• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:02Güneş 05:45Öğle 13:06İkindi 16:59Akşam 20:16Yatsı 21:52
    • 11°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 9°C Ankara
    • 10°C Rize
  • BIST: 10247.75 0.00
  • Altın: 2396.514 0.12
  • Dolar: 32.2224 0.04
  • Euro: 34.6968 0.35

Taşdemir,“Gebze’yi Büyükşehirli il yapacağız”

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir yaklaşan yerel seçim sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Taşdemir partilerinin attığı her adımın Gebze için olduğuna dikkat çekerken, “2023 hedefine ilerlerken MHP olarak Gebze’yi Büyükşehirli il yapacağız”
Taşdemir,“Gebze’yi Büyükşehirli il yapacağız”

31 Mart yerel seçimleri yaklaştıkça partilerdeki hareketlilik de artmaya devam ediyor. Bu bağlamda Gebze Yenigün Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan MHP’li Taşdemir, partilerinin çalışmalarından söz etti. Önceki gün yönetim kurulu toplantısı yaparak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin genelgesini okuduklarını aktaran Taşdemir, sandıklarla ilgili yapılması gerekenleri de kararlaştırdıklarını ifade etti. Bununla birlikte Taşdemir şu ana kadar ilçede aday adaylığı için başvuran 5 kişinin olduğunu ve bu sayının giderek artacağına dikkat çekti. 1 Aralık tarihine kadar istifa süresi olan kamu çalışanlarından yapılacak istifaların sonrasında aday olan isimlerin daha da çoğalacağına inandığını belirten Taşdemir, Dilovası’nda yeni göreve gelen Ali Osman Ayaz’a ve ekibine de başarılar diledi. MHP’nin Gebze’de yürüteceği çalışmalarla üretken bir belediyecilik anlayışına imza atacaklarını belirten Taşdemir, atacakları her adımın Gebze lehine olacağını vurguladı. Seçimlerin Gebze’ye Kocaeli’ne ve Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyen Taşdemir’in açıklamalarından satır başları;

ÜNLÜ GEBZE’Yİ ÇOK ÖNEMSİYOR
“31 Mart yerel seçimlerine giderken MHP Gebze’yi almak adına çalışmalarına devam ediyor. MHP Kocaeli İl Başkanımız Aydın Ünlü de bizleri önemsiyor ve Gebze olmazsa olmazımız diyor. Gebze’nin il olması konusunda ise tüm desteği ile arkamızda. Üretken belediyecilik anlayışıyla sahada gördüğümüz enerjiyi daha da yükselteceğiz ve Gebze’de artık MHP zamanı diyeceğiz. Gebze devasa bir köy olmaktan çıkartılamadı ve bu sorunu MHP iktidarıyla ortadan kaldıracağız.

SORUNLARI ORTAK AKILLA ÇÖZECEĞİZ
MHP ilçe teşkilatı olarak Gebze’nin devasa sorunlarını yakından takip ediyoruz ve biliyoruz. İlçemizde sosyal belediyecilik anlayışı getirerek burada yaşamaktan mutlu ve huzurlu olan bir Gebzeli profili ortaya çıkartacağız. Üretken belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımıza devam edip, STK’larla ve kurumlarımızla beraber ortak akılla sorunları çözeceğiz. Diğer MHP’li belediyelerdeki başarıyı çok sevdiğimiz Gebze’mize de taşıyarak insanların istek ve taleplerine çözümler sunacağız.

ARALIK’IN İLK HAFTASI BELLİ OLUR
Bilindiği üzere partimizde aday adaylığı başvuruları başladı. Kamuda eğer görevinden istifa edip adaylık başvurusu yapmak isteyen arkadaşlarımız varsa onları da bekleyeceğiz. 2023 vizyonuna yakışır büyükşehirli il olmuş bir Gebze yapmak istiyoruz. Adayımız vizyonu ve misyonu olan MHP’nin kırmızı çizgilerine hakim ve herkesi kapsayarak önce ülkem ve milletim diyen bir isim olacak ve Aralık ayının ilk haftasında ismin netleşmesini bekliyoruz.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim