• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:16Güneş 05:55Öğle 13:06İkindi 16:57Akşam 20:08Yatsı 21:40
    • 14°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 18°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 10045.74 -0.37
  • Altın: 2404.959 0.54
  • Dolar: 32.4699 0.28
  • Euro: 34.6571 0.21

Protokol, çocuklarla yaya geçidinden geçti

İzmit Cumhuriyet Parkında, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un katıldığı “Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir” projesi için etkinlik düzenlendi. Etkinlikte araçlar ve yayalara afişler, çocuklara kitap dağıtıldı.
Protokol, çocuklarla yaya geçidinden geçti

Cumhuriyet Parkı'nda düzenlenen etkinliğe Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Vali Yardımcısı Dursun Balaban, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Türk Chopper Motorsiklet kulübü Kocaeli Şubesi ve İzmit'te yer alan tüm taksi şubelerinden bir takside programa destek amaçlı olarak programda yer aldı.

PROTOKOL BOYAMAYA EŞLİK ETTİ

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Ümit İlbayı tarafından Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir” projesi için hazırlanan “Yayalar kırmızı çizgimiz” yazılı afişler yoldan geçen araçlara verilerek yayalara yol verme önceliğinin unutulmaması gerektiği hatırlatıldı. Vali Yavuz öğrenciler ile yakından ilgilenirken ellerinden tutarak yaya geçidinden geçti. Vali Yavuz ve İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Kocaeli İl Jandarma Komutanı Ümit İlbayı ise yaya geçitlerini kırmızı boyayan Büyükşehir Belediyesi personeline de eşlik etti.

VALİ YAVUZ: "TÜM TOPLUMUMUZU DAVET EDİYORUZ"

Programda konuşan ve özellikle yayalarımızın can güvenliğinin sağlanması kampanyamız ve toplumdaki bilinç seviyesi artmıştır diyen Vali Seddar Yavuz, “Öncelikle 2019 yılı içerisinde “Öncelik hayatın öncelik yayanın” sloganıyla yaya öncelikli trafik kampanyası hayata geçirilmişti. Bugün itibariyle yaya önceliği kırmızı çizgimizdir faaliyetiyle şuanda sahadayız. Tüm toplumumuzu yaya geçitlerinde yayaya öncelik vermeye davet ediyoruz çünkü yaya geçitlerinde yada yayalardan kaynaklanan ölüm oranlarını aşağıya çekmek istiyoruz. Toplumumuzun bilinciyle bunu başaracağımıza inanıyorum, çocuklarımızın bu konuda eğitilmesi ve siz değerli basın mensuplarının konuya ilgisi başarımızı artıracaktır tüm toplumumuzu bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum" dedi.

TİPİOĞLU: "TRAFİK KAZALARINDA ÖNEMLİ ORANDA AZALMA VAR"

Kocaeli’de trafikte yaşanan olaylarda 2020 yılında 2019'a göre yüzde 16 oranında azalma olduğunu gördüklerini ifade eden Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu: “İçişleri Bakanlığı 2018 yılında düzenlenen öncelik yaya kampanyamızın devamıdır. Burada yayalar kırmızı çizgimiz etkinliğini tüm Türkiye’de gerçekleştiriyoruz. Kocaeli’de yaya trafiğinin toplu olduğu her yerde bu etkinliği yaptık. İnsani yaşat devlet yaşasın anlayışıdır. Öncelik insanı yaşatmaktır. Trafikte yaşanan kazalar telafisi mümkün olmayan olaylar meydana geliyor. Bu kazaları aşağı çekmekle bu manevi acılara son vermek noktasında bu tür kampanyalar ile dikkat çekmek istiyoruz. Bu etkinlikler ile toplumda oluşan zararı azaltmaya çalışıyoruz. Son olarak “Yayalar kırmızı çizgimizdir” şeklinde konuştu.


 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim