• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:21Güneş 05:59Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:04Yatsı 21:35
    • 11°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 15°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2439.282 0.00
  • Dolar: 32.4246 0.00
  • Euro: 34.6533 0.00

Kaymakam Kubilay ve Başkan Şayir, ilçe basınını ağırladı

Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle ilçede ki basını ağırladı.
Kaymakam Kubilay ve Başkan Şayir, ilçe basınını ağırladı

Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ilçede görev yapan basın mensuplarını 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle önce başarı belgesi takdim etti sonra yemekte ağırladı. Kaymakamlıkta düzenlenen ilk ağırlama da ilçe de görev yapan gazetecilere çalışmalarından dolayı başarı belgesi verilirken, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Barış Ateş’te belgesini Kaymakam Kubilay ve Başkan Şayir’den aldı.

KUBİLAY, GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Başarı belgesi dağıtımında konuşan Kaymakam Kubilay, “Halkın sesi, kulağı olan bir nevi kamu hizmeti sunan gazetecilerimizle bir araya gelmekten mutluyum. Yaptığımız çalışmaların ve projelerimizin kamuoyuna aktarılmasında her zaman bizim yanımızda olan, doğru haber anlayışı ile mesleğini icra etmeye çalışan gazetecilerimizin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutluyorum. Bizde kentin mülki amirleri olarak sizlerin işlerinizi kolaylaştırmak için elimizden geldiği şekilde kanunlar çerçevesinde sizlere destek olmaya çalışıyoruz.

ORTAK PAYDAMIZ DİLOVASI’DIR

Yaklaşık 1 yıldır Dilovası’nda görev yapmaktayım. Bu süreç içerisinde hem ilçemizi en iyi şekilde tanımaya hem de projelerimizi hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bu projelerimizi hayata geçmesinde Belediye Başkanımız Hamza Şayir’in büyük desteğini görüyoruz. Kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Şuana kadar “Dilovası Yıldızları ile buluşuyor”, “En çok Dilovası okuyor” gibi önemli projeleri hayata geçirmeye çalıştık. Bundan sonra da belediyemiz, diğer kurumlarımız ve sizlerin de desteği ile daha güzel projelerimizi hep birlikte hayata geçireceğiz. Hepimizin ortak paydası Dilovası’dır. Dilovası’nın geleceği ve vatandaşlarımızın refahı için el birliği güç birliği yapacağız.”dedi.

BASIN YEREL YÖNETİMLERİN VAZGEÇİLMEZİDİR

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ise yaptığı açıklama da “Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımızın ve ilçemizin en iyi hizmetleri alabilmesi için çalışırken, siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızın da desteği ile projelerimiz bir bir hayata geçmeye devam ediyor. Basın mensupları yerel yönetimlerin vazgeçilmezidir. Projelerimizi en iyi şekilde kamuoyuna aktaran gazeteci arkadaşlarımızın değerini çok iyi biliyoruz. Yeri geldiğinde de sorunlarımızı ve eksiğimizi yine sizlerin yazıları ile görüyoruz. Onun için bizde elimizden geldiğince yerel basının güçlenmesi konusunda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Umarım çıkan yeni yasayla birlikte basınımız daha güçlü olacaktır. Bu vesile ile 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününüzü kutluyorum.”dedi.

GAZETECİLERİ YEMEKTE AĞIRLADILAR

Konuşmaların ardından Kaymakam Kubilay ve Başkan Şayir, İlçe Jandarma Komutanı Said Arı ve İlçe Emniyet Müdür vekili Hadi Çiftçi’nin katılımı ile birlikte Dilovası’nda ki gazetecilerle birlikte yemekte bir araya geldiler. Samimi bir ortada geçen yemekte gündeme dair sohbetler yapıldı.

whatsapp-image-2022-10-20-at-13.05.23.jpeg  

whatsapp-image-2022-10-20-at-17.36.17.jpegwhatsapp-image-2022-10-20-at-17.36.11.jpeg    

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim