• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:00Güneş 05:44Öğle 13:06İkindi 16:59Akşam 20:17Yatsı 21:53
    • 14°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 14°C Ankara
    • 12°C Rize
  • BIST: 10268.58 0.00
  • Altın: 2437.435 0.32
  • Dolar: 32.2305 -0.01
  • Euro: 34.7462 0.02

Meftun Dallı Yeni Görev Yerine Uğurlandı

Meftun Dallı Yeni Görev Yerine Uğurlandı Valiler Kararnamesi ile Kastamonu Valiliği görevine atanan Derince Kaymakamı Meftun Dallı, Vali Seddar Yavuz'un katılımlarıyla düzenlenen törenle yeni görev yerine uğurlandı.
Meftun Dallı Yeni Görev Yerine Uğurlandı

 2021 Yılından beri ilimizde Derince Kaymakamı olarak hizmet eden ve Valiler Kararnamesi ile Kastamonu Valiliğine atanan Meftun Dallı’yı Valilik Binasında yapılan uğurlama törenine; Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdür Vekili Mustafa İşlek, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı, İlçe Belediye Başkanları, Kurum Müdürleri, Basın Mensupları katıldı. Meftun Dallı’nın özgeçmişinin okunmasıyla başlanan törene Vali Seddar Yavuz’un konuşmasıyla devam edildi.

Üç Yıllık Valilik Sürecinde Bu Benim İçin İlk OlduVali Seddar Yavuz: “Kıymetli meslektaşlarım, kıymetli arkadaşlarım bugün hepimiz mutluyuz. Çok kıymetli bir meslektaşımızı bugün bir il valiliğine uğurluyoruz. İstanbul’da görev yaparken Kaymakamlarımızı Vali olarak uğurlardık, buna alışkınız ama Kocaeli’debir Kaymakamın Vali olarak atanması üç yıllık Valilik sürecimde benim için ilk oldu. Çok sevdiğimiz bir dostumuzun, meslektaşımızın Kastamonu gibi kadim ve Türk tarihi açısından çok önemli bir şehre atanmış olması beni ziyadesiyle mutlu etti. Kendisini tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte ilimizde görev yapan çok kıymetli meslektaşlarımızı da bu şekilde buradan başka illere uğurlamak nasip olur diye de dua ve niyazda bulunuyorum. Çünkü bu şehirde görev yapan çok kıymetli meslektaşlarımız var. ‘’ dedi.

Bizim İşimiz Çalışmak, Gayret Etmek, Mücadele Etmektir Vali Seddar Yavuz konuşmasının devamında ‘’Bizim işimiz çalışmak, gayret etmek, mücadele etmektir. Nasiple sınırlı olduğumuzu asla unutmamalıyız ve kendimizden bilmemeliyiz, bunun Allah’ın lütfu olduğunu düşünmeliyiz. Böylelikle hem çalıştığımız insanlara daha iyi hizmet etmiş oluruz hem de bu tevazu bizi daha fazla yüceltir. Bu vasıfların her birinin kıymetli meslektaşımız, Valimizde olduğuna da şahidiz. Dolayısıyla kendisini buradan böylesine güzel bir şehre uğurlamanın mutluluğu sevinci içerisinde olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. İlimize yapmış olduğu hizmetler vesilesiyle debir kez daha kıymetli Valimizi tebrik ediyor, bahtının açık olmasını diliyoruz. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.” diyerek herkese teşekkür etti.

Vali Dallı: “Her zaman bize yol gösterdiniz, tecrübelerinizi paylaştınız”Kendilerini uğurlama nezaketini gösteren herkese teşekkür eden Vali Dallı, “Sayın Valimöncelikle bu kıymetli heyetle vedalaşma şansı verdiğiniz için zatıalinize çok teşekkür ediyorum, şükranlarımı arz ediyorum. Burada görev yaptığım 2 yıllık süre boyunca sizin oluşturmuş olduğunuz ortam içerisinde biz çok rahat, çok huzurlu bir şekilde çalışma imkanı bulduk. Bunun için zatıalinize çok teşekkür ediyorum. Her zaman bize yol gösterdiniz, tecrübelerinizi paylaştınız. Buradan çok güzel duygularla, çok güzel hatıralarla ayrılıyorum. Meslek hayatımın en güzel iki yılını geçirdiğimi ifade etmek istiyorum.’’ dedi. Tören; Vali Seddar Yavuz’un günün anısına Vali Meftun Dallı’ya hediye takdimetmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim