• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:09Güneş 05:50Öğle 13:06İkindi 16:58Akşam 20:12Yatsı 21:46
    • 16°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 18°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 10276.88 0.67
  • Altın: 2390.367 0.00
  • Dolar: 32.335 0.00
  • Euro: 34.7427 0.00

Şampiyon Çayırovaspor

U17 Ligi M Grubu’nda şampiyonu belirleyecek maçta Çayırovaspor kendisine beraberliğin yettiği maçta hücum futbol oynadı, maçın sonucunu ilk yarıda tayin etti.
Şampiyon Çayırovaspor

U17 Ligi M Grubu’nda zirve Çayırovaspor’un. Yeşil siyahlılar grupta sezonun ilk yarısında Beylikbağı Stadı’nda 2-1 yendikleri Beylikbağıspor’a karşı beraberliğin, hatta olası 1-0’lık yenilginin de kendilerine yeterli olduğu maçta işini şansa bırakmadı ve özellikle ilk yarıda hücum ağırlıklı oynayarak sonuca gitmesini bildi. Konuk ekip ise maçın ikinci yarısındaki hamleleri ile maçı çevirmeye çalıştı ancak ikisi mutlak olmak üzere girdiği pozisyonları değerlendiremeyince yükselme grubuna grup ikincisi unvanı ile katılma hakkı edindi.

GOLÜ MUNZUR’A ATFETTİLER

Çayırovasporlu futbolcular maçta Mehmet’in ayağından buldukları ilk golü hafta içi Yalova’da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan kaptanları Munzur Erdoğan’a armağan etti. Her iki takımın futbolcuları zirveyi etkileyecek maçta centilmenlik anlamında tertemiz bir futbol ortaya koyarken devre arasında her iki kulüp yöneticilerinin yanlış anlamadan ve yok yere çıkan, kavganın ramağından dönen atışmalarına da oralı olmadı, bu sefer büyüklerinden gördüklerine değil doğru olanı yaptı.

SARI KARTLARI TARTIŞILDI

Maçın hakemi Mesut Akçınar ve yardımcılarının maçın sonucuna direk etki edecek yapacak kararları olmadığı gözlenirken Akçınar’ın sarı kart gösterirken biraz abarttığı, çaldığı düdük sonrası topa gayet masum vuruş yapıp rakibine nazikçe gönderen futbolculara bile, “Kararıma tepki” diye algılayıp sararttığı gözlendi. Akçınar bir Çayırovasporlu’yu da taça çıktığı sandığı topa bariz elle müdahaleyi istem dışı şekilde saha içinde yaptığı gerekçesiyle sarartırken Beylikağıspor pozisyon sonrası neredeyse taç çizgisinin üzerinden serbest vuruş kullandı. Beylikbağıspor’un kulübedeki yöneticisi Yasin Oruç’u ise bir yaklaşımına tepkiyi yere tükürerek gösterdiği iddiası ile ikinci yarının başlarında saha dışına gönderdi. Çayırovaspor’un Beylikbağı cezası sahası dışında faulle kesilen atağı sonrası kulübeden, “Hocam kırmızııı” diye bağıran yedek futbolcuya ise ters ters bakmakla yetindi.

NEYSE Kİ ÇOCUKLAR GÖRDÜKLERİNİ YAPMADI

İlk yarı ev sahibinin 2-0 üstünlüğü ile bitip takımlar soyunma odasına doğru giderken birden ortalık karıştı. Çayırovasporlu bir futbolcu tribünde Beylikbağıspor Başkanı Ali Çağın ve yönetimiyle söz dalaşına girerken duruma Çayırovaspor Başkanı Vahdet Kılıç ve yönetimi ile tribünde olan, Serhatspor yöneticisi ve futbolsu Doğukan da müdahil oldu. İki kulüp yönetiminin olası kavgasının eşiğinden dönülürken vakanın gerekçesi maç bitiminde anlaşıldı. Çayırovasporlu futbolcu Beylikbağı tarafında oturan bir arkadaşına el sallarken Beylikbağıspor tarafı bunu 2-0’lık skordan esasla argo el işareti olarak algılayıp tepki gösterdi. Maç bitiminde ise tarafların birbirinden özür dilediği bilgi edinildi. Her iki takımın çocukluğunun sınır yaşındaki futbolcularının bu sefer büyüklerinden gördüklerini yapmamaya yeltenmemesi ise takdir topladı.

ÇAYIROVASPOR    2-0   BEYLİKBAĞISPOR

Stat: Şekerpınar

Hakemler: Mesut Akçınar, Akın Büyüköztürk, Burhan Kahramanlar.

ÇAYIROVASPOR: Ender, Ali, Arif, Tuğber, Seyit, Mehmet (Dk.69 Utku Ömer), Hasan Can (Dk.60 Enes Malik), Cafer (Dk.67 Gürkan), Abdullah, Burak, Serhat (Dk.59 Muhammet Ali).

Teknik Direktör: Selçuk Eleser

BEYLİKBAĞISPOR: Emre, Ahmet, Tolga, Muhammed, Bayram (Dk.67 Berk), Habip (Dk.63 Samet), Onur (Dk.30 Mürsel), Gürkan (Dk.69 Aslan), Semih, Vahit, Batuhan (Dk.48 Emre).

Teknik Direktör: Evren Aydın

Goller: Dk.11 Mehmet, Dk.27 Murat (Çayırovaspor)

beylikbagi-001.jpgcalim.jpghakemler-003.jpgkotu-kaptan.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim