• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 06:35Güneş 08:06Öğle 13:00İkindi 15:22Akşam 17:43Yatsı 19:09
    • 5°C Kocaeli
    • 9°C İstanbul
    • -2°C Ankara
    • 7°C Rize
  • BIST: 10918.51 0.00
  • Altın: 5768.686 0.50
  • Dolar: 42.5032 -0.06
  • Euro: 49.5697 -0.11

Büyükşehir Encümeni’nde 144 madde karara bağlandı; Kural tanımayan şoförlere 404 bin TL ceza

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümeni’nde yolcuyla tartışan ve trafik güvenliğini sağlayan kuralları ihlal eden şoförler cezadan kurtulamadı. Bu kapsamda özel halk otobüslerinde çalışan 137 şoföre 404 bin 561 TL para cezası kesildi.
Büyükşehir Encümeni’nde 144 madde karara bağlandı; Kural tanımayan şoförlere 404 bin TL ceza

144 MADDE KARARA BAĞLANDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen üyeleri, Aralık ayının ilk haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Yapılan encümen toplantısında 144 madde görüşülüp karara bağlandı. Buna göre Ulaşım Dairesi Başkanlığınca yapılan denetimlerde daha önce yolcuyla münakaşa eden ve yolcuya fiziki müdahalede bulunan bir şoförün aracının bağlama kararı 15 gün daha uzatıldı. Öte yandan yolcularla tartışıp huzuru kaçıran dört şoförün aracı da 3'er gün süreyle bağlandı.

 137 ŞOFÖRE KURAL İHLALİ CEZASI

Ulaşım Dairesi Başkanlığınca vatandaşların huzuru ve güvenliği için yapılan denetimlerde şoförlere araçlarının eksiklikleri ve hatalı davranışlarından dolayı idari para cezası kesildi. Duraktaki yolcuyu almama, fazla yolcu taşıma, araç kaportasını boyasız çalıştırma, çalışma ruhsatı olmama, kılık kıyafet yönetmeliğine uymama, araç üzerinde durak yazısının yazmaması ve bağlı olduğu durağın kurallarına uymama gibi sebeplerle 137 şoföre verilen 404 bin 561 TL idari para cezası onaylandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim