• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:51Güneş 05:38Öğle 13:05İkindi 17:01Akşam 20:23Yatsı 22:02
    • 8°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 8°C Ankara
    • 11°C Rize
  • BIST: 10158.63 0.00
  • Altın: 2471.061 -0.00
  • Dolar: 32.1553 -0.12
  • Euro: 34.9051 0.74

Ünlü, Meclis Üyesi Adaylarını Uyardı!

MHP Kocaeli İl Başkanlığı bugün 12 ilçede ki bütün meclis üyesi adayları ile bir araya geldi. Programda konuşan Ünlü, " Her meclis üyesinin kendi özeline göre çalışmalı, ev ziyaretleri yapmalı, AK Parti’nin meclis üyelerinden fazla çalışmalıyız. Lider bur
Ünlü, Meclis Üyesi Adaylarını Uyardı!

MHP Kocaeli İl Başkanlığı bugün tramway cafede meclis üyesi adayları ile bir araya geldi.  İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe Başkanları, MYK üyesi Hilal Elmas, Cumhur ittifakının adayı Sibel Gönül, AK Parti İzmit ilçe başkanı Ali Güney ve MHP’nin 12 ilçedeki bütün meclis üyeleri katılım sağladı. 

 SİBEL GÖNÜL’E OY VERECEĞİZ

Açılış konuşmasını yapan MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, “Kocaeli’nde meclis listelerine giren 44 kişi cumhur ittifakı doğrultusunda aday olay arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Kocaeli’nde biz yapmış olduğumuz programda bazı arkadaşlarımız size oy vermeyecekler diyene arkadaşlar var ama biz Sibel Gönül’e oy vermeyecek misiniz diye sorduğumuzda hepsi kesinlikle oy vereceklerini söylüyor”

BEKA DİYEN BİR LİDERİN TEŞKİLATI İLE BİRLİKTEYİZ 

Ahmet Yalçınöz’de sonra konuşan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, “Biz bugün beka diyen liderin teşkilatı bir aradayız. 31 Mart’ta hem belediye başkanlığı için hem belediye meclis üyesi için var gücümüzle çalışacağız"dedi.

 TELEFONLARI KAPATMADAN KONVOY YAPACAĞIZ

Aydın Ünlü, “Bugün hep diyorum biz ilkleri yaşıyoruz. Bu ilkler sadece MHP’de olur. Dün 4 bin 239 tane mahalle temsilcimizle bir araya geldi. 44 tane Melis üyelerimizin hepsi asil olarak listede yer aldı.  Her meclis üyesinin kendi özeline göre çalışmalı, ev ziyaretleri yapmalı, AK Parti’nin meclis üyelerinden fazla çalışmalıyız. Lider burası kazanacak diyorsa biz bunu yapmak zorundayız. Hep kaybettik farklı nedenlerden ama MHP iktidara geldiği zaman hep bir engelle karşılaştı. Bugün nasıl bürokrasi girdiyse bugün meclise de gireceğiz ve kendi grubumuzu mecliste oluşturacağız. Biz çok çalışmalıyız, bugün hiçbir partinin yapamadığı programalar yapan bir partiyiz. Kimin oy vereceği bilinmez demeyin. MHP 31 Mart’ta cumhur ittifakının mahiyetini bilen bir partidir. Biz bir araya geldiğimiz zaman başaran bir parti olacağız. 2023 yılında ne olacak diye düşünmeyen elekten geçen bir parti olarak başarmak zorundayız. Devletin bekası için, çocukların bekası için bizim bunu başarmamız lazım.  İlk defa belki telefonlarımızı kapatmadan konvoy yapan bir parti olacağız” dedi.

 BÜTÜN ADAY ADAYLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM

Hilal elmas, “Bu hafta itibariyle meclis üyeleri belli oldu. İnşallah cumhur ittifakının 13- 0 yaptığı bir seçim geçer. Kocaeli’nde aday adayı olan 550 meclis üyesi aday adaylarıma çok teşekkür ederim, kimse üzülmesin ve meclis üyesi adayıymış gibi çalışmalarını isteyeceğim.  Cumhur ittifakı var ve hepsi bir yere girecektir. Ben bütün MHP’ye gönül veren herkesin bu kapsamda çalışmasını istiyorum.   Seçim yenilgisini bilen eni iyi kişilerinden biriyim. İnşallah bu 1 Nisan sabahı çok iyi bir şekilde seçimi kazmamış olarak kalkacağız. Bu programı düzenleyen il başkanımıza çok teşekkür ederim”

 EKİP OLMAK ÖNEMLİDİR

Sibel Gönül “Biz her zaman rotamızı milletin yolu olarak belirledik. Cumhur ittifakı kapsamında yüzünüzdeki heyecanı görüyorum. Ekip olmak önemli. 5 arkadaşımız bizim listelerimizde ve her birinin gayreti önemlidir ama tek olarak değil ekip olmak önemlidir. Gayet güzel gidiyoruz, bu heyecanı görüyorum. Benim bir derdim var diyen her vatandaşın derdini dinleyeceğiz, bizim safları sıklaştırmak zorundayız ve bunu yaptığımız zaman da iş bitmiştir. Maksat hoş bir seda bırakmaktır, insanlarımızdan Allah razı olsun almaktır. Bu vatan toprağına zarar gelememesi adına da elimizden geleni yapmalıyız. Hem inanmak hep başarmak lazım, biz hem inanıyoruz hem başarıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim