• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:23Güneş 06:00Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:03Yatsı 21:34
    • 19°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 26°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2440.177 0.51
  • Dolar: 32.4575 -0.23
  • Euro: 34.7559 -0.63

Körfez Şehitler için tek yürek oldu

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için Körfez Yeniyalı Merkez Camii’nde sabah namazında dua edildi.
Körfez Şehitler için tek yürek oldu

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için Yeniyalı Merkez Camii başta olmak üzere kent genelindeki tüm camilerde sabah namazında dualar edildi. Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından sabah namazı kılındı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’te düzenlenen programa katılarak, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

BAŞKAN SÖĞÜT “ MEKÂNLARI CENNET OLSUN”

Vatandaşlarla birlikte Yeniyalı Merkez Camii’nde sabah namazını eda eden Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Bu güzel cennet vatanımız, milletimiz ve mukaddesatımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi yâd etmek için bir araya geldik. Dularımızı ettik ve Kur’an-ı Kerim okuduk. Yüce Allah Kur’an-ı Kerim’de şehitlerimiz için ’Allah yolunda öldürülenler için ölüler demeyin. Hayır, onlar diridirler, fakat siz bilemezsiniz’ buyuruyor. Peygamber Efendimiz (S.A.V) , şehitleri hiç unutmamış, unutulmasını da istememiştir. Şehitler ve şehitlerin geride bıraktığı evlatları, anneleri, babaları, çocukları ve eşleri bizlere emanettir. Biz şehitlerimizden razıyız. Mekânları cennet olsun inşallah” dedi.

ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜDÜLER

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için, Körfez Ülkü Ocakları da yürüyüş organizasyonu düzenledi. Programa; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, MHP İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, Körfez Ülkü Ocakları Başkanı Emre Karasu, STK’lar ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Tütünçiftlik Sahili’nde son bulan yürüyüşün ardından basın açıklaması yapan Körfez Ülkü Ocakları Başkanı Emre Karasu "PKK'nın hain saldırıları sonucu 9 vatan evladımız şehit düştü. Hepimizin yüreği yandı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekânları cennet olsun. Mehmetçiklerimizin geride bıraktığı ailelerine, silah arkadaşlarına ve Aziz Türk Milletimize baş sağlığı diliyoruz. Bu vesile ile burada toplanan, vatanını seven, milletini seven değerli Belediye Başkanımıza, Siyasi Parti ve STK temsilcilerimize, hemşerilerimize ve dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Ne mutlu Türk´üm diyene" şeklinde konuştu.

ŞEHİTLERİMİZE MİNNETTARIZ

Yürüyüş programında konuşan Belediye Başkanı Şener Söğüt, “ Mevzu vatanımız, bayrağımız ve aziz şehitlerimiz olunca bir araya gelmenin en güzel örneğini Türk milleti olarak bizler gösteriyoruz. Biz birbirimize kardeş diyoruz. Şuan burada kimliklerimizi bir kenara bırakarak, şehitlerimiz için bir araya geldik. Vatanımız uğruna hiç düşünmeden, tereddüt dahi etmeden canını siper eden Mehmetçiklerimizi, şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Şehitlerimize minnettarız. Hepsinin mekânı cennet olsun. Buradan bir kez daha belirtmek istiyorum; teröre ve teröristlere lanet olsun. Rabbim ülkemizi ve milletimizi korusun” dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim