• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:21Güneş 05:59Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:04Yatsı 21:35
    • 16°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2439.282 0.00
  • Dolar: 32.4246 0.00
  • Euro: 34.6533 0.00

Zeray inşaat , Başkent’i taçlandıracak

İnşaat sektörüne yenilikçi bir bakış açısıyla birbirinden farklı projelerle adını duyuran Zeray İnşaat, “Future Deluxe City Ankara” isimli projeyi tanıttı. Taç şeklindeki mimarisi ile dikkat çekecek olan Zeray Future Deluxe City’nin yaklaşık 2 milyar lira
Zeray inşaat , Başkent’i taçlandıracak

40. PROJEYİ GELİŞTİRDİ

Kocaelili Zeray İnşaat, Ankara’daki ilk projesi olan 338 dairelik Zeray Future Deluxe City’i basına tanıttı. Ankara'nın Etimesgut Bağlıca bölgesindeki Zeray Future Deluxe City satış ofisinde düzenlenen basın lansmanında konuşan, gayrimenkul sektöründe 14 yılı geride bırakarak 40. projesini geliştiren Zeray Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray şunları söyledi:

DEĞER ÜRETİYORUZ

“Projelerimizle bulunduğumuz bölgeyi kalkındıran ve kalkındıracak olan bir değer üretiyoruz. Ülkemiz gelişmeleri doğrultusunda yatırımlarını doğru planlayanlar kazanabilecektir. Biz de şirket içerisinde oluşturduğumuz kişiye özel esnek ödeme planları ve bankalarla yaptığımız garantörlük vb. anlaşmalar ile kendi kitlemize bu değeri bugünden sunabiliyoruz.

TÜRKİYE’DE BENZERİ YOK

Bu projemiz, bölgedeki ilk yatırımımız olma özelliğini taşıyor ve bölgede “yeni bir merkez” oluşturduğumuzdan, Başkentimizi, 10 yıl - 20 yıl ve 50 yıl sonrasını öngörerek planlamalarımızı yapıyoruz. Projemiz; ilk olmanın değeri ve önemiyle farklı boyutta olmalı bilinci ile tasarlandığından bendeki uyandırdığı izlenim Türkiye'de bir benzerinin olmadığıdır.

GÖZ ALICI MİMARİ

Sıra dışı modern çizgisi ve göz alıcı mimarisi ile dikkatleri üzerine çeken Zeray Future Deluxe City’de tüm bloklar, sakinlerinin eşsiz şehir manzarasını kesintisiz bir şekilde deneyimleyebilmesi için özenle konumlandırıldı. Ankara’da ayrıcalıklı yaşamı tercih edenlerin ilk adresi olacak.”

EN MÜSAİT YERLEŞİM

Zeray İnşaat Satış Müdürü Ebru İzin ise projeye duyulan yoğun ilgiden bahsederek, “Projemiz; Ankara’nın gelişmeye ve değerlenmeye en müsait yeni yerleşim bölgesi Etimesgut Bağlıca’da, proje isminin de karşılığı olarak; geleceğin lüks şehrine yaraşır bir konseptte, daire içinde müstakil hayatın yaşanabileceği, nitelikli konut anlayışının çok üzerinde geliştirildi.

21. KATTA ÖZEL YÜZME HAVUZU

21 kata kadar yükselen dikey mimari ile tasarlanmış 4 blokta çoğunluğu 4+1 olmak üzere toplam 338 bağımsız bölümden oluşan Zeray Future Deluxe City’de çeşitli konseptlerde 1+1 ve 2+1’den oluşan 56 ünite de yer alıyor. Blokların en üst katında ise daireye özel havuz ve teras kullanım alanları bulunuyor.

ESNEK ÖDEME PLANI

Temmuz ayında başladığımız ön talep sürecinden bugüne yüzlerce kişi projemize ilgi gösterdi. Lansman satışlarımızın aynı ilgiyle süreceğini ve talebin de artarak devam edeceğini düşünüyoruz. Proje ilgililerine kendi bünyemizde ya da banka kredili kişiye özel esnek - avantajlı ödeme planları sunabiliyoruz" dedi.

HAZİRAN 2024'TE TESLİM

Zeray Future Deluxe City, dinlenme alanları, tenis kortu, basketbol sahası, amfi tiyatro ve birçok özelliğiyle projesinde yer alan kitleye sunacağı ortak yaşam alanları ile yaşama değer katıyor. İlave olarak her bloğun altında kapalı otopark katının yer aldığı projenin, toplam inşaat süresi 630 gün olarak planlanarak 30 Haziran 2024'te teslim edilmesi hedefleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim