• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 13°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 23°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9722.09 0.80
  • Altın: 2428.571 -0.03
  • Dolar: 32.5199 -0.10
  • Euro: 34.8 -0.22

Koruma Temizlik yeni ekolojik serisi ile PLMA Fuarı’nda yoğun ilgi gördü

Özellikle son yıllarda ülkemizde de tüketicinin radarına daha fazla giren Private Label (Özel Markalı Ürünler) ürünlerin pazar payı her geçen gün artıyor. Avrupa ülkelerinde çok yaygın olan Private Label ürünler, kalite ve uygun fiyatı buluşturuyor.
Koruma Temizlik yeni ekolojik serisi ile  PLMA Fuarı’nda yoğun ilgi gördü

Private Label sektörü, dünya genelinde yaşanan tüm gelişmeleri ve yenilikleri her yıl Mayıs ayında Hollanda’nın Başkenti Amsterdam’da düzenlenen PLMA’s World Of Private Label Fuarı’nda takip ediyor. Sektörün nabzını tutan dünyanın en büyük PL fuarına bu yıl 13. kez katılan Koruma Temizlik, yeni ekolojik serisinin lansmanını da PLMA Fuarı’nda yaptı. Hem ilk kez sergilediği ekolojik serisine ait ürünler hem de ürün ailesinin en yeni üyelerinden Bubble Gum sakız kokusuyla farklılaşan yeni Miss deterjanı ile fuarda yoğun ilgi gören Koruma Temizlik A.Ş. pazar payını artırmayı planlıyor.

Kalite ve fiyat beklentisi noktasında tüketicilerin tercihi olmayı başaran Private Label (Özel Markalı Ürünler) sektörü dünyada ve Türkiye’de büyüme ivmesini sürdürüyor. Mevcut kapasitesinin yanında önemli bir potansiyel de barındıran sektör, her yıl olduğu gibi bu yıl da Amsterdam’da düzenlenen sektörün en büyük buluşması PLMA Fuarı’na yoğun ilgi gösterdi. Gıda, kozmetik, temizlik ve hijyen ürünleri, ambalaj gibi farklı alanlarda sektöre yönelik ürün ve hizmetleri ile öne çıkan firmalar, 23-24 Mayıs 2023 tarihlerinde düzenlenen dünyanın en büyük Private Label buluşmasında ürünlerini sergiledi. Türkiye’den katılımın yüksek olduğu PLMA Amsterdam Fuarı’nda firmalar, büyük zincirler ve satın alma yöneticileri ile görüşmenin yanı sıra yeni bağlantılar kurma fırsatı yakaladı.

korumatemizlik_plma_gorsel1.jpeg

Türkiye’nin temizlik, hijyen ve kozmetik ürünleri alanında önemli üreticilerinden biri olan Koruma Temizlik, Türkiye’nin yanı sıra 6 kıtada 40’tan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Private Label üretimi ve ihracatı da yapan Koruma Temizlik, 13 yıldır katıldığı PLMA Fuarı’nda ev temizlik ve kişisel bakım ürünlerinin yanı sıra ürün yelpazesine yeni katılan ekolojik serisini ilk kez sergiledi. Fuar katılımcılarından yoğun ilgi gören Koruma Temizlik, ekolojik ürünler serisi ile pazara hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

PLMA Fuarı’nın Avrupa, Amerika ve Asya pazarlarının tümünü kapsayan ve nihai iş birliklerine fırsat yaratan bir fuar olarak öne çıktığını belirten Koruma Temizlik A.Ş. Genel Müdürü M. İmer Özer şunları söyledi; “İKMİB’in milli katılım organizasyonuyla yer aldığımız PLMA Fuarı’na tüm dünyadan yoğun bir ilgi ve katılım vardı. Firmamız açısından potansiyel müşterilerimizle ve iş birliği yapabileceğimiz sektör temsilcileriyle görüşmeler yapma fırsatı bulduk. Bu anlamda verimli geçen bir fuar oldu. Pazarı gözlemlemek ve sektördeki yenilikleri görmek bakımından PLMA Fuarı büyük önem taşıyor. Private Label ürünlere talep her geçen gün artıyor ve özellikle Avrupa’da ürünlerin yüzde 40’ı Private Label ürünlerden tercih ediliyor. Koruma Temizlik olarak üretim ve ihracatımızda önemli bir paya sahip olan PL üretimimize hız kesmeden devam edecek ve bu ürünlerimizi Avrupa başta olmak üzere dünyanın farklı ülkelerindeki tüketicilerimizle buluşturacağız. PLMA Fuarı’nda mevcut ürünlerimizin yanı sıra yeni ekolojik seri ürünlerimizi de tanıttık. Çevre ve sürdürülebilirlik konularındaki hassasiyetinin artması sonucu dünya genelinde ekolojik ürünlere olan talep artıyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da güçlü Ar-Ge ekibimiz ile dünya trendlerini yakından takip etmeye ve zamanın ötesinde ürünler hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bugün 6 kıtada 40’tan fazla ülkeye ihracat yapıyoruz daha fazla ülkeye ürünlerimizi ulaştırmak için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Hem firmamız hem ülkemiz için katma değerli ürünler üreterek büyümeye devam edeceğiz.”

 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim