• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:12Güneş 05:52Öğle 13:06İkindi 16:57Akşam 20:10Yatsı 21:43
    • 14°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 14°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 10208.65 1.62
  • Altın: 2395.066 -1.33
  • Dolar: 32.3403 -0.46
  • Euro: 34.7603 -0.24

Zeray İnşaat'tan büyük yardım kampanyası!

Kocaeli’nin ünlü inşaat firmalarından Zeray İnşaat, Covid19 salgını nedeniyle evlerinde zor günler geçiren ve Ramazan ayı dolayısıyla 1200 gıda yardım kolisi hazırlayarak dağıtmaya başladı.
Zeray İnşaat'tan büyük yardım kampanyası!

Kocaeli, Sakarya ve Bursa’da önemli projelere imza atan Kocaeli firması Zeray İnşaat, Çayırova’da da yakın bir zamanda 750 konutluk projeye başlayacak.

Önemli projelerle adından sıkça söz ettiren Zeray İnşaat, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid19 salgınıyla mücadele kapsamında ve Ramazan ayı nedeniyle yarım kampanyasına başladı. Zeray İnşaat yönetimi ve çalışanları hazırlanan 1200 kolilik erzakları kendi elleriyle vatandaşlara dağıtmak için kolları sıvadılar.

Yapılacak olan yardımla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Zeray İnşaat yetkilileri zorlu günlerde vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini belirterek yaptıkları yazılı biraçıklamada bulundular. 

İşte yapılan o açıklama; 

Bir mum, diğer mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez” demiş Hz. Mevlana İçinde bulunduğumuz zor şartlarda, insan olabilmenin en önemli göstergesidir elele vermek. Toplum içerisinde her kriz hissiyatı oluştuğunda daha fazla sorumluluk alma ihtiyacı duyduk, içinde bulunduğumuz sektöre ve halkımıza umut olabilmek için şantiyelerimize hiç ara vermedik, daha fazla yerel ve ulusal bazda reklam verdik ki umutları yeşertelim istedik, sorumluluğumuzda emek veren binlerce personelimize ve  tedarikçilerimiz ve aileleri ile birlikte onbinlerce insanın evinde aş olmak zorundaydık. Bursa’da, Sakarya’da, Kocaeli’de  kimi sofra da tuz kimisinde ekmek olmak bir gururdu bizim için ve şimdi 5 yıllık planlarımızda ülkemizin önde gelen şehirlerinde ve bir çok ülke de başka sofralara umut olma hayallerimize her gün bir adım daha yaklaşmanın heyecanını yaşıyorduk hala yaşıyoruz ve yaşayacağız. Dünyayı esir altına almış olan salgın, tüm sektörleri etkilemiş olsa da öz gücümüz ve işimize olan inanç ve saygımız ile bugünde durmak, çalışanlarımızı eve gönderip umutsuzluğa kaptırmak yerine daha fazla personel sayısı ile şantiyelerimize ağırlık vermeyi seçtik. Personellerimizin tümü korona virüs ile ilgili eğitimlerden geçirildi. Tüm ofislerimizi ve şantiyelerimizi bilim kurulunun verdiğini tavsiyeler neticesinde sık aralıklarla dezenfekte ettirip, her bir noktaya hijyen alanları oluşturduk. Ve yine ofisler ve şantiyelerimiz içerisinde iş güvenliği uzmanlarımız ve şirket doktorumuz kontrollerinde sağlık tedbirlerine uyarak ÜRETMEYİ seçmiş bulunduk.

Üretmeyi seçtik çünkü Memleketimiz mimari anlayışımıza ihtiyacı vardı ve hak ediyordu.

Üretmeyi seçtik çünkü Memleketimizin dönen ekonomik çarkında katkımız olmalıydı.

Üretmeyi seçtik çünkü daha fazla istihdam yaratmalıydık.

Üretmeyi seçtik çünkü yüzlerce burs alan öğrencimiz mağdur olmamalıydı ve memleketimizin aydınlık yüzünde katkımız olmalıydı.

Üretmeyi seçtik çünkü Anadolu’nun dört bir köşesinde kimsesizlerin kimi olmalıydık.

Üretmeyi seçtik çünkü inşaat bizim mesleğimiz öz işimizdi.

Bu zorlu günlerde etrafımızda ki çeşitli kurum ve kuruluşların yardım çağrılarına sessiz kalamadık, kalamazdık. Gücümüzün yettiğince insanlarımızın yanında olmaya çalıştık.

Son iki aylık dönemde bir kişiyi dahi işten çıkarmadık, bunun yerine yüzlerce yurttaşımızı iş sahibi yaptık.

Bize böylesine gururu yaşatan, bu dayanışmada rızkı veren Allah’tır zihniyeti ile binlerce çalışanımıza rızık vermede bizi vesile kılan rabbimize şükran göstergemiz olan mübarek Ramazan ayında gıda kolilerimizi personelimiz ve tespit ettiğimiz ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak binlerce kişinin sofralarına umut olduk.

Kardeşliğin ve dayanışmanın önemini iliklerimize kadar hissettiğimiz şu günlerde, Zeray ailesi çatısı altında mücadele veren tüm personellerimize teşekkür ederiz.

Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır.

Güven İnşaa etmeye devam edeceğiz.

Bu günler geride kaldığında hedeflerimizin bir gün bile gerisinde kalmayacağımız inancı ile umutsuzluğu değil umudu, karanlığı değil aydınlığı, sırt çevirmeyi değil kardeşliği ve dayanışmayı seçtik.

Aynı zamanda gecesini gündüzüne katarak, aileleri ve çocuklarından ayrı kalarak bir asker misali cephenin en önünde savaşan sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunar. Zeray İnşaat adına her birine teşekkür ederiz.”denildi.

whatsapp-image-2020-04-30-at-14.32.45-(1).jpegwhatsapp-image-2020-04-30-at-14.32.43.jpegwhatsapp-image-2020-04-30-at-14.32.46.jpegwhatsapp-image-2020-04-30-at-14.32.45-001.jpegwhatsapp-image-2020-04-30-at-14.32.48.jpeg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
YELİZ
01 Mayıs 2020 Cuma 09:27
09:27
EŞİM % 68 ÖZÜRLÜ EMEKLİSİ KALP KAPAK AMELİYATLISI BU YÜZDEN ÇALIŞAMIYOR BENDE ONUN SAGLIK SORUNLARINDAN DOLAYI ÇALIŞAMIYORUM 2 ÇOCUGUM VAR YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVİNİRİM


TEŞEKÜRLER ASRES ( CUMHURİHET MAHALESİ)( ÜMİT KAFTANCI) CADESİ (NO 36) GEBZE
Fatma kaplan banada yardın gida si yapa bilir
01 Mayıs 2020 Cuma 03:50
03:50
Bana gida yardim yapa bilirimisin ben mağ durum adrs osman yilmaz mh 612 sk no 3 kat 2
Filiz
30 Nisan 2020 Perşembe 18:15
18:15
Banada gönderirmisiniz
Rukiye yamakcikli
30 Nisan 2020 Perşembe 15:39
15:39
Eşimden boşandım iki çocuğum la yaşıyorum hiç bir maddi yardım yok bende yardım istiyorum çalışmıyorum iki çocukla kiradayim
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim