• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:20Güneş 05:58Öğle 13:06İkindi 16:56Akşam 20:05Yatsı 21:37
    • 15°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9995.94 0.81
  • Altın: 2439.282 0.00
  • Dolar: 32.4246 0.00
  • Euro: 34.6533 0.00

Toltar,''halka karşı sorumluluğumuz var''

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Kültür Merkezi'nde belediye personeli ile bir araya geldi
Toltar,''halka karşı sorumluluğumuz var''

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Belediye personeli ile bir araya gelerek istişarede bulundu. Toplantıda personelinin kandilini kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Toltar, "4,5 yıllık görev süremiz içerisinde hem ülke olarak hem de ilçe olarak birçok badireler atlattık. 4,5 yılda 6 seçim, bir hain darbe girişimi, genel merkez kongremiz oldu ve son olarak ekonomik bir baskı ile mücadele etmeye devam ediyoruz. Bu süre içerisinde başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle bir araya gel sekte sizlerle bu süre içerisinde bir araya gelemedik.

HALKA KARŞI SORUMLULUĞUMUZ VAR

Şimdi bir aile olarak buradayız. Arkadaşlar burası bizim ekmek teknemiz, bu kurum hepimiz için kutsaldır. Bizler seçimle geldik sizler atamayla geldiniz belki bizler gideriz ama sizler yine burada kalırsınız. Bizler siyaseten geldiğimiz için bizim halka karşı daha çok sorumluluğumuz var. Bizler yola çıkarken halkımıza seçim beyannamesi adı altında taahhütlerde bulunduk. Bu taahhütleri sizlere güvenerek verdik. Çünkü bizler bir ekibiz. Halkta bizlere inanarak güvenerek oyları ile bizleri bu kutsal göreve layık gördüler. Bizler eksikliklerimizle fazlalıklarımızla hepimiz halkımıza karşı sorumluyuz.

BİRLİKTE ZOR GÜNLER YAŞADIK

Bu süre içerisine hep birlikte zor günler yaşadık. Gerek ekonomik anlamda gerekse süreç içerisinde beklenmedik gelişmelerle karşı karşıya kaldık. Ama bizler halkımızın ve sizlerin mağdur olmamanız için idari ekibimizle birlikte elimizden geleni yapmaya çalıştık. Sizlerin özlük haklarınız olsun, emeğinizin, alın terinizin karşılığı olsun hep saygı duyduk ve elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık.

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Allah nasip ederse, genel merkezimiz bir daha görev verirse halkımızın da teveccühü ile önümüzdeki dönem yine halkımıza hizmet etmek için çalışacağız. Daha yapacak çok işimiz var. Ancak benim gibi bu göreve talip olan ve en iyi şekilde yapmak isteyen arkadaşlarımızda var. Artık Genel merkezimiz kimi uygun görürse başımızın tacıdır. Hepimiz için ilçemiz için hayırlısı olsun.

SOSYAL BELEDİYECİLİĞE ÖNEM VERDİK

Görev süremizce halkımızın istek ve taleplerine elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Tabi ilçemizde halkımızın istekleri daha çok bireysel olsa da hem belediyecilik hizmetlerimizi hem de halkımızın bireysel isteklerini yerine getirmek için çabaladık. Bu sürede sosyal belediyeciliğe daha çok önem verdik. Dar gelirli halkımızın hep yanında olduk.

BİZ BİR EKİBİZ

Bu süre içerisinde abi kardeş şeklinde hep diyaloglarımız oldu. Çalışan arkadaşlarımız bana istedikleri zamanda telefonla ulaşarak sorun ve sıkıntıları ilettiler. Çünkü biz bir ekibiz, ekibimizde her arkadaşımızın sorun ve sıkıntısı olabilir bizde elimizden geldiğince arkadaşlarımıza da yardımcı olmaya çalıştık.

VATANDAŞIMIZIN TALEBİ BAŞIMIZIN TACIDIR

Sizlerden hep isteğim, halkla olan diyaloglarınızı en iyi şekilde yerine getirmeniz oldu. Vatandaşlarımızın talepleri bizim başımızın tacıdır. Bundan sonra da vatandaşlarımızın sorunlarını en iyi şekilde çözüme ulaştırmanızı istiyorum. Birlikte ekmek yiyorsak birlikte yol yürüyorsak bu kurumun hassasiyetini göz ardı etmemenizi istiyorum. Ekonomik sıkıntılar yaşasak da biz hem sizleri hem de vatandaşımızı mağdur etmeden projelerimizi hayata geçirmek için el ele çalışmaya devam edeceğiz"dedi.

baskan-toltar-personeli-ile-bulustu-(3).jpgbaskan-toltar-personeli-ile-bulustu-(5).jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim