• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:00Güneş 05:44Öğle 13:06İkindi 16:59Akşam 20:17Yatsı 21:53
    • 14°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 10268.58 0.00
  • Altın: 2442.209 0.52
  • Dolar: 32.2276 0.15
  • Euro: 34.7434 -0.01

Maraşlılardan Dr. Hakan Höbek' e Teşekkür

AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek, hemşehrileri Kahramanmaraşlılar tarafından sertifikayla onurlandırıldı.
Maraşlılardan Dr. Hakan Höbek' e Teşekkür

Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü, Kocaeli Kahramanmaraşlılar Derneği'nin organizasyonuyla Kocaeli Ticaret Odası'nda kutlandı. Kahramanmaraşlıları buluşturan programa, baba tarafından Kahramanmaraşlı olan AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek de katıldı. Yöresel ikramların yapıldığı gecede Karamürsel Müftüsü tarafından Kur'an tilaveti getirildi. Daha sonra Kocaeli Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Harun Şahin, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Sakarya Kaynarca Kaymakamı Kemal Şahin birer konuşma yaptı.
Höbek nereden geliyor?
Programda, dernek çalışmalarına katkı sunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek de kısa bir konuşma yaptı. Kahramanmaraş Andırın ilçesinin Geben köyünden olduğunu vurgulayan Dr. Hakan Höbek, "Ben Sivas doğumluyum ancak soyağacım, Toroslar'dan yani Höbek'ten gelir. Benim hikayem, babamın babası Ahmet Çavuş'un hikayesidir. Kahramanmaraş, ülkemizde kahramanlık nişanı almış tek şehirdir. Biz burada kültürümüzü tanıtıyoruz. Aynı zamanda birbirimizi de tanıyoruz. Ben bu vesileyle, dernek başkanımıza ve tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Biz, kahramanlık unvanını sonuna kadar hak etmiş bir şehiriz" dedi.
Doğan'ın jesti
AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek'in ardından İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan bir konuşma yaptı. Doğan konuşmasının sonunda Hakan Höbek'in aday adaylığını duyurarak, "Kendisi çok sevdiğim bir dostumdur. Güzel işler yapacağına inanıyorum. Ve bu yolda başarılar diliyorum. Kahramanmaraşlı bir dostumun milletvekili olmasını çok isterim" dedi. Nevzat Doğan'ın bu sözleri üzerine salondakiler, Hakan Höbek'in adaylığını alkışladı. Program, Kahramanmaraş'ta oluşturulacak hatıra ormanına katkı sunan Kahramanmaraşlılara sertifika verilmesiyle sona erdi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek de sertifikayla onurlandırılan isimler arasındaydı. 


Yönetimle: AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek, geceyi organize eden Kocaeli Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Harun Şahin ve yönetimini kutladı.
Dondurma: 45 yıllık dondurma ustası olan Haydar Usta, "Benim dondurmamdan yiyen herkes makam sahibi oldu" diyerek, bir külah da AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek'e takdim etti.
Pasta: Kahramanmaraş'ın meşhur dondurmasından yapılmış pasta, AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek ve İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan başta olmak üzere protokol üyeleri tarafından kesildi.
Nevzat Doğan: İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, meslektaşı olan Hakan Höbek'in AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adaylığını kutladı. Doğan, "Höbek'i milletvekili olarak görmek isterim" dedi.
Sertifika: AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek için Kahramanmaraş'ta 10 adet fidan dikilecek. Dr. Hakan Höbek'e fidan sertifikasını, SGK İl Müdürü Nurettin Nacar ile Gümrük Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya takdim etti.

2-032.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim