• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:09Güneş 05:50Öğle 13:06İkindi 16:58Akşam 20:12Yatsı 21:46
    • 11°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 9°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 10276.88 0.67
  • Altın: 2390.367 0.00
  • Dolar: 32.335 0.00
  • Euro: 34.7427 0.00

Komisyon takipte

Gebzespor’da derneğin ve iktisadi işletmenin kamusal borçları için altı kişilik komisyon kuruldu.
Komisyon takipte

Gebzespor’da derneğin ve iktisadi işletmenin SGK prim ve vergi borçlarının yeni torba yasanın getirdiği avantajlar değerlendirilerek ödenebilmesi için düzenlenen, eski kulüp başkan ve yöneticileri ile birlikte Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in ağırlandığı toplantıdan umut ışığı çıktı. Holiday Inn Otel’de gerçekleşen ve akşam yemeği ikramının ardından yaklaşık iki saat süren toplantıda ilk somut adım atıldı. Yavuz Dinç, Ümit Aydın, Aslan Yılmaz, Tuncer Saltaş, Hasan Basri Ünal ile Recep Avcı’dan oluşan altı kişilik komisyon kuruldu. Komisyon ilk olarak Gebze ve İzmit SGK’lar ile vergi dairesine olan dernek ve iktisadi işletme borçlarını detaylı bir bilgilendirmesini edinecek.

OLASILIKLIKLAR GÖRÜŞÜLDÜ

Ardından bu borçların nasıl ödeneceğine dair olasılıklar değerlendirilip harekete geçilecek. Olasılıklar arasında, “Her dönemin borçlarına dair o dönemin yöneticilerine yönelmek”, “Ekonomik durumu kendisine ait dönemin borçlarının ödenmesine katkı sunmaya elverişli olmayanları Gebzespor yararına düzenlenecek etkinlikler için bilet sattırmak”, “Borçların önce yapılandırılması ardından faiz indirimden faydalanabilmek için bir kerede ödenmesi” gibi alternatifler yer alıyor.

KÜÇÜKAY: İZMİT SSK’YA DA BORÇLUYUZ

Toplantıda eski başkanlardan Sinan Küçükay söz alıp öncelikle Başkan Çakır ve yönetimine bu süreçte kulübe sahip çıkmalarından ötürü teşekkürlerini iletti. Küçükay’ın kulübün alacaklıları arasında Gebze’ye taşınmadan önceki sürece atfen İzmit’teki SSK İl Müdürlüğü olduğunu da öne sürüp 250 bin TL civarı bir meblağdan söz etti. Küçükay bu meblağın Gebzespor profesyonel liglerde mücadele edip İddaa gelirine sahipken, tahakkuk edilmesine şaşırdığını belirtti. Bu süreçte hacizlerden esasla en mağdurlardan biri olduğuna işaret eden Küçükay, “Ben benim dönemime ait olmak üzere ne ödemem gerekirse öder, dönemde birlikte görev yaptığım arkadaşlar ile de görüşürüm” dedi.

ÇİLER: YAPILANDIRIN

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler de önceliğin SGK ve Vergi Dairesi’nden borçlara dair detaylı bilgilendirme talebi olduğunu belirtip bu bilginin elde edilmesi için kendisinin de gereken çabayı göstereceğini söyledi. Borç yapılandırmasının geç kalmadan yapılması gerektiğini kaydeden Çiler toplantıya katılımın zayıf olmasını da eleştirerek ikinci bir toplantının çok daha yüksek katılımın sağlanarak yapılması gerektiğini savundu. Belediye başkanı Adnan Köşker’in de gücünden faydalanılması gerektiğine işaret etti. Toplantı 21..30 sularında sona ererken bundan sonraki süreçte Yavuz Dinç öncülüğünde kurulan komisyonun önerileri ve yönlendirmeleri paralelinde harekete geçilecek.


Çakır: Futbolcu borçları ö-de-ne-cek

Gebzespor Başkanı İlker Çakır kamusal borçlar için camiayı topladığı maçta geçmişe dönelik futbolcu borçları için taahhüdü kendisi verdi: Ö – de – ne – cek.

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mutlak şampiyonluğu hedefleyen Gebzespor’da 3’ncü Lig’e yükselir yükselmez gündeme gelecek olan geçmişe yönelik futbolcu ve teknik direktör alacaklarında Başkan İlker Çakır teminat verdi. Gebzespor Derneği’nin ve iktisadi kuruluşunun kamusal borçlarına ilişkin olarak, eski başkan ve yöneticiler ile bir araya gelinen toplantıda konuşan Çakır bu borçların da ödeneceğini şahsı adına temin etti. Çakır bu konuda alacağı olan futbolcu ve teknik direktörlerin kendilerinin atacağı adıma karşı makul bir duruş sergilemeleri gerektiğini ima etti. Çakır’ın bu hamlede alacaklılardan, alacaklarının bir kısmına ilişkin feragatta bulunmasını isteyeceği sanılıyor.


130 KİŞİYE DAVETTE BULUNULDU

Katılım 30’la sınırlı kaldı

Gebzespor’un geçmiş dönem kamu borçlarına yönelik olarak düzenlenen toplantıya 130 eski başkan ve yönetici katıldı. Davetlilerin bir kısmı mazaret bildirip katılmazken Başkan Çakır’ın toplantıda aktardığına göre meblağ taahhüt etti. Toplantıya katılım 30 ile sınırlı kaldı. Söz konusu kamu borçlarından ötürü devlete borçlu gözüken eski başkan ve yöneticiler, alfabetik sırayla şöyle:

Abbas Sır, Abdullah Akgün, Abdülkadir Şeker, Adem Demirtaş, Adem Taycı,  Ahmet Hakan Hocaoğlu, Ahmet Yazıcı, Ahmet Yazıcı,  Ali İhsan Adıgüzel, Alpaslan Tüylüoğlu, Alper Küçük, Ali Rıza Demirçeviren, Amil Öztürk,  Armağan Ungan,  Arslan Yılmaz, Aydın İldiz, Ayhan Kılıç, Ayhan Özek, Ayhan Tektaş,  Azim Çelik, Bayram Odabaşı, Bayram Şen, Bayram Unsur,   Besim Helvacı, Bülent Öğüt, Bülent Öndek,  Cabir Bezirci, Can Sönmez, Caner Pesen, Cami Sönmez,  Celal Toroğlu, Cem Ülkeroğlu, Cengiz Tekoğlu, Cevat Sayan, Devrim Sağlam,  Dinçer Solhan,    Direnç Özdemir, Dursun Daştangil,  Engin Kaya, Engin Yıldırım, Eray Çınar, Ertuğrul Çırak, Ersin Salcı, Faruk Kılıç, Fatin Engin Eyüpoğlu, Erol Akalın, Evren Kafkaslı, Feyzullah Caner,  Felhat Hevedanlı, Ferhat Çakır, Ferhat Ergün, Fethi Yılmaz, Feyzi İlhanlı, Fikri Işık, Fuat Özalp, Halil Yıldırım, Haluk Sekban, Haluk Turgut,  Hamdi Aleddin Eyüpoğlu, Hamdi Cemalettin Eyüpoğlu, Hamdi Yarar, Hasan Adlım, Hasan Basri Ünal, Hasan Basri Pehlivan, Hasan Hocaoğlu, Hasan Hüseyin Benli, Hasan Kalkan, H.Kaya Aynacı,  İlhan Şanlı, İlker Çakır, İsmail Bulut, İsmail Kaya,  Kemal Arslan, Kemal Tokmak,  Lütfü Çetinkaya, Mehmet Narin,  Metin Kaya, Muammer Sarap,   Muhammed Ali Beşiroğlu, Muhammet Ahmet Şanlı, Murat Ayhan, Murat Erensoy Çıplak,   Murat Gültekin, Mustafa Dal, Mustafa Şıkoğlu, Mustafa Unsur,  Mürsel Sevindik, Naim Gülhan, Nazım Aras, Nihat Beyaz, Nihat Öner,  Nurbay İşçi, Orhan Can, Osman Kaya, Ömer Aydın, Ömer Çevik,   Ömer Kurt, Ömer Özbıyık, Özge Okan, Özgür Alparslan,  Raif Efendi, Recep Avcı, Recep Doğrul, Rıza Topçu, Sadık Güvenç, Sait Ertuğ, Salih Çakıroğlu, Sedat Atmaca,  Sedat Mican, Serdal Kaya, Sertan Tunçel, Sinan Adnan Armağan,  Süleyman Keskin, Şükrü Serbest, Tamer Coşkun, Telat Kızılkan, Tevrat Yamak, Teyyar Dağcı, Tuncer Saltaş, Turan Kocagöz, Uğur Arslan,  Umut Tosunoğlu, Ümit Aydın,  Yaşar Tanrıgül, Yavuz Dinç, Yavuz Unsur, Yusuf Öztürk, Yücel Serim, Zeki Durmaz, Ziya Erattır.

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim