• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:18Güneş 05:56Öğle 13:06İkindi 16:57Akşam 20:06Yatsı 21:38
    • 18°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 26°C Ankara
    • 23°C Rize
  • BIST: 10084.03 0.01
  • Altın: 2399.392 -1.60
  • Dolar: 32.3782 -0.67
  • Euro: 34.7103 -0.92

Tavşancıl yine potada

Ligde ilk iki maçını kazanıp sonra iki maç kaybeden Tavşancılspor düşüşünü lider Bağçeşme’yi devirerek durdurdu. Maşukiye’nin bay geçtiği hafta ilk dörde dördüncü sıradan yine yapıştı.
Tavşancıl yine potada

1’nci Amatör Küme D Grubu’nda sezona şampiyonluk iddiası ile başlayan, ilk iki maçını kazanıp son iki maçını kaybeden Tavşancılspor durdu durdu lideri vurdu. Dilovası Şehit Nihat Karadaş Stadı’nda ağırladığı lider Bağçeşmespor’u 3-0 ile geçerken iki futbolcusu kızaran yeşil beyazlılar yenildiği son iki maçın yanı sıra kazandığı maçta da hakeme tepki geleneğini sürdürdü. Geçen haftaki cezalardan ötürü yedek kulübesinde sadece Kulüp Başkanı Mehmet Servet Akkor oturdu. Akkor maç bitiminde hakem heyetini tebrik ederken bir kulüp yöneticisi Akkor’a tepki gösterdi. “İki oyuncunu attı, neyini tebrik ediyorsun” diye çıkıştı.

BİLDİĞİMİZ PANİK ATAK!

3-0 öne geçtikten sonra dahi panik havasından bir türlü çıkamayan Tavşancılspor’a karşı zaman zaman etkili futbol oynayan Bağçeşmespor ise gol yollarında, son vuruşlarda çok etkisiz kaldı. İlk yarısı 2-0 tamamlanan maçta Ümit Aktaş müthiş bir riske girip üç oyuncu değişiklik hakkını da ikinci yarının hemen başında kullandı ama olmadı. Maçta taraftar üstünlüğünü deplasmanda oynamasına rağmen elinde tutan Bağçeşmespor’da taraftar, üçüncü golden bir süre sonra stattan ayrıldı. Maça yeşil mavili konuk ekip Bahçeşmespor yeşil beyaz renkli ve tip formayla gelince, yeşil beyazlı Tavşancılspor sahaya mecburi forma değişikliğiyle çıktı. Dilovası Belediyespor’dan forma desteği alan ev sahibi beyaz şortun üzerine turuncu renkli tişörtle sahada mücadele etti.

HIZLI BAŞLADI

Maça ev sahibi Tavşancılspor çok hızlı başlarken henüz 3’ncü dakikada Serdar’ın ayağından bulduğu şık golle 1-0 öne geçti.  17’nci dakikada Serdar bu sefer asistçi oldu, Kerim farkı ikiye çıkartan golü kaydetti. İlk 20-25 dakika içinde maçın mutlak hakimi olan Tavşancılspor’un 27’nci  dakikada sağ kanattan gelişen atağında Kerim, Bağçeşmespor kalecisi Enes’i çalımlayıp boş kaleye yuvarlarken kalede iyi bir yer tutan İsmail ayağıyla uzaklaştırdı. Ancak top bu sefer Özcan’ın önünde kaldı. Özcan da Enes’in henüz yerini almadığı pozisyonda mutlak golü ıskaladı. İlk yarının geride kalan son çeyreğinde Bağçeşmespor topa daha çok sahip olan ekip görünümüne rağmen pozisyon üretemedi. İlk yarısı 2-0 biten maçın ikinci yarısına konuk ekip üç oyuncu değişim hakkını birden kullanarak ve süratli başladı.

GALİP AMA SİNİRLİ

50’nci dakikada Cihat’ın ceza sahası dışından etkili vuruşunu Tavşancılspor kaleci Semih bloke etti. 55’te Özcan, Tavşancılspor’un üçüncü golünü kaydetti. 60’da hakem çok kritik bir karara imza attı. Bağçeşmespor savunmasından kaleye değil kornere giden topu Kaleci Enes bariz bir hatayla yere yatıp elle tuttu. Tavşancılspor’un kale sahası önünde serbest vuruş beklentisini boşa çıkarttı. Ev sahibi 3-0 önde olmasına karşın panik havası ve hayli sinirli oynarken 71’de Ahmetcan Koyun ikinci sarıdan kırmızı kart görüp takımını sahada 10 kişi bıraktı.

BAĞÇEŞME’YE YAKIŞMADI

75’te Bağçeşmede’den Hüseyin’in etkili şutunda Semih gole yine izin vermedi. 82’de Tavşancılspor 9 kişi kaldı. Tavşancılspor’da Celal yerdeyken konuk ekibin topu ısrarla dışarı atmaması üzerine sahada gerilen ortamda Gökhan Sarıoğlu rakipten bir futbolcuya çok sert müdahalesinin bedelini kızararak ödedi. 83’te kızarma sırası Bağçeşme’de idi. Atağa kalkan Hüseyin savunmanın müdahalesinde topu kaptırırken hakemden faul bekledi. Kararı görmeyip tepkiyi abartınca oyun dışı kaldı.

YENİ LİDERE DERBİDE KONUK OLACAK

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Bağçeşmespor, Dilovası’ndan liderlik koltuğundan olarak döndü. Yeşil mavililer haftaya evinde Maşukiye’yi ağırlayacak. Bu galibiyetle puanını 9’a yükseltip yine ilk dört potasına giren Tavşancılspor ise bu sefer yeni lider Beylikbağıspor’a, Gebze Bölgesi derbisinde konuk olacak.

TAVŞANCILSPOR   3 – 0    BAĞÇEŞMESPOR

Stat: Dilovası Şehit Nihat Karadaş

Hakemler: Erhan İnal, Halim Yılmaz, Harun Işık.

TAVŞANCILSPOR: Semih, Ramazan, Emrah, İsmail, Şahin Erkan, Özcan (Dk.75 Enis), Şahin Can Atmaca (Dk.87 Erol), Celal, Kerim (Dk.72 Hasan), Gökhan Sarıoğlu, Serdar.

Teknik Direktör: Suat Şık

BAĞÇEŞMESPOR: Enes, Burak (Dk.46 Oğuzhan), Furkan, Ahmetcan Koyun, Ahmet Birinci, Safa, Mert Alkan, Murathan (Dk.46 Furkan), Hüseyin, Cihat, Rahman (Dk.46 Kadir)

Teknik Direktör: Ümit Aktaş.

Goller: Dk.3 Serdar, Dk.17 Kerim, Dk.55 Özcan (Tavşancılspor)

Kırmızı kartlar: Dk.71 Ahmetcan Koyun, Dk.82 Gökhan Sarıoğlu (Tavşancılspor). Dk.83 Hüseyin Göktaş (Bağçeşmespor) 

Etiketler: , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim