı.

BİN 800 KİŞİLİK TRİBÜN

Darıca’da inşaatı devam eden 1800 kişilik spor salonunun bodrum katında 55 araçlık otopark yer alacak. Bu katta ayrıca iletişim odası, mekanik oda, mescitler, giyinme odaları ile duş alanları ve depolar bulunacak. Zemin katta ise bin 126 metrekare alanda basketbol ve voleybol sahası oluşturulacak. Zemin de ayrıca sporcu girişi, plates-aerobik salonu, fitness salonu ve çok amaçlı salon yer alacak. Bu katta ofis, antrenör odaları, hakem odaları, müdür odası, ilk yardım odası, basın toplantı odası, haberleşme odası, güvenlik odası, mutfak, kantin, 6 adet soyunma- duş-wc alanları, engelli soyunma- duş-wc alanları ve depo bulunacak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim