Belde A.Ş.’nin Kocaeli genelinde işletmeciliğini yaptığı yol üstü otopark ücretlerinin (Parkomat) yeniden değerlendirilmesi talebi ile ilgili İzmit’te 0-1 saat arası 5 lira 50 kuruş olarak uygulanan tarife 7 liraya, 1-2 saat 11 lira olarak uygulanan tarife 14 liraya, 2-3 saat 14 lira 50 kuruş olarak tarife 18 liraya çıkarıldı. Gebze’de 0-1 saat 4 lira 50 kuruş olarak tarife 6 liraya, 1-2 saat 8 lira 50 kuruş olarak uygulanan tarife 11 liraya, 2-3 saat 12 lira 50 kuruş olarak uygulanan tarife 15 lira 50 kuruşa çıkarıldı. Diğer ilçeler için 0-1 saat 4 lira olarak uygulanan tarife 5 liraya, 1-2 saat 7 buçuk liradan 9 buçuk liraya, 2-3 saat 11 liradan 14 liraya çıkarıldı.
- Başkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuBaşkan Büyükgöz’den Gebze Esnaf Odası’na ZiyaretilanGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındıGebze Vergi Dairesi’nde Kariyer Büro-Sen Üyelerinden İş Bırakma EylemiGebze’nin Tanınmış İsmi Mehmet Aytar Hayatını KaybettiBüyükşehir, engellilik farkındalığa ışık tutuyorBaşkan Büyükakın: “Büyüklerimiz, şehrimizin hazineleridir”GEBZE’DE ÖZEL ÇOCUKLAR İÇİN SİNEMA ETKİNLİĞİ
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 10995.6 0.71
- Altın: 5766.584 0.46
- Dolar: 42.5222 -0.09
- Euro: 49.5809 -0.22
Otopark ücretleri değişti!
Bugün Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştirilen UKOME Toplantısı’nda alınan kararla şehir içi ulaşıma yüzde 24,29 zam geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
GEREK YOK
22 Aralık 2021 Çarşamba 15:51
15:51
bu saat zarfında araçları yıkayıp cila atıp yağını suyunu kontrol edip başınada özel korumamı dikiyorsunuz .....bu neyin fiyatı böyle
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Gebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındıGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındı.
Gebze Vergi Dairesi’nde Kariyer Büro-Sen Üyelerinden İş Bırakma EylemiGebze Vergi Dairesi’nde Kariyer Büro-Sen Üyelerinden İş Bırakma Eylemi.
Gebze’de Filistin’e Destek Kermesi DüzenlendiGebze Belediyesi ve paydaş kurumların iş birliğiyle düzenlenen, 3–5 Aralık tarihleri boyunca açık kalacak Filistin’e Destek Kermesi, 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen programla kapılarını açtı.
Gebze’de Bina Faciasının Ardından 35 Gün Kapalı Kalan Cadde Yeniden Trafiğe AçıldıKocaeli’nin Gebze ilçesinde Bilir ailesinden 4 kişinin yaşamını yitirdiği bina faciasının ardından güvenlik gerekçesiyle kapatılan Issıkgöl Caddesi, 35 gün sonra yeniden araç trafiğine açıldı.
Gebze Belediyesi’nden 3 Aralık’ta Anlamlı Hizmet: Yeni Engelsiz Nakil Aracı Hizmete AlındıGebze Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde önemli bir hizmeti daha hayata geçirdi. Belediye, engelli bireylerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla tasarlanan yeni Engelsiz Nakil Aracını hizmete sundu.
MHP Gebze İlçe Başkanı Coşkun Öztürk’ten Sert ve Net AçıklamaBarzani’nin Türkiye’ye silahlı korumalarıyla giriş yapması, milletimizin vicdanında nasıl rahatsızlık oluşturduysa, ülkücü camiada da aynı hassasiyetle karşılanmıştır. Bizim için devletin kapısından içeri giren herkesin, bu aziz milletin egemenlik haklarıGüncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim































