• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 11°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

Kocaeli’de siyaset tek yürek! Acıyı paylaştılar

Tatvan kırsalına giderken düşen askeri helikopterde 11 askerimizin şehit olmasının ardından Kocaeli’deki siyasiler tek yürek oldu.
Kocaeli’de siyaset tek yürek! Acıyı paylaştılar

TÜRKİYE Bitlis'ten gelen acı haberle sarsıldı. Bugün Bingöl'den 13.55'te kalkış yapan Kara Kuvvetleri Komutanlığına ait Cougar tipi bir helikopter Bitlis Tatvan sınırlarında düştü. Helikopterde bulunan 11 askeri personel şehit oldu, 2'si ise yaralandı. Bitlis’ten gelen acı haberin ardından Kocaeli’deki siyasiler tek yürek oldu.

VALİ YAVUZ
BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Bitlis’te helikopterin düşmesi sonucu şehit olan kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz Milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum” paylaşımıyla acısını ifade etti.

TEESSÜRLE ÖĞRENDİK

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,  “Bingöl'den kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğradığını, 9 personelin şehit olduğunu, 4 personelin yaralandığını teessürle öğrendik. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

YÜREĞİMİZ YANDI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise acısını şu sözlerle paylaştı: “Acı haberle yüreğimiz yandı. Bitlis'ten Tatvan'a giden askeri helikopterimizin düşmesi sonucu şehit olan 9 kahraman vatan evladımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun.”

VATAN SAĞ OLSUN

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü üzüntüsünü şu sözlerle ifade etti: “ Türk milletinin, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, şehitlerimizin ailelerinin ve hepimizin başı sağ olsun diyorum. Rabbim’den niyazım, sabır ve metanetimizi arttırması, böylesi felaketlerden milletimizi ve güvenlik güçlerimizi korumasıdır. Vatan sağ olsun.”

RAHMET DİLİYORUM

MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, “Bitlis'te askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan askerlerimize acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağ olsun.”

DERİN ÜZÜNTÜ DUYDUM

Şehit haberiyle derin bir üzüntü duyduğunu ifade eden CHP Kocaeli Milletvekili, TBMM Grup Başkanvekili Haydar Akar, “Bitlis'te askeri helikopterimizin düşmesi sonucu 9 askerimizin şehit düştüğünü derin bir üzüntüyle öğrendim. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun” ifadeleriyle acısını paylaştı.

ALLAH’TAN RAHMET
DİLİYORUM

CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, “Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere havalanan askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun” açıklamalarında bulundu.

11 YİĞİT EVLAT

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü ise, “Bitlis Tatvan'da askeri helikopterimizin düşmesi sonrası bu güzel vatanın 11 yiğit evladı  şehit olmuştur. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz Milletimizin başı sağolsun” paylaşımında bulundu.

BAŞIMIZ SAĞOLSUN

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Bitlis’in Tatvan ilçesinin yakınlarında askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun.”

BELEDİYE BAŞKANLARI DA
TEK YÜREK

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, “Bitlis'e bağlı Tatvan ilçesinin yakınlarında askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, “Bitlis Tatvan'da askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 9 kahraman askerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Yüreğimiz yandı. Bitlis Tatvan'da askeri helikopterin düşmesi sonucu Şehit olan 9 kahraman askerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

OSMAN ERBAŞ DA ARALARINDA

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Bingöl’den havalanan ve Bitlis'in Tatvan kırsalında kaza kırıma uğrayan askeri helikopterde, Elazığ 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş’ın da aralarında olduğu 11 kahraman askerimiz şehit olmuşlardır. Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne başsağlığı ve sabır, yaralı 2 askerimize de acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere havalanan Kara Kuvvetlerimize ait helikopterin düşmesi sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ 

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet

"Bitlis'in Tatvan ilçesi yakınlarında düşen askeri helikopterde şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun. "

Etiketler: , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim