• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 06:35Güneş 08:06Öğle 13:00İkindi 15:22Akşam 17:43Yatsı 19:09
    • 12°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 4°C Ankara
    • 10°C Rize
  • BIST: 11003.1 0.77
  • Altın: 5773.734 0.59
  • Dolar: 42.5199 -0.07
  • Euro: 49.6095 -0.15

Kocaeli'de o şirkete 3 aylık geçici konkordato süresi verildi

Kocaeli Ticaret Sicil Müdürlüğü, Tunçoğulları Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliye İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve şirket ortağı Muhammed Tunç hakkında önemli karara imza attı.
Kocaeli'de o şirkete 3 aylık geçici konkordato süresi verildi

08 Ekim 2025 tarihinde alınan karara göre şirket ve ortağı için 3 ay süre ile geçici konkordato mühletti verilmesine hükmedildi. Karar kapsamında Gizem Çoşğun Yıldırım, Ali Karakaş ve Nevran Karaca, geçici konkordato komiserleri olarak görevlendirildi.

ALACAKLILARIN HAKLARI VE DAVA SÜRECİ

İlanda belirtildiği üzere alacaklılar ilandan itibaren 7 gün içinde dilekçe ile mahkemeye başvurarak konkordato mühleti verilmesini gerektiren bir durum olmadığını delilleriyle birlikte ileri sürebilecek ve mahkemeden konkordato talebinin reddini isteyebilecek. Şirket hakkında açılan dava 07 Ocak 2026 günü saat 11:30’da Kocaeli mahkemesinde duruşma salonunda yapılacak. Bu duruşmada konkordato talebinin reddi veya onayı konusunda nihai karar verilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim