• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 24°C Kocaeli
    • 23°C İstanbul
    • 27°C Ankara
    • 28°C Rize
  • BIST: 9702 -0.21
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Türk Polis Teşkilatına 70 yeni araç

Türk Polis Teşkilatı Güçlendirme Vakfı Kocaeli Şubesi’ne bağışta bulunarak katkı veren kuruluşların temsilcileri Vali Seddar Yavuz’un önderliğinde düzenlenen programda bir araya geldi. Katkı sunanlara teşekkür edildi, plaketleri takdim edildi.
Türk Polis Teşkilatına 70 yeni araç

İZMİT POLİSEVİ’NDE TEŞEKKÜR YEMEĞİ

Kocaeli  Emniyet Müdürlüğü’ne 70 yeni araç kazandırılmasına katkı sunan sanayiciler ve hayırseverlere yönelik düzenlenen teşekkür buluşması Polisevi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Vali  Seddar Yavuz’un yanı sıra, yemekli buluşmaya Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ayhan Gedik, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr.  Tahir Büyükakın, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı, Organize Sanayi Bölgelerinin temsilcileri, sanayiciler ile Türk Polis Teşkilatı Güçlendirme Vakfı Kocaeli Şubesine bağışta bulunarak katkı veren kuruluşların temsilcileri katıldı.

belge1.jpeg

SUÇ İŞLENMEYEN ÜLKE VE ZAMAN DİLİMİ YOK

Kamu özel sektör işbirliği projesi sonucu Emniyet Müdürlüğüne kazandırılan 70 aracın tanıtım filminin sunulması ile başlayan program İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu ve Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın konuşmaları ile devam etti. İl emniyet müdürü Veysal Tipioğlu, suçun işlenmediği ülke olmadığı gibi, hiçbir zaman diliminin de olmadığını aktardı, “Burada esas olan suçun kamu vicdanını rahatsız edecek boyuta gelmemesidir” dedi, polisin vatandaşın huzur ve güveninin sağlanması için verdiği mücadele ve suçun önlenmesine yönelik gayretlerini aktardı. Tipioğlu, katkı sunan sanayicilere teşekkür etti.

belge2.jpeg

EMNİYET VE ASAYİŞ DEVLETİN EN ÖNEMLİ GÖREVİ

İş dünyasına teşekkür ederek sözlerine başlayan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Bilim, sanayi ve teknoloji şehri olarak 2021 yılında pandemi koşullarına rağmen üretim, istihdam ve ihracatta şehrimizin ve ülkemizin göstermiş olduğu bu başarılı performansta emeği geçen siz değerli iş insanlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Bu sayede özellikle dış ticaret hacmimizdeki açık her geçen gün daha iyi bir noktaya evrilecek ve sizler ürettikçe de daha güçlü  Türkiye’ye hep beraber ulaşacağız. Sizlere, iş insanlarımıza, sanayicilerimize güveniyoruz ve her fırsatta da devletimizin, sizlerin yanında olduğunu da memnuniyetle görüyoruz” dedi.

belge3.jpeg

TEŞEKKÜR BELGESİ VE PLAKET

Sağlık hizmetleri nasıl en iyi şekilde veriliyorsa emniyet hizmetlerinin de en iyi şekilde verilmesi gerektiğini belirten Vali Yavuz, “Bu şehir gerçekten Türkiye’nin gözbebeği bir şehir. Öncelikle kendi kıymetimizi, değerimizi bilmeli ve olumsuzluklara değil, daha çok başarıya, olumlu alanlara konsantre olmalı ve kendimizi kutsamalıyız” diye konuştu.

Vali Yavuz, önleyici tedbirlerle azaltılabilecek suçlar konusunda daha fazla konsantre olunduğunu hatırlattı, “Özellikle emniyet ve jandarma teşkilatımız bu konuda oldukça fedakarca çalışma yapıyor ve başarılı bir performans ortaya koyuyor. Başta güvenlik hizmetleri olmak üzere ilimizi ilgilendiren pek çok alanda ciddi katkıları olan Büyükşehir Belediyemizin; bina temini, projelere verdiği destek ve teçhizatlar konusunda gerçekten emniyet hizmetlerinin daha iyi bir hale gelmesi konusundaki büyük emeklerine bizzat şahidiz. Sizler de taşın altına elinizi koydunuz ve gönlünüzden geçtiği kadar yardım ettiniz. 70 tane aracı emniyet hizmetlerine kazandırdık. Bu güzel davranış elbette takdire şayan. Diğer iller ve insanlara da örnek teşkil edecek güzel bir faaliyet. Dolayısıyla sizleri gönülden tebrik ediyorum. Kazancınız bol olsun, hayırlı işler, hayırlı kazançlar temenni ediyorum.”

Vali Seddar Yavuz ve protokol üyeleri, daha sonra Türk Polis Teşkilatı Güçlendirme Vakfı Kocaeli Şubesine bağışta bulunup, katkı sunan sanayi kuruluşlarının temsilcileri ve iş insanlarına teşekkür belgesi ve plaketlerini verdiler.

polisevinde-1643361465-1643365199-(1).jpeg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim