• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:23Güneş 06:00Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:03Yatsı 21:34
    • 18°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 23°C Ankara
    • 21°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2440.177 0.51
  • Dolar: 32.4575 -0.23
  • Euro: 34.7559 -0.63

MHP’den Gebze için ilk adım!

Partisinin grup toplantısına katılmak için Ankara’ya yola çıkan Ferit Taşdemir ve yönetimi, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile de buluşacak. Taşdemir, görüşmede Bahçeli’ye Gebze için önemli altı dosya sunacak.
MHP’den Gebze için ilk adım!

Ankara’da Gebze için tarihi bir görüşme yapılacak, MHP Gebze İlçe Teşkilatı genel başkanları Bahçeli’ye Gebze’nin il olması için hazırladıkları dosyayı elden teslim edecek. MHP’li Ferit Taşdemir ve beraberinde ilçe yönetimi bugün Ankara’ya giderek önce partisinin grup toplantısına katılacak akabinde ise Dr. Devlet Bahçeli ile bir araya gelecek. Görüşmede Gebze için tarihi bir an yaşanacak,Taşdemir, “Gebze’nin il olması için hazırladığımız dosyayı liderimize sunacağız” dedi. Kamuoyunu heyecanlandıran adım için detay aktaran Taşdemir, “Yola çıktık, Ankara’ya elimiz boş gitmiyoruz. Gebze’nin ilk olması başta olmak üzere hazırladığımız toplamda altı dosyayı bizatihi genel başkanımıza direkt teslim edeceğiz. İnşallah bu hayali MHP olarak gerçekleştirmenin gururunu yaşayacağız” diye söyledi. MHP Kocaeli il başkanlığının koordine ettiği programa on iki ilçe ve ülkü ocakları tam kadro katılım sağlayacak. Taşdemir içerik hakkında şunları aktardı;

2 OTOBÜS VE ÖZEL ARAÇLAR
Geçtiğimiz hafta yapmayı planladığımız ziyaretimiz bu haftaya ertelendi ve günün ilk saatlerinde Ankara’ya doğru yola çıktık. Kocaeli’ndeki il ve tüm ilçe teşkilatlarımızla birlikte liderimizle buluşacağız ve istişare edeceğiz. MHP Gebze İlçe Başkanlığı olarak 2 otobüs ve özel araçlarla beraber Ankara’ya çıkartma yapacağız.

TÜM KADEMELERLE BİRLİKTE
Bu ziyarete Gebze teşkilatı olarak eksiksiz katılım göstereceğiz. Kadın kolları başkanlığımız, Ülkü Ocakları Gebze ilçe başkanlığımız, ilçe ve bölge yönetimleri olarak Başkent’te hazır bulunacağız. Planladığımız ziyaretleri yaptıktan sonra, hareketimizin lideri, genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ile saat 2’de buluşacağız ve hazırladığımız raporları liderimize vereceğiz.

GEBZE OLARAK ÇOK HAZIRIZ
Burada kendisiyle gündemle alakalı konuları konuşacak ve birinci elden seçim çalışmaları hakkında direktifleri alacağız. Bununla beraber teşkilat olarak yürüttüğümüz AR-GE çalışmalarını derlediğimiz raporlarla sunacağız. Teşkilatımız bu konuda büyük hassasiyet gösterdi ve Gebze olarak büyük bir titizlikle çalıştık ve liderimize bölgemizi eksiksiz anlatacağız.

GAYRETİMİZ GEBZE’Yİ İL YAPMAK
24 Haziran seçimlerinde beyannamemizde bulunan 100 il 1000 ilçe kapsamında Gebze’mizin neden il olması talebimizi liderimiz Devlet Bahçeli’ye gerekçeli bir şekilde sunacağız. Bu raporda ilçemizde yer aralan sorunlara sunduğumuz çözümler ve bununla beraber Gebze’nin nüfus, coğrafi konum, içinde bulundurduğu imkânlar ve Türkiye’ye sunduğu katma değerler kapsamında il olması gerektiğini belirteceğiz.

 

 

Etiketler: , , , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim