• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:05Güneş 05:48Öğle 13:06İkindi 16:59Akşam 20:14Yatsı 21:49
    • 5°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 4°C Ankara
    • 11°C Rize
  • BIST: 10267.09 0.00
  • Altın: 2407.339 -0.15
  • Dolar: 32.2208 -0.09
  • Euro: 34.7162 0.03

Kocaelispor 50 yaşında!

Rahmetli Mustafa Ersoy, Fikret Balcı ve Emin Saka tarafından 1966 yılında kurulan “Kocaeli ve Kocaelispor’u seven Eski Dostlar Grubu” kuruluşunun 58’nci yılını ve 390’ıncı toplantısını Pasha Palas Otel’de yaptı.
Kocaelispor 50 yaşında!

Toplantıya Kocaelispor’un başkanı Engin Koyun önceki dönemlerde başkanlık yapan İsmet Kaya, İbrahim Saral ve Rafet Kırgız ile grubun üyeleri katıldı Eski Dostlar, kuruluşunun 58’nci yılını ve 390’ıncı toplantısı Orhan Balcı, Birol Öztürk, Mehmet Akif Şen, Yasin Şengel, Yakup Kalmuk, Mustafa Elbi ve Tamer Tüfekçi’den oluşan komisyonun ev sahipliğinde Pasha Palas Otel’de gerçekleşti.

TOPLANTIYA KATILAN ESKİ DOSTLAR

Rahmetli Mustafa Ersoy, Fikret Balcı, ve Emin Saka tarafından 1966 yılında kurulan “Kocaeli ve Kocaelispor’u seven Eski Dostlar Grubu”nun bu birlikteliğine Kocaelispor mevcut başkanı Engin Koyun, yönetim kurulu üyesi Orhan Dönmez, önceki dönem başkanlarından İsmet Kaya, İbrahim Saral ve Rafet Kırgız, grup üyeleri Durmuş Ali Yalnız, Rahmi Tüfekçi, Yetkin Saner, Remzi Aybar, Reha Yıldırım, Ahsen Okyar, İshak Aktaş, Av. Raif Kandemir, Enver Kılıç, Hamza Baştürk, Mehmet Akif Şen, Kamuran Öner, Halim Dedeoğlu, Rıdvan Tokgöz, Cemil Çetin, Mustafa Güner, Tayfun Ersöz, Erdinç Özden, Tahir Ersöz, İbrahim Kolay, Kamil Yıldız, Mehmet Çınar, Ertan Süral, Özkan Demirer, Elazığ’dan gelen Necdet Sezgenç, Melih Gazeteci, İbrahim Çizer, Ekin Akyollu, Mehmet Açık, komisyon üyeleri Orhan Balcı, Birol Öztürk, Mehmet Akif Şen, Yasin Şengel, Yakup Kalmuk, Mustafa Elbi, Tamer Tüfekçi ve misafirler katıldı.

ARAMIZDAN AYRILANLAR İÇİN SAYGI DURUŞU

Toplantının yönetimini üstlenen Orhan Balcı’nın kuruluş kutlamasını ve 390. toplantıyı gerçekleştiren komisyon üyeler ile birlikte yaptığı açılış konuşmasının ardından grubun kuruluşundan bu yana yaşamını yitiren İbrahim Küçükörs, Fuat Özçelebi, Hüseyin Özlem, Şükrü Baydar, İrfan Yeni, Fikret Ok, Orhan Saka, Burhan Balkaya, Necati Batgün, Av. Ömer Türkçakal, Mustafa Ersoy, Mustafa Serdar, Kemal Şenyontar, Turgut Kolukısaoğlu, Şehabettin Süloğlu, Av. Turgut Kayı, Yakup Şensöz, Remzi Çakar, Dr. Rıdvan Atay, Fikret Balcı, Necdet Balcı, Şefik Güler, Rıza Saka, Nasut Kayalı, Şükrü Kuşaksız, Yıldırım Akyollu, Ahmet Topçu, Ahmet Küçükörs, Nihat Kanbur, Hayati Terzi, Fikret Özalp, Selehattin Öztop, Av. Yılmaz Güler, Av. Hayrettin Çetinkaya, Çetin Atan, Emin Saka, Hilmi Girgin, Günay Gülcü ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu. Toplantının ilk bölümünde Kocaelispor’un altyapısından sorumlu yönetim kurulu üyesi Razfet Kırgız ve Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun görüşlerini paylaştı.

YEŞİL SİYAH BİLEKLİKLER TANITILDI

Toplantıya katılan, kayyum yönetiminde başkanlık yapan günümüzde altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi olan Rafet Kırgız, ilkokul ziyaretlerinde çocukların Kocaelispor ile tanışması için iş insanlarının katkılarıyla yaptırılan yeşil siyah renkteki bileklikleri tanıtarak grup üyelerine torunlarına vermek üzere hediye etti.

KOYUN, “SÜPER LİG’E YÜKSELECEĞİZ”

Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, göreve geldiğimiz ilk dönemde ledlere kendi firmalarımızın reklamını veriyorduk. Bugün artan ilgi ve birlik beraberlikle reklam alanlarımızda yer kalmadı. Kentteki birlik beraberlik arttığı müddetçe biz hedefimiz olan Süper Lig’e çıkacağız diyerek, teknik direktör değişikliğinin takımın oyununa artı motivasyon katacağına vurgu yaptı. Başkan Koyun, “Kentteki ve futbolseverlerdeki Kocaelispor sevgisinin biz yöneticilere güç veriyor. Onların bu sevgisine layik olmak için gayret sarfediyoruz” dedi

KOYUN, “MUHTEŞEM BİR TESİS YAPILACAK”

Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, Körfez İlçesi Sevindikli’de 75 bin metre kare alanda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve yapılacak olan Kocaelispor Tesisleri’nin Tahir Büyükakın’ın seçim beyannamesinde yer almasını sağladığını belirterek, profesyonel futbol takımlarına uygun tesis, kamp merkezi ve 7 açık futbol sahası olan Kocaelispor Tesisleri’nin yapılacağını açıkladı.

ÇETİN VE ERSÖZ’DEN ŞARKI, YALNIZ’DAN ŞİİRLER

Konuşmalar sonrasında Cemil Çetin’in seslendirdiği grup üyelerinin eşlik ettiği “Eski Dostlar” şarkısı hep birlikte söylendi. Tahir Ersöz’ün seslendirdiği “Haydar Haydar” şarkısı toplantıya damga vurdu. Durmuş Ali Yalnız’ın seslendirdiği şiirler ise beğeniyle dinlendi. Otelde her cuma ve cumartesi akşamları canlı müzik yapan Özgür Say’ın söylediği şarkılarla toplantı neşe içinde gerçekleşti. Oyun havalarında ise grup üyeleri pisti boş bırakmadı. 391.

TOPLANTI 26 NİSAN’DA

Ramazan ayı nedeniyle Mart ayı pas geçilecek. 391’inci toplantı 26 Nisan 2024 Cuma günü yapılacak. Bu toplantıyı düzenleyecek olan Kamuran Öner ile Özkan Demirer’e listeyi kuruluş yemeğini düzenleyen komisyondan Mehmet Akif Şen verdi. 1 58. yıl kutlama Komitesi; Tamer Tüfekçi, Mehmet Akif Şen, Birol Öztürk, Yasin Şengel, Orhan Balcı, Mustafa Elbi, Yakup Kalmuk 2 Kocaelispor Başkanları; İbrahim Saral, Engin Koyun, Rafet Kırgız ve İsmet Kaya 3 Kocaelispor Başkanı Engin Koyun bilgi verirken 4 Yasin Şengel, Mustafa Elbi, Yakup Kalmuk, Kamil Yıldız, Necdet Sezgenç 5 Durmuş Ali Yalnız şiir okurken 6 İbrahim Çizer, Kamuran Öner, Tayfun Ersöz, Tahir Ersöz, Mustafa Güner 7 391 toplantıyı yöneteceklere liste teslimi; Mehmet Akif Şen, Orhan Balcı, Özkan Demirer, Kamuran Öner 8 Av. Raif Kandemir, Engin Koyun, Rafet Kırgız, Orhan Dönmez, Ahsen Okyar 9 Elazığ’dan toplantı için gelen Necdet Sezgenç, Orhan Balcı, Cemil Çetin, Mustafa Elbi 10 Otelde her cuma ve cumartesi akşamları canlı müzik yapan Özgür Say’ın söylediği şarkılarla toplantı neşe içinde gerçekleşti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim