• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:00Güneş 05:44Öğle 13:06İkindi 16:59Akşam 20:17Yatsı 21:53
    • 15°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 23°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 10218.58 -0.49
  • Altın: 2445.837 0.67
  • Dolar: 32.2104 -0.11
  • Euro: 34.6879 -0.29

SİNEMADA BU HAFTA

Sinemalarda bu hafta 7 film vizyonda.
SİNEMADA BU HAFTA

Kaset İşi

Jay (Jason Segel) ve Annie (Cameron Diaz) birbirlerine hâlâ çok aşık evli bir çifttir ama on yıl ve iki çocuk aralarındaki tutkuyu biraz soğutmuştur. Onu geri kazanmak için, THE JOY OF SEX’teki (Seksin Keyfi) her pozisyonu denedikleri üç saatlik seks maratonlarını videoya kaydetmeye karar verirler. Harika bir fikir gibi görünür, ta ki bu çok özel videolarının tüm çevreleri tarafından izlenebildiğini fark edene dek. Panik hâlindeki çift, macera dolu çılgın bir geceye adım atarlar: İp uçlarını takip eder, arkadaşlarını ikna etmeye çalışır, Annie’nin patronunu kandırırlar –tüm bunların amacı videolarını, itibarlarını, akıl sağlıklarını, ve en önemlisi, evliliklerini geri kazanmaktır.

Kaset İşi

Ninja Kaplumbağalar 3D

Şehrin kahramanlara ihtiyacı vardır. Shredder ve kötü Foot Clan örgütü, polisten politikacılara kadar her şeyi demir bir yumrukla kontrol etmeye başlayınca New York’a karanlık çöker. Olağandışı ve dışlanmış dört erkek kardeş kanalizasyondan Ninja Kaplumbağalar olarak ortaya çıkana kadar gelecek korku doludur. Kaplumbağaların şehri kurtarmak ve Shredder’ın şeytani planını ortaya çıkarmak için korkusuz muhabir April O’Neil (Megan Fox) ve dikkatsiz kameramanı Vern Fenwick (Will Arnett) ile birlikte çalışmaları gerekmektedir. Senaryo yazarları Josh Appelbaum, Andre Nemec ve Evan Daugherty, yapımcı Michael Bay (gişe rekortmeni Transformers serisi) ve yönetmen Jonathan Liebesman (Titanların Savaşı), Peter Laird ve Kevin Eastman’ın yarattığı Ninja Kaplumbağalar karakterlerinden uyarlanan filmle uzun yıllardır her yaştan izleyiciyi büyüleyen popüler film serisi Ninja Kaplumbağalar’ı 21. yüzyıla taşıyor.

Ninja Kaplumbağalar 3D

Uçaklar 2: Söndür ve Kurtar - Dublajlı

“Uçaklar 2: Söndür ve Kurtar”, kendilerini tarihi Piston Peak National Park’ını söndürülmesi güç bir yangından korumaya adayan, dinamik ve seçkin bir itfaiye uçağı ekibinin yer aldığı, hayattaki ikinci şanslarla ilgili yeni bir komedi-macera filmi... Dünyaca ünlü hava yarışçısı Dusty, motorunun hasar gördüğünü ve bir daha asla yarışamayacağını öğrenince alan değiştirmek zorunda kalıyor ve itfaiye uçaklarının dünyasına dalıyor. Dusty, emektar itfaiye ve kurtarma helikopteri olan Blade Ranger ve onun, aralarında neşeli hava tankı Dipper’ın, ağır yük helikopteri Windlifter’ın, emekli askeri nakil uçağı Cabbie’nin ve The Smokejumpers adıyla tanınan hayat dolu bir grup cesur arazi aracının bulunduğu ekibine katılıyor. Bu korkusuz ekip hep birlikte büyük bir yangınla savaşırken Dusty de gerçek bir kahraman olmanın bedellerini öğreniyor. Bobs Gannaway’in (“Tinkerbell: Gizemli Kanatlar”) yönettiği “Uçaklar 2: Söndür ve Kurtar” 3 boyutlu olarak 29 Ağustos 2014’te vizyona girecek.

Uçaklar 2: Söndür ve Kurtar - Dublajlı

Bizi Kötüden Koru

Bir Irak çölünde palmiyelik bir alan; yıl 2010. Üç çarpışmanın ardından, ABD deniz piyadeleri ürkütücü bir yeraltı odasına inmek zorunda kalırlar; kendilerini yukarıdaki muharebe alanından çok daha dehşet verici bir şeyin beklediğinden habersizdirler…Dört yıl sonra, New York şehrinde, bir anne, adeta hipnotize olmuş gibi, küçük oğlunu birden bire hayvanat bahçesindeki aslanın inine savurur; bu sırada, yakınlarda kapüşonlu bir siluet gezinmektedir…Bodrumdan gelen garip sesler ve diğer tuhaf olaylar şehrin kalabalık bir yerinde yaşayan bir aileyi korkutur…Çeşitli yerlerde eski Latince yazılar ve tuhaf simgeler bulunur; bunlar, belki de keşfedilmesi fazla korkutucu bir gizemin kapılarını aralar...Tesadüf nedir? Hayali nedir? Ve dünyanın bir ucundan diğer ucuna uzanan şeytani zincirle birbirine bağlanan şeyler nedir? New York Polis Teşkilatı’ndan (NYPT) Çavuş Ralph Sarchie (ERIC BANA) Güney Bronx’ın çetin sokaklarında kendi payına düşen karanlığı görmüştür. Ülkenin en zorlu muhitlerinden olan 46. bölgeye atanan Sarchie insanlık dışı davranışların son noktalarına tanık olmuş ve bu durum, karısı Jen (OLIVIA MUNN) ve küçük kızları Christina’yla (LULU WILSON) ilişkisini etkileyecek ölçüde ruhunu karartmaya başlamıştır. Fakat, gitgide daha sorunlu birine dönüşen Sarchie ile eski bir komando olan, her zaman kavgaya hazır, alaycı polis ortağı Butler (JOEL McHALE) tuhaf bir olayı soruşturmak üzere çağırıldıklarında, takip eden olaylar silsilesi pragmatik Sarchie’nin inançlarını ve anlayışını sınayacaktır. Sarchie kendini kaçak rahip Joe Mendoza’yla (EDGAR RAMÍREZ) kırılgan bir ittifak içinde bulur. Kendi inancı da birden çok kez sınanmış olan rahip Mendoza, şüpheci Sarchie’yi sayısı gitgide artan dehşet verici olayların çeşitli şeytan çarpma vakaları olduğuna ikna etmeye çalışır. Polis ve rahip, beraberce, Mendoza’nın birincil kötülüğün kök salması olarak nitelediği duruma ilişkin kanıtları katman katman ortaya çıkartırlarken; Sarchie, şehri ve hatta kendisinin en çok sevdiği kişiler olan ailesini bile tehdit eden şeytani güçlerle savaşı sırasında tüm inanç sistemini sorgulamak zorunda kalacaktır.

Bizi Kötüden Koru

Fırtınanın İçinde

Küçük bir kasaba olan Silverton, süredir bölgeyi vuran hortumların etkisi altında kalmaktadır. Hortumların verdiği zararlar git gide artarken kasaba halkı bu hortumların daha da kötüleşeceğini öğrenir. Bu durumda pek çok insan yaşadıkları yeri terk etmeye hazırlanırken, bir kısmı da gelecek büyük hortumu görerek hatta görüntüleyerek tarihi bir anı yakalama isteğiyle yanıp tutuşmaktadır.

Fırtınanın İçinde

Cehennem Melekleri 3

Efsane kadrosuyla dünyada ve Türkiye’de büyük beğeni kazanan, ilk iki filmiyle Türkiye’de 823.000 seyirciye ulaşan Cehennem Melekleri (The Expendables) serisinin 3.filmi 15 Ağustos’ta dünya ile aynı zamanda sinemalarda. Üstelik dev kadroya eklenen Antonio Banderas, Mel Gibson, Harrison Ford, Wesley Snipes, Kellan Lutz, Kelsey Grammer, Victor Ortiz ve Ronda Rousey gibi isimlerle! Efsane serinin yönetmen koltuğunda ise bu sefer Patrick Hughes yer alıyor. Yılın aksiyonuna hazır olun!

Lucy

Nikita ve Sevginin Gücü’nden 5. Element’e kadar sinema tarihinin en sert ve unutulmaz kadın aksiyon karakterlerini yaratan yazar/yönetmen Luc Besson, başrolünde Scarlet Johansson’ın yer aldığı aksiyon-gerilim türündeki Lucy ile yenide karşımızda. Aksiyon gerilim türündeki film, yanlışlıkla içine çekildiği karanlık bir anlaşma sonucu insan beyninin çok ötesinde bir kapasiteye sahip, acımasız bir savaşçıya dönüşen bir kadının hikayesini anlatıyor.

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim