• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:29Güneş 06:04Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:00Yatsı 21:29
    • 24°C Kocaeli
    • 22°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 26°C Rize
  • BIST: 9727.71 0.86
  • Altın: 2430.366 0.04
  • Dolar: 32.529 0.08
  • Euro: 34.865 0.09

Osman Nuri Yaman'dan açıklama!

Bir dönem Kocaelispor’da başkanlık yapan Osman Nuri Yaman, Muammer Çelik’in iddialarına yazılı bir açıklama ile cevap verdi
Osman Nuri Yaman'dan açıklama!

Hakkında çıkan haberler ile ilgili olarak açıklamalarda bulunanOsman Nuri Yaman açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Kocaeli halkına ve Kocaelispor taraftarına duyduğum sorumluluk gereği, başkanlığımızdan 12 yıl sonra gündeme gelmiş olan konuya dair cevap hakkım olan açıklamayı yapmak isterim.
 
Öncelikle gençliğimin geçtiği İsmetpaşa Stadyumu’nda, Kocaeli’nin ileri gelenleri ve medya sahipleri tarafından davetle, kısa süre dahi olsa Kocaelispor Başkanı sıfatıyla bulunmuş olmak hayatımın en gurur verici anlarındandır.
 
Şunun iyi bilinmesi gerekir ki kısa dönemlik yönetimimiz boyunca, Kocaelispor’a zarar verecek en ufak harekete dahi kalkışmadığımız gibi; fırın işletmesine bile borçluyken devraldığımız kulübümüzü, dönemin şartlarında ayakta tutabilmek ve dönemin gerekliliklerini sağlayabilecek şekilde kurumsal yapı oluşturmak için elimizden gelen emek, insan kaynağı ve sermayeyi Kocaelispor uğruna büyük bir inanç ve hevesle sunduk. Bu sebepten dolayı vicdanımız oldukça rahattır.
 
Maalesef aklıselim sahibi Kocaelispor taraftarlarının da yakından bildiği gibi, bizden önce yıllar süren yanlışlar silsilesi döneminin biriktirdiği sıkıntılarla baş etme noktasında yalnız bırakıldığımız için ideallerimizi gerçekleştiremedik. Bu sebeple büyük hedeflerle başlattığımız bir çok adımı da yine başkanlık sürecinde bizi destekleme vaadinde olmalarına rağmen, kişisel rantlara kesinlikle izin vermeyeceğimizi belirttikten sonra bize düşmanca tavır alan bu zihniyetin tacizli ısrarları sonucu yarım bırakmak durumunda kaldık. Kocaelispor’un bu çatışmadan daha fazla zarar görmemesi adına, yönetimi daha iyi sürdürebileceğini iddia eden(!) arkadaşlara devrettik. Sanki bizi istifaya davet eden kendileri değilmiş gibi mağduriyet söylemleri de bir diğer anlamsız ve karşılıksız denemelerindendir.
 
Malumdur ki yönetimlerinde kulüp daha iyiye gitmek bir yana, yine kaynakları tüketme noktasına kadar gelmiş ve buna sebep olanlar tam olarak bu konuyla alakalı yargılanarak suçlu da bulunmuşlardır. Bilakis zamanında aynı zihniyet tarafından tarafıma yöneltilen karşılıksız ithamlardan ise savcılık tarafından verilen takipsizlik kararıyla aklandığımı, yine siz değerli Kocaelispor kamuoyuna hatırlatmak isterim.
 
Usülsüz hareketlerinden dolayı bu kişiler ceza almış olmasına rağmen hala üye olarak devam ederken; benim bu kişiler tarafından üyeliğimim düşürülmesi ise hem benim adıma hem Kocaelispor camiası adına üzücüdür.
 
Ayrıca haciz işlemini ben başlatmadığım gibi şayet ortada farkında olmadan veya haberimiz olmadan Kocaelispor’u zarara uğratabilecek herhangi bir hareketimiz olduysa da ilgiyle takipçisi olup, işten, adaptan ve vizyondan haberi olmayan karakterlere prim bırakmaksızın; kulübümüz ve kulüp yönetimimizle birlikte çözüme ulaşmasını sağlayacağımızdan tüm Kocaeli halkı ve Kocaelispor taraftarının emin olmasını isterim.
 
Türkiye’nin sanayiisi için sunulan sonsuz fedakarlıklara ve değerli insanlara sahip Kocaeli kentinin ve bu kentin önde gelen değerlerinden Kocaelispor’un, art niyetli zihniyetler tarafından daha fazla yönlendirilmemesi temennimi, tüm şehir paydaşları kadar ben de yürekten diliyorum.
 
Kocaelisporumuzun gösterdiği başarıları yakından takip eden ve bu şehre, bu kulübe olan aidiyeti art niyet barındırmayan bir taraftar olarak, tüm aklıselim sahibi Kocaelispor camiasını sevgiyle selamlıyor; böyle abesle iştigal ve art niyetli konulardan dolayı kamuoyunu meşgul etmek durumunda kaldığımız için de tüm taraflar adına affınızı diliyoruz.
 
Saygı ve sevgilerimle.
 
Osman Nuri YAMAN"

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Murat acar
24 Aralık 2021 Cuma 20:54
20:54
Zaten bu muammer çeliğin ne mal olduğunu tüm kocaeli bilmiyor mu hala çıkıp konuşuyor utanmadan
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim