• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:23Güneş 06:00Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:03Yatsı 21:34
    • 18°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 23°C Ankara
    • 21°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2440.177 0.51
  • Dolar: 32.4575 -0.23
  • Euro: 34.7559 -0.63

Ömeroğlu “Diliskelesi kararını vermiş”

AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Ramazan Ömeroğlu, meclis üyesi adayları Mevlüt Kaya ve Cemil Daşdemir tarafından Diliskelesi Mahallesi’nde açılan Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.
Ömeroğlu “Diliskelesi kararını vermiş”

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ramazan Ömeroğlu önceki gün Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ile birlikte AK Parti Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi Adayları Mevlüt Kaya ve Cemil Daşdemir’in Diliskelesi Mahallesi'nde açtıkları irtibat bürosunun açılış törenine katıldılar.

whatsapp-image-2024-02-29-at-21.47.54.jpeg

31 MART’TA YENİ BİR ZAFERE İMZA ATACAĞIZ

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, "Yaklaşık 22 yıldır iktidarda olan bir parti olarak ülkemiz ve milletimiz için yaptığımız çalışmalar ile hep gurur duyduk. Ülkesine ve milletine sevdalı bir lider olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 22 yılda neler kazandırdığını hep birlikte şahitlik ettik.

dilovasi-skm-haber-merkezi-(2).jpeg

Dilovası'da son 15 yıldır AK Kadrolar ile tanıştı ve hemşehrilerimiz de bu muhteşem eserlerden istifade ediyor. Hepsi AK kadroların sayesinde oldu. İnşallah bundan sonra da Dilovası’na en güzel hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Bugün burada ki bu muhteşem kalabalık gösteriyor ki 31 Mart’ta yeni bir zafere daha imza atacağız. Ramazan kardeşimizde içimizden çıkan, Dilovası sevdalısı bir abimizdir. İnanıyorum ki 31 Mart'tan sonra Dilovası'nda çok daha güzel hizmetleri hayata geçirecektir. Bu kapsamda siz Diliskeleli hemşerilerimizden destek istiyoruz."dedi.

dilovasi-skm-haber-merkezi-(4).jpg

MAŞALLAH DİLİSKELESİ

Açılışta konuşan Ömeroğlu ise, meclis üyesi adayları Mevlüt Kaya ve Cemil Daşdemir’e teşekkür ederek “Diliskelesi kararını vermiş. Maşallah Diliskelesi, bu ne güzel kalabalık, bu ne güzel coşku. Diliskeleli hemşerilerimle bu güzel günde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Malum tüm Türkiye'de olduğu gibi ilçemizde de seçim maratonu başlamış durumda. Bu maratonda sizlere ve Dilovalı hemşerilerimize en iyi hizmeti yapabilmek için bir yarışa girdik. Hepimizin ortak noktası Dilovası'nın geleceği. İnşallah 31 Mart seçimlerinden sonra güzel ve yaşanılabilir bir Dilovası için hep birlikte koordineli bir şekilde çalışacağız. Bu kentte yaşayan ve hemen hemen her toplumun içinde olan ve sorunları, eksiklikleri bilen birisi olarak, göreve geldiğim günden itibaren öncelikli eksikliklerin en kısa sürede giderilmesi için çalışacağım. Emin olun ki beş yıl sonra daha farklı daha güzel bir Dilovası'nda hep birlikte yaşayacağız. Bu seçim de Diliskeleli hemşerilerimin desteğini istiyorum. Bana güvenin hiç kimsenin yüzünü kara çıkartmayacağım."dedi.

whatsapp-image-2024-02-29-at-21.47.54-(1).jpeg

KAYA VE DAŞDEMİR’DEN TEŞEKKÜR

Konuşmaların ardından Meclis Üyesi Adayları Mevlüt Kaya ve Cemil Daşdemir, konuklarına çeşitli ikramlarda bulundu ve açılışa katılarak desteklerini eksik etmeyen aile büyüklerine, dost ve akrabalarına teşekkür etti.

whatsapp-image-2024-02-29-at-21.47.58.jpegdilovasi-skm-haber-merkezi-(6).jpgdilovasi-skm-haber-merkezi-(4).jpeg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim