• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:54Güneş 05:40Öğle 13:05İkindi 17:00Akşam 20:21Yatsı 21:59
    • 15°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 14°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9203.37 1.11
  • Altın: 4296.947 0.00
  • Dolar: 39.6155 0.00
  • Euro: 45.6765 0.00

Körfez GB ragbicileri Türkiye beşincisi

Türkiye Ragbi Federasyonu tarafından düzenlenen 7’li Ragbi Büyük Kadınlar ve Erkekler Türkiye Şampiyonaları Ankara’da yapıldı. Körfez Gençlerbirliği kadın ve erkek takımları ilk beşe girerekşampiyonayı başarıyla bitirdiler.
Körfez GB ragbicileri Türkiye beşincisi

Türkiye Ragbi Federasyonu’nun Ankara’nın Çubuk İlçesinde bulunan Esenboğa Ragbi Tesisleri’nde yapılan şampiyona kıyasıya mücadelelere sahne olurken, sporcuların azmi, mücadele güçleri ve centilmenlikleri de otoriterlerden tam not aldı. Şampiyonalar boyunca yüksek tempolu karşılaşmalar ve çekişmeli mücadeleler yaşanırken, şampiyonanın final günü büyük bir heyecana sahne oldu. İlimizin başarılı spor kulübü Körfez Gençlerbirliği SK ragbi sporundaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Körfezli ragbiciler 7’li Kadın ve Erkek Ragbi Türkiye Şampiyonası’nda beşinci oldular. 5’te 5 yaparak, 16 takım arasında beşinci oldular Körfez Gençlerbirliği Kadın Ragbi takımı 3 etaptan oluşan Büyük Kadınlar 7’li Ragbi Türkiye Şampiyonası’nda 10 maçın 6’sını kazanarak final etaplarına kaldı. Final etabındaki maçlarda da 5’te 5 yaparak 16 takım arasında sezonu Türkiye beşincisi olarak tamamlamayı başardı. En iyi 8 takım arasında yer aldılar Körfez GB erkek ragbi takımı da 3 etaptan oluşan Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda 11 maçtan 6 maçı galibiyetle bitirerek final etabına katılmaya hak kazandı. Final etabındaki maçlarda da 5’te 3 yaparak onlar da 12 takım arasında sezonu Türkiye beşincisi olarak kapadılar.

Her iki takımımız da liglerinde en iyi 8 takım arasında yer almayı başardılar. Körfez GB arması için başarılarımız devam edecek Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada “7’li Ragbi Kadın ve Erkekler Türkiye Şampiyonası’nın etaplarında 5’te 5 yapan kadın takımımıza ve 5’te 3 yapan erkek takımımıza sahada gösterdikleri mücadele ve emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Takımlarımızın kadınlarda 16, erkeklerde de 12 güçlü ve iddialı rakipleri arasından sıyrılarak ilk beşte yer almaları bizleri mutlu etmiştir.

Genç sporcularımız tecrübe kazandıkça ve daha çok çalışarak gelişmeye devam edecekler. Başarıları da artarak sürecektir. Bizden desteklerini esirgemeyen başta Körfez Belediye Başkanımız Sayın Şener Söğüt’e ve ekibine çok teşekkür ederiz. Körfez Gençlerbirliği arması için başarılarımızı artırarak yenilerini ekleyeceğiz. Ayrıca şampiyonaya katılan bütün takımları da gösterdikleri centilmence mücadelelerden dolayı tebrik ederiz” denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim