• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:57Güneş 05:42Öğle 13:05İkindi 17:00Akşam 20:19Yatsı 21:56
    • 16°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 10218.58 -0.49
  • Altın: 2444.587 0.00
  • Dolar: 32.193 0.00
  • Euro: 34.7877 0.00

Sarıca ve yönetiminden gazetemize ziyaret

AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetimi önceki gün gazetemizi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.
Sarıca ve yönetiminden gazetemize ziyaret

Geçtiğimiz ay yapılan 4. olağan kongre sonrası AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Emre Sarıca ve ekibi önceki gün gazetemizi ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Barış Ateş ile bir süre sohbet ettiler. Göreve geldiği günden bu yana başarılı bir grafik çizen ve sürekli tanışma ziyaretleri yaparak yapacaklarını anlatan Sarıca, gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. 
HİZMET İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Öncelikli çalışmalarının Dilovası'nda birlik ve beraberliği pekiştirecek projelere imza atarak aynı zamanda kalkınması  ve gelişmesinin önünü açacak projeler yapmak istiyoruz. Dilovası'na yapılacak her güzel hizmet bizlerin geleceğine ışık tutacaktır. AK Parti iktidarında 15 yılda ülkemiz çok büyük bir gelişme ve kalkınma yaşamıştır. Aynı şekilde ilçemizde de bu süreç içerisinde önemli hizmetler gerçekleşmiş olmasına rağmen halen hizmete aç bir ilçeyiz. Allah'ın izniyle bu hizmet açığının giderilmesi için bizde üzerimize düşeni yapacağız. Göreve geldiğimiz günden bu yana sorumluluğumuzu çok iyi biliyor ve bu sorumluluğumuzu yrine getirmek için canla başla çalışıyoruz."dedi.  
MAHALLE YÖNETİMLERİMİZİ OLUŞTURUYORUZ
Daha sonra çalışmaları hakkında bilgiler veren Sarıca "Göreve geldiğimiz günden bu yana teşkilat çalışmalarımızı hızlandırdık. Gençlik Kolları olarak mahallelerimizde yeniden bir yapılanmaya gitmek için sürekli istişareler gerçekleştiriyoruz. Mimar Sinan, Orhangazi ve Diliskelesi mahallelerimizde mahalle başkanımızı atadık. Tüm mahallelerimizde genç arkadaşlarımızla bir araya gelerek yeni oluşumlar için istişare yapıyoruz. 
GENÇ ESNAFLARIMIZI DİNLİYORUZ
Göreve başladığımız günden bu yana yaptığımız görüşmeler sonrası genel olarak iyi bir hava yakaladık. Genç esnaf arkadaşlarımıza ziyaretler yapıyoruz. Onların sorun ve önerilerini dinliyoruz. Gençlerimizin desteklenmesinden yanayız. Onların daha girişimci ve üretken olduklarını biliyoruz. 
GENÇLERİMİZE VERİLEN TAAHÜTLERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
Gençlerimize seçim sürecinde verilen taahütlerin yerine getirilmesi konusunda Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımızla sürekli görüşmeler yapmaktayız. Kayapınar ve Diliskelesi'ne yapılacak olan spor tesisleri ile ilgili güzel gelişmeler yaşanmaktadır. Belediye Başkanımızda bu işin takipçisi umarım yakın zamanda temelleri atılacaktır. 
ŞEHİT ÖĞRETENİMİZ ADINA HATIRA ORMANI AÇACAĞIZ
Önümüzde 24 Kasım öğretmenler günümüz var. İlçemizde öğretmenler günü dolayısıyla geçtiğimiz yıl Şehit olan Öğretmenimiz Necmettin Yılmaz anısına hatıra ormanı oluşturulması için İl Gençlik Kollarımızla çalışmalar yapıyoruz. İnşallah Şehit Öğretmenimiz adına yakışır bir hatıra ormanını 24 Kasım'da gerçekleştireceğiz. Yine 24 Kasım öncesi ilçemizde eğitim ve öğretim veren okullarımızı ziyaret ederek öğretmenlerimize nacizane birer çiçekle bu özül günlerini kutlayacağız.
HİZMET İÇİN KOLLARI SIVADIK
Kısacası biz bu göreve hizmet etmek için geldik. Her koşulda ve her yerde ilçemizin hizmet alabilmesi, gençlerimizin taleplerinin gerçekleşmesi ve önlerinin açılması için kolları sıvadık. Durmayacağız, yılmayacağız hizmet için çalışacağız."dedi.

dha_1539.jpg

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim