• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:54Güneş 05:40Öğle 13:05İkindi 17:01Akşam 20:21Yatsı 21:59
    • 13°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 11°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 10096.65 0.40
  • Altın: 2425.048 0.38
  • Dolar: 32.2428 0.09
  • Euro: 34.7943 -0.01

İYİ Parti Kocaeli il yönetimi basına tanıtıldı

İYİ Parti Kocaeli İl yönetimi düzenlenen toplantıyla birlikte İl yönetimini tanıttı. Tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Serdar Kaman, “3 Şubat tarihinde yine aksilik olmaza Genel Başkanımız Meral Akşener’in katılımıyla il binamızın açılışını gerçekl
İYİ Parti Kocaeli il yönetimi basına tanıtıldı

İzmitli Meral Akşener tarafından kurulan ve Kocaeli İl Başkanlığı’na Serdar Kaman’ın getirildiği İYİ Parti basın mensuplarıyla buluştu. Kaman, geçtiğimiz hafta yönetimini hazırlayıp Ankara’ya giderek Genel Başkan Meral Akşener’e onaylatmıştı. Başkan Kaman, Alikahya’da bulunan Hoşgör Pastanesi’nde oluşturduğu 71 il yönetim kurulu üyesi ve 9 kişilik disiplin kurulu üyeleriyle beraber basın açıklaması gerçekleştirdi. Basın açıklamasında Genel Merkez Kurucular Kurulu ve Disiplin Kurulu Üyeleri Ruhittin Sönmez, Cumali Durmuş da yer aldı.

‘TAPTAZE KADROLAR OLACAK’

Başkan Serdar Kaman, “Yaklaşık bir ay önce şahsıma kurucu il başkanı olma görevi tebliğ edildi. Önümüzde il ve ilçe yönetimlerini oluşturmak için çok kısa zaman vardı. Ama hepsini belirledik. 9 ilçemizde yönetim kurulu üyelerimiz belirlenmiş ve yüksek seçim kuruluna bildirilmiştir. Kalan 3 ilçemiz Çayırova, Dilovası ve Derince ilçelerinin de yönetim kurulu üyeleri belirlenecektir. 12 Ocak 2018 yılında kuruluşumuz tamamlanacaktır. 13-14 Ocak’ta bir aksilik olmazsa tüm üyelerimiz, ilçe başkanlarımızın katılımıyla tören gerçekleştirip  coşkuyla kente tanıtacağız. 3 Şubat 2018 tarihinde yine aksilik olmaza Genel Başkanımız Meral Akşener’in katılımıyla il binamızın açılışını gerçekleştireceğiz. Şubat ayı içinde diğer ilçe binalarımızın açılışını yapacağız. Yaklaşık 3 ay sonra kongreler düzenleyip arkadaşlarımızı seçilmiş hale getireceğiz. 3 ay sonra bütün kadroları tamamlamış, binalarını düzenlemiş taptaze kadrolar olacak” dedi.

‘ENDİŞE DUYUYORUZ DEDİLER’

“Parti kuruluşunda yüzlerce isim başvurusu yapıldı” diyen Kaman, “Herkese yer verme imkanımız olmadı. Elbette gönül koyanlar oldu. Ama bu bir bayrak yarışı kendilerine söyledik. Zamanı geldiğinde bende görevi başkasına teslim edeceğiz. Seçilmiş kadrolar eminim ki daha azimli çalışacaklardır. Canımızı en çok sıkan bu süreçte dışarıdan gelen ‘bu partiye katılmayın, bunlar FETÖ’cü’ şeklinde telefonlar oldu. Biz bunlara aldırmadık. Yer kiralamak istedik, endişelendiler yer vermek istemediler. Aramızda katmak istediğimi iş adamları ‘gönlümüz sizinle, oyumuz sizinle, ama çoluğumuz çocuğumuz var endişe duyuyoruz’ diyerek katılmadılar” ifadelerini kullandı.

‘SAĞDAN DA SOLDAN DA GELİYORUZ’

Son olarak Kaman, “Bizimle aynı karede fotoğraf çektirmek istemediler. Bu nasıl bir korku imparatorluğudur. Daha önce teşkilat binasının kiralarını veremeyenler, şimdi altındaki arabaları beğenmiyorlar. Bırakın bu koltuk sevdalarını açın Türkiye’nin önünü geliyor İYİ’ler. Biz kimiz? Sağdan da, soldan da geliyoruz.  Üzerimize vatansever ceketimizi giydik. Aynı ak, ruhu ak Meral Akşener liderliğinde yeni ekibiz. Bu kadro parlamenter sisteme geçici vaat ediyor. Önümüzde seçim süreci var. Hepinizden gece gündüz çalışmanızı ve telefonlarını sürekli açık tutmanızı istiyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

‘BİR UMUT KAYNAĞI OLDULAR’

Kurucu Disiplin Kurulu Üyesi ve Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ruhittin Sönmez, “2017 yılında iki önemli olay yaşadık. Birincisi anayasa değişikliği yaşanan referandum süreci. İki madde yürürlüğe girdi. YSK’nın yapısı değişti. Türkiye 15 senedir aynı parti tarafından yönetiliyor. Bu partinin arkasından gelen diğer partiler maalesef iktidar olma olasılığı gösteremedikleri için iktidar alternatifsizliği yaşandı.  Türkiye yoğun bir propaganda altında. Türkiye çok yoruldu, bir mutsuzluk bir umutsuzluk var. Bu durumdan çıkış için bir şeyler yapmak lazımdı. Hepimiz şikayet ediyorduk ama söylenmek yetmezdi. Söylediklerimizi yapmak lazımdı. İşte Meral Akşener ve arkadaşları merkezde konumladı ve iktidara yönelik bir harekete geçtiler. Bir umut kaynağı oldular” dedi.

‘KAPRİSİN PARTİ OLMAYACAK’

Ardından Disiplin Kurulu Üyesi Cumali Durmuş ise, “Bizim mücadelemiz bir demokratik, hak ve hukuk mücadelesi. Siyaset normalleşmeli. Türkiye algılanan şekliyle ceberut bir devlet bir yönetim astığı astık kestiği kestik bir başkan fotoğrafı gösteriyor. Ülkemiz bir 3. dünya ülkesi konumuna düşürülmüştür. Türkiye zor şartlardan geçiyor. Uluslar arası göç çevreleri Türkiye’yi yok etmeye çalışıyor. Sayın Cumhurbaşkanının söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Jeopolitiği yüzünden ortadan kaldırılmaya çalışılan bir devlet. Yeni bir parti kuruldu diye Atatürk’ü sevmeye çalışmayın, gönülden sevin Atatürk’ü” Siyaset simsarlarının ciddi bir baskısı oluştu. Bu parti, Genel Başkandan en aşağıdaki mahalle temsilcisine kadar helal lokma yemek isteyenlerin, çocukların partisi olacak. Siz onlardan uzak durun dedim. Asla kimseye fırsat vermeyin. Kaprisin partisi olmayacak. Genç siyasete damga vuracağınızı umuyorum. Kenti yönetenler, kentle uğraşmak yerine hala ceplerini dolduruyorlar. Şimdi kamplarda silah barındırıyorlar. Aynı kamplardan Bahçecik’te de var. Kapıdan içeri giremezdiniz. Bizim hedefimiz özgürce bu ülkeyi yaşatmak” sözlerine yer verdi. Durmuş, “Hanımefendi milletvekili değil, cumhurbaşkanı olacak. Bize düşen Akşener’i cumhurbaşkanı yapmak ve mutlu yaşamak” diye konuştu.

İYİ PARTİ KOCAELİ İL TEŞKİLATI

İL BAŞKANI SERDAR KAMAN, ADİL GÜLEZ, AHMET ELGÜR, AHMET YEŞİL, ALİ DAVRU, ALİ EKŞİ, ALİ KARACA, ALİ YILMAZ, AYHAN KEDİKLİ, AZİZ İNCİ, BAHA YAVUZ, HURİYE BANU CANAYAKIN, BİLGİ BEKİL, BURAK ÖRÇEN, CEMİL USLU, ERDAL BAYKARA, ERSİN ÖZYILMAZ, ERSİN SOYKAN, FATİH KÜRŞAT DEMİR, FATMA EBRU BAĞDAT, FUAT BERNA, GÜZİN AŞKIN ALPARSLAN ATALI, HATEM SOYSAL, HAYATİ TEMÜGEN, HÜSEYİN ÇILDIR, İBRAHİM ŞAHİN, İDRİS TÜRKTEN, İSMAİL EROĞLU, İSMAİL KAYA, KAAN DİLMEN, Doç. Dr. KEMAL ÖNCÜ, KEMAL ŞEKER, MEDET POLAT, MEHMET SİNAN MİNARECİ, MEHMET ŞEREF UZUNAL, MELİK FIRAT TAŞER, MERAL UÇARI, MURAT ATAR, MURAT DİNÇER, MUSTAFA GÜLBİL, MÜKERREM OCAKOĞLU, NESLİHAN HİLAL CANTİMUR KARA, NESLİHAN ZORLU, NEŞE KILDIRAN, NEZİR YAKAR, NURAY SAVCI GÜÇLÜ, ORHAN ÇAKAR, ORHAN KILINÇSOY, ÖZCAN AVCI, RAŞİT PULAT, RENAN ARGUN KIRAN, REYHAN GÖKBAYRAK, RIZA GÜVEN USTA, RUHAN TEKCAN, SALİH BURAK ÇEREZCİ, SELÇUKHAN KÖSE, SELİN COŞTUR EROĞLU, SELMAN GÜRPINAR, ŞÜKRÜ TOPALLAR, TAMER AHMET ÜÇAL, TUĞBA KAVŞUT, TURGUT KARAGÖZ, TÜLAY ÇİVİ, VELİ BAŞKURT, YAŞAR KARDAŞ, ZEYYAT ŞENOL

DİSİPLİN KURULU

RESUL PATAN, AHMET METİN, ALPER M. CEYLAN, AYŞEGÜL BABACAN, ÇİMEN ÇAKIM, EMİNE ŞİMŞEK, MUHAMMET KOMUT, MUSTAFA AĞI, RECEP AKBABA

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim