• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 06:35Güneş 08:06Öğle 13:00İkindi 15:22Akşam 17:43Yatsı 19:09
    • 5°C Kocaeli
    • 10°C İstanbul
    • -1°C Ankara
    • 8°C Rize
  • BIST: 10918.51 0.00
  • Altın: 5769.085 0.51
  • Dolar: 42.5102 -0.05
  • Euro: 49.5823 -0.12

Körfez Gençlerbirliği, Ragbi’de Türkiye Şampiyonu oldu

U20 Erkekler 15’li Ragbi Türkiye Kupası final maçında muhteşem bir zafer elde eden Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü, Isparta GSİM’i mağlup ederek Türkiye Şampiyonu oldu.
Körfez Gençlerbirliği, Ragbi’de Türkiye Şampiyonu oldu

U20 Erkekler 15’li Ragbi Türkiye Kupası finali, Körfez Alparslan Türkeş Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi. Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü ile Isparta GSİM SK arasında oynanan final müsabakası yüksek tempolu ve çekişmeli bir mücadeleye sahne oldu. Karşılaşmayı 44-8’lik sonuçlar kazanan Körfez Gençlerbirliği oldu. Bu sonuçla Türkiye U20 Erkekler 15’li Ragbi Ligi Şampiyonu Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü oldu.

2-sampiyon-korfez-ragbi-takimi.jpg
MAÇ BOYUNCA DESTEK VERDİLER

Alparslan Türkeş Spor Kompleksi’ndeki mücadeleyi; Türkiye Ragbi Federasyonu Asbaşkanı ve Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, siyasi partilerin yöneticileri, STK temsilcileri, spor adamları ve çok sayıda vatandaşlar da yakından takip etti.

5-sampiyonluk-kupasini-kocaeli-gsim-gokhan-yavaser,-korfez-mhp-ilce-baskani-dogan-bekiroglu-ve-korfez-bel-bsk-yard-osman-yurt-birlikte-verdiler.jpg

İLK SEZON İLK ŞAMPİYONLUK

Antrenörler İhsan Demirtaş ve Mehmet Kahveci teknik idaresindeki Körfez Gençlerbirliği Erkek Ragbi takımı sezon öncesi Mart ayında Ankara Pursaklar Belediyespor Kulübü’nü yenerek 1. Lig'de mücadele etmeye hak kazanmıştı. Körfez GB daha sonra 1. Ligde mayıs ayından itibaren Ankara Ragbi Spor Kulübü'nü, Konya Selçuk Kartallar Spor Kulübü’nü ve Antalya Engin Hazır Spor Kulübü gibi ligin güçlü ve iddialı ekiplerini yenerek büyük bir avantaj elde etti.

6-muthis-mucadeleden-ilginc-anlar.jpg

BAŞTAN SONA ÜSTÜNDÜK

Final maçında kendi evinde Isparta GSİM takımı ile karşı karşıya gelen Körfez ekibimiz maçtan 44-8 galip ayrılarak şampiyonluk kupasını kazanmayı başardı. Körfez Gençlerbirliği Ragbi takımından yapılan açıklamada; “Hafta sonu evimizde oynadığımız U20 Erkekler 15’li Ragbi Final maçında Isparta GSİM takımını 44-8’lik net bir skorla yenerek şampiyon olduk. Sahada yanımızda olan bizi destekleyen herkese teşekkür ederiz.

KUPAYI KÖRFEZ’E ARMAĞAN EDİYORUZ

2025 sezonunu şampiyonlukla kapattık. Şimdi yeni sezon için hız kesmeden çalışmaya devam edeceğiz. Bütün başarılarımız Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü adını layıkıyla taşıyabilmek ve en iyi şekilde duyurmak için. Bizleri her zaman maddi ve manevi olarak destekleyen Körfez Belediye Başkanımız Sayın Şener Söğüt ve ekibine, kulüp yönetim kurulumuza bizlere sundukları imkânlar için teşekkür ederiz. Şampiyonluğumuz Kocaeli ve Körfez halkına armağan olsun” denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim