21 Ağustos 2015 tarihinde Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi 12. Sokak No:15/1 adresinde gece saatlerinde tüyler ürperten bir olay yaşanmıştı. 29 yaşındaki Damla Kutlu, 33 yaşındaki eşi Fikret Kutlu tarafından gece saatlerinde feci şekilde darp edilmişti. Bunun üzerine cinnet getiren Damla Kutlu, eşi Fikret Kutlu uyuduğu sırada kafasına önce tüple vurmuş, daha sonra mutfaktan aldığı bıçakla eşini karnından bıçaklamıştı. Önce kafasına tüple darbe alan daha sonra da bıçaklanan Fikret Kutlu olay yerinde ölmüştü. Fikret Kutlu'nun öldürülmesiyle ilgili dava bugün sonuçlandı. Cumhuriyet savcısı verdiği mütalada Damla Kutlu’nun 10 ila 15 yıl arasında hapsini istedi. Fakat mahkemenin verdiği kararla Damla Kutlu beraat etti.
- Başkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuBaşkan Büyükgöz’den Gebze Esnaf Odası’na ZiyaretilanGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındıGebze Vergi Dairesi’nde Kariyer Büro-Sen Üyelerinden İş Bırakma EylemiGebze’nin Tanınmış İsmi Mehmet Aytar Hayatını KaybettiBüyükşehir, engellilik farkındalığa ışık tutuyorBaşkan Büyükakın: “Büyüklerimiz, şehrimizin hazineleridir”GEBZE’DE ÖZEL ÇOCUKLAR İÇİN SİNEMA ETKİNLİĞİ
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 10999.92 0.75
- Altın: 5772.121 0.56
- Dolar: 42.5221 -0.08
- Euro: 49.5832 -0.22
Kocasını Öldürmüştü, Beraat Etti
Geçtiğimiz yıl Körfez’de meydana gelen olayda Damla Kutlu'nun, eşi Fikret Kutlu’yu uyuduğu sırada kafasına önce tüple vurup, daha sonra mutfaktan aldığı bıçakla eşini karnından bıçaklayıp öldürmesi ile ilgili dava sonuçlandı. Damla Kutlu beraat etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Başkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yayınladığı mesajında 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı verilişinin 91.yıl dönümü kutladı.
Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuKocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren İzmit Merkez Mezbaha Tesisi, İslam Ülkeleri Standartlar ve Metroloji Enstitüsü (SMIIC) uzmanlarını ağırladı.
Başkan Büyükgöz’den Gebze Esnaf Odası’na ZiyaretGebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Alper Demir'i ziyaret ederek esnafın sorunları ve çözüm önerilerini değerlendirdi.Güncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim
































