• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:18Güneş 05:56Öğle 13:06İkindi 16:57Akşam 20:06Yatsı 21:38
    • 17°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 23°C Ankara
    • 21°C Rize
  • BIST: 10088.59 0.06
  • Altın: 2428.149 -0.42
  • Dolar: 32.3702 -0.61
  • Euro: 34.6846 -0.82

Kale yine kendi etti kendi buldu

Süper B’de zor bir süreçten geçen Darıca Kale Bayramoğluspor kendisiyle de boğuşuyor. Kocaeli Körfez karşısında da 4-1 geriye düşüp farkı bire indirdiği maçta 89’da kızardı, 90’da gardına düşüren beşinci golü yedi, 90+1’de yeniden bu sefer direk kızardı.
Kale yine kendi etti kendi buldu

Süper Amatör Lig B Grubu’nda kümede kalma mücadelesi veren Darıca Kale Bayramoğlu ile Kocaeli Körfezspor’un arasında Metin Oktay Stadı’nda gerçekleşen maçı konuk ekip kazanarak derin bir soluk aldı. İki hafta önce Çayırova Serhatspor karşısında 4-1 geriye düştüğü maçta bir puanı son 20 dakika içinde kurtaran Darıca Kale bir tekrarını denedi ama olmadı. Ev sahibi Körfezspor karşısında da 4-1 geriye düştükten sonra farkı 75’nci dakikada bire kadar indirdi ama adeta kabusa girdiği 89 ve 90’ncı dakikalarda biri direk olmak üzere iki futbolcusu kızardı, aynı zaman diliminde ağlarında gardını düşüren beşinci golü de gördü. Her iki takımın da 90 dakika boyunca açık futbolu tercih ettiği maç, pozisyon zenginliği açısından da adeta tavan yaptı. Gerek Darıca Kale gerekse Kocaeli Körfezspor ama kendi çabaları ama savunma zaafları ile müthiş pozisyonlara girip akıl almaz golleri kaçırdı.

MAÇ GİTTİ GELDİ

 Maça konuk ekip hızlı başladı, 6’da Mert ile 1-0 öne geçti. Darıca Kale skora dengeyi 18’nci dakikada Yiğit ile getirdi, aynı Yiğit maçın 40’ncı dakikasında sakatlanınca yerini Murat’a bıraktı. Konuk ekip 36 ve 43’te Osman’ın kaydettiği gollerle ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı, 52’de Emre ile farkı üçe çıkardı. Maçı bırakmayan Darıca Kale, 61’de Vural ve 75’te Murat’ın golleriyle farkı bire indirdi. Maçın son 15 dakikası müthiş heyecanlı ve yine bol pozisyonlu geçti. Son iki dakika ev sahibi için yıkım dakikaları oldu. 89’da Üstün ikinci sarıdan kırmızı kartla ihraç edildi. 90’da Körfezspor rakibinin gardını düşüren beşinci golü Alican Şenol’un ayağından buldu. 90+1’de Şafak rakibe çok sert müdahaleden direk kırmızı kartla ihraç edildi.

ŞAFAK, SUĞUR’DAN ÖZÜR DİLEDİ

 Şafak soyunma odasına doğru giderken Körfezspor kulübesine yöneldi. Teknik Direktör Ahmet Suğur’a, “Sizden özür dilerim ama o arkadaş hak etti” deyip kasti faul yaptığı futbolcuyu, hocasına şikayet etti. Bu sonuçla 8 puanla 10’ncu sırada kalan Darıca Kale Bayramoğlu ateş hattından çıkma hedefini önümüzdeki haftalara öteledi, önümüzdeki hafta İzmit’te MAP Şenerspor’a konuk olacak. Gebze deplasmanında 6 puan değeri taşıyan bir galibiyet edinip üst üste ikinci maçını kazanan Kocaeli Körfezspor ise averajla da olsa ateş hattının bir üst basamağında yer edindi. Haftaya evinde zirve adaylarından Bekirpaşa Başaranspor ile karşı karşıya gelecek.

DARICA KALE BAYRAMOĞLU   3 – 5  KOCAELİ KÖRFEZSPOR

Stat: Metin Oktay

Hakemler: Tolga Güldibi, Cem Özbay, Gündeniz Gürtay.

 DARICA KALE BAYRAMOĞLU: Yakup, Mert, Hüseyin, Üstün, Şafak, Ferhat, Burhan (Dk.69 Akın), Deniz, Yiğit (Dk.40 Murat), Vural, Fikret (Dk.53 Ahmet Açışlı)

 Teknik Direktör: Ethem Kılıç

 KOCAELİ KÖRFEZSPOR: Kaan, Onur, Emre, Mirsat, Mehmet, Alican Şenol, Enver, Alican Yılmaz (Dk.89 Emir), Ahmet (Dk.80 Furkan), Mert (Dk.58 Onur), Osman.

 Teknik Direktör: Ahmet Suğur

 Goller: Dk.6 Mert, Dk. 36 ve 43 Osman, Dk. 52 Emre, Dk.90 Alican Şenol (Kocaeli Körfezspor), Dk.18 Yiğit, Dk.61 Vural, Dk.75 Murat (Darıca Kale Bayramoğlu)

 Kırmızı kartlar: Dk.89 Üstün, Dk.90+1 Şafak (Darıca Kale Bayramoğlu)

Etiketler: , , , , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim