• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:20Güneş 05:58Öğle 13:06İkindi 16:56Akşam 20:05Yatsı 21:37
    • 15°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 18°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 10082.77 1.69
  • Altın: 2439.282 0.00
  • Dolar: 32.4246 0.00
  • Euro: 34.6533 0.00

Vali Yavuz Gebze'de muhtarlarla bir araya geldi!

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebze’deki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.
Vali Yavuz Gebze'de muhtarlarla bir araya geldi!

Gebze Belediyesi Kültür Merkezi Kardelen Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Daire Başkanı Numan Balaban, daire müdürleri, kurum yetkilileri, Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Uslu ve muhtarlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan toplantıda; Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) Psikolog Tuğçe Bakır, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele konusunda yapılan çalışmalar hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

02-_medium_.jpg

BİLGİLENDİRMELERDE BULUNDULAR

İl Göç İdaresi Müdürü Mehmet Kavuk “Düzensiz Göç ve Uyum” ve İl Emniyet Müdürlüğünden Komiser Yardımcısı Esra Yılmaz’da “KADES ve UYUMA” projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundular. Vali Seddar Yavuz yaptığı konuşmalarında; “Biz neredeyse her ay ilçelerimize geliyor, muhtarlar toplantısı icra ediyor, sorunları yerinde dinleyerek istişarelerde bulunuyoruz. Bu toplantılarımıza il ve ilçe müdürlerimizi de dahil ederek özellikle yapmış olduğumuz hizmet ve yatırımları, dahası kamuoyu tarafından çok bilinmeyen ama bilinmesi gereken hususları da sizlerle paylaşmaya gayret ediyoruz.  

09-_medium_-001.jpg

 

“250 BİN BAYRAK TEMİN EDİLDİ, DAĞITILIYOR”

Cumhuriyet Bayramı’nda bütün ev ve işyerlerinde birer bayrağın olacağını belirten Vali Yavuz; Bu hafta hepimiz açısından çok özel bir hafta. Çünkü genç Cumhuriyetimizin artık neredeyse 100. Yaşını kutlayacağız. Bu vesileyle Kurtuluş Savaşımızın eşsiz komutanı, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyoruz. Mekanları cennet olsun. Bu kapsamda da elbette hepinizin bildiği gibi bayramların en iyi kutlandığı sembollerden bir tanesi Aziz Milletimizin onur, şeref ve haysiyetini temsil eden, bağımsızlığımızın sembolü olan bayrağımızla da taçlandırmak gerekiyor. Bu vesileyle Valiliğimizce başlatılan kampanya kapsamında şu ana kadar 250 bin bayrak temin edilerek bütün ilçelerimizde dağıtılmaya başlandı. Bu kapsamda dün İzmit ilçemizde bayrak dağıtımı gerçekleştirdik. Biraz sonra sizlerle beraber Gebze’de şanlı bayrağımızı vatandaşlarımıza teslim edeceğiz ve Cumhuriyet Bayramı’nda bütün ev ve işyerlerinde birer bayrak olacak. Bu vesileyle bayram hissiyatını hepimiz hissedecek, evlatlarımız, gençlerimiz, çocuklarımız milli şuurla büyüyecekler.

 

BİR ARADA OLMAYI ÇOK ÖNEMSİYORUZ

 

Her zaman muhtarlarımızın yanlarında olacaklarını belirten Vali Yavuz; Sizleri çok seviyoruz. Her daim sizlerle bir arada olmayı çok önemsiyoruz. Bu şehirde Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin temsilcisi olarak kapımız gönlümüz sizlere hep açık. Bir ihtiyaç ve sıkıntınız olduğunda imkanlarımız ölçüsünde sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz” diyen Vali Yavuz toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından muhtarlarımızın mahallelerinde oluşan sorun ve taleplerin dinlendiği, ele alındığı ve yapılması gerekenler noktasında istişarelerin yapıldığı toplantıda; Vali Yavuz, gereğinin yapılması ve takip edilmesi hususunda orada hazır bulunan kurum müdür ve yetkililerine talimat verdi. Birçok alanda verdikleri hizmetlerden ötürü Gebze’deki muhtarlara tek tek Başarı Belgelerini ve hediyelerini veren Vali Yavuz, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

ed7d3d30-f4c9-41e7-92db-0afef8b425d3.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim