• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:59Güneş 05:43Öğle 13:05İkindi 17:00Akşam 20:18Yatsı 21:55
    • 13°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 10218.58 -0.49
  • Altın: 2444.587 -0.40
  • Dolar: 32.193 -0.08
  • Euro: 34.7877 0.51

Kocaeli'ye bir metro müjdesi daha

Körfez’de sivil toplum kuruluşları ile buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, metro müjdesi verdi.
Kocaeli'ye bir metro müjdesi daha

KÖRFEZLİ STK’LAR

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ‘Evet Platformu’ çatısı altında yaptığı ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Karaosmanoğlu’nun öncülüğünde kurulan platformun bu seferki durağı ise Körfez’de faaliyetlerini sürdüren sivil toplum kuruluşları oldu. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde ikincisi yapılan STK buluşmasına; AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, ilçedeki muhtarlar, oda ve STK temsilcileri, spor kulübü yöneticileri de katıldı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ameliyat olduğundan dolayı programa katılamadı. Baran’ın yerine ise vekili Selahattin Kabadayıoğlu katıldı.

 

_dsc2457.jpg

 

“TÜRKİYE ŞAHA KALKTI”

İlk konuşmayı yapan Belediye Başkan Vekili Selahattin Kabadayıoğlu, “Körfez çok büyüdü, ilçedeki üniversite inşaatı, İlimtepe ve Hereke’deki kültür merkezi çalışmaları, Hereke Kalesi ve Taşköprü Kalesi restorasyonları da şu anda devam etmektedir. İlimtepe Tütünçiftlik yolu projesi Kuzey Marmara Otoyolu ile birleştirerek ulaşıma çok büyük kolaylık sağlanacak. Körfez’i kuzeye taşıyacağız, özelikle Dereköy civarında planlamayı düşünüyoruz” dedi. Ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da şunları söyledi: “Bakın Sayın Cumhurbaşkanımız 15 yılda ülkemizi nerden nereye getirdi. 15 yıl öncesinde ülkemizde maaş veremiyorduk bugün Türkiye şaha kalkmış durumda.

 

_dsc2357.jpg

 

“HERKESİN KARARINA SAYGILIYIZ”

Bakın eski Cumhurbaşkanı seçimlerinde sıkıntılar oldu. Kitaplar fırlatıldı, ekonomi tepetaklak oldu. Cumhurbaşkanımızı seçtiğimiz zaman cumhurbaşkanı hükümetini kuruyor, parlamentoya bağlı değil. Sistemi iyileştirmemiz lazım. Hayır diyene saygı duyuyorum onun da bir düşüncesi var. Herkesi sandığa gitmeye teşvik edelim, kimseye karışmayın. İster hayır desin ister evet desin, kimseyi zorlamayın. Herkesin isteğine saygı duyalım, zorla hiçbir şey olmaz. Körfez’e desteğimiz ve projelerimiz sürecek. Kocaeli nüfusu bir kaç yıl sonra 2 milyon olacak, bu yüzden de ulaşıma çok önem veriyoruz. Gebze, Darıca ve Çayırova’da yer altından ulaşımı 2018’de başlatacağız. Körfez’de de çalışmalar başlayacak.”

 

_dsc2452.jpg

 

KÖRFEZ'E METRO MÜJDESİ

Metro için çalışmalara 2018 yılı itibariyle Gebze’den start verileceğini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Körfez’e ne zaman gelecek; 2019’dan sonra metro için kazma vuracağız. Körfez ilçemizin Atalar Mahallesi’nden başlayacağız ve belli bir güzergah ile devam ettireceğiz” dedi. Körfez’de alt yapı seferberliğinin de başlayacağını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Körfez ilçemizde su şebekemizin çok aşırı arızası var. 2017-18 arası alt yapı çalışmalarımızı tamamlayacağız. Alt yapı çalışmaları zor ve sancılıdır. Ama başka çaresi yok. Bazı sancılar güzel doğumların müjdesidir” ifadelerini kullandı.

 

_dsc2432.jpg

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim