• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:20Güneş 05:58Öğle 13:06İkindi 16:56Akşam 20:05Yatsı 21:37
    • 13°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2439.282 0.00
  • Dolar: 32.4246 0.00
  • Euro: 34.6533 0.00

İMES OSB’den Eğitime Bilgisayar Desteği

Kocaeli Gebze (VI.) İMES Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, eğitime vermiş olduğu desteklere bir yenisini daha ekledi.
İMES OSB’den Eğitime Bilgisayar Desteği

İMES Organize Sanayi Bölgesi, YILPORT Ulaştırma Hizmetleri Mesleki ve Teknik Lisesi ile yaptığı eğitim iş protokolü kapsamında birçok stajyeri firmasında bulunduruyordu. İMES OSB, bu desteğin yanı sıra okulun mesleki ve teknik atölyelerinde kullanılmak üzere bilgisayar bağışında bulundu. Bilgisayarlar gerçekleştirilen töreniyle okul idaresine teslim edildi.

Törene; Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tokkan ve beraberindeki yöneticiler, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, İMES OSB Bölge Müdürü Onur Kesici, YILPORT Ulaştırma Hizmetleri MTAL Okul Müdürü Onursal Öztürk katılım gösterdi.

Açılış konuşmalarıyla başlayan törende konuşan İMES OSB Bölge Müdürü Onur Kesici “Bölgemizde ve ilçemizde mesleki eğitimi geliştirmek adına birçok projeyi hayata geçirdik.  Çevremizdeki okullarla yapmış olduğumuz eğitim iş birlikleri ile staj programımıza birçok öğrencimizi dahil ettik. Son olarak YILPORT Ulaştırma Hizmetleri MTAL ile yaptığımız protokol dahilinde okulumuzun donanımsal ihtiyaçlarını karşıladık. Bugün gerçekleştirdiğimiz teslim törenine katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” Dedi.  

Eğitime verdikleri her destek ve uygulamayla gurur duyduklarını ifade eden İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tokkan “Staj ve çırak öğrenci programları dahilinde şu ana kadar 100’ü aşkın öğrencimiz bölgemizde hem eğitimlerini tamamlıyor hem de iş hayatının içinde yer alıyor. Bunun en büyük eseri olan İMES OSB Mükemmeliyet Merkezi hem bölge firmalarımızdan hem de merkezimizi ziyaret eden kamu ve özel sektör temsilcilerinden tam not alıyor. Bu doğrultuda eğitime desteğin her alanında faaliyet gösteren ve elini taşın altına koyan bir OSB olarak bugün de okulumuza bilgisayar desteğimizi gerçekleştiriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle törenimize katılan başta Dilovası Kaymakamımız Metin Kubilay’a, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e ve tüm kamu kurum temsilcilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İMES OSB, Türkiye’nin sanayi gücü olmaya devam ederken eğitime de güç katacak destek ve projeler geliştirmeye devam edecektir.” İfadelerine yer verdi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Bölgemizde ve ülkemizdeki sorunların başında eğitim ve bununla beraber nitelikli istihdam geliyor. Bu problemin önüne geçmek adına Sayın Kaymakamımız Dr. Metin Kubilay’ın da desteğiyle ilçemizde birçok projeyi hayata geçirdik. Kendilerine desteklerinden ötürü huzurunuzda tekrar teşekkür etmek istiyorum. Siz değerli sanayicilerimizin eğitime vermiş olduğu destek, yarın bölgelerinize istihdam ve katma değer olarak geri dönecektir. Bu kapsamda gerçekleştirmiş olduğunuz bilgisayar desteğinin okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını dilerim.” Şeklinde konuştu.

Son olarak Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay “İş insanlarımızın eğitime desteğini önemsiyoruz. Özellikle sanayicilerimizin sağlık ve eğitim alanında yaptıkları destekler çok büyük önem arz ediyor. Başta bu desteklerden dolayı İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet TOKKAN ve beraberindeki yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bugün burada gerçekleştireceğimiz törenle okuluna teslim edilecek bu bilgisayarlar mesleki atölyelerde kullanılacaktır. Göreve geldiğim ilk günden itibaren Dilovası bir sanayi merkezi ise; yine ilçemizin eğitimle anılan bir merkez olması amacındayım. Bu süreçte desteklerini sunan sanayicilerimize teşekkür eder, öğrencilerimize hayırlı olmasını dilerim.” İfadelerine yer verdi. Tören çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim