• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 12°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 11°C Ankara
    • 10°C Rize
  • BIST: 8766.62 0.56
  • Altın: 2234.833 -0.43
  • Dolar: 32.3364 0.08
  • Euro: 35.1115 -0.27

Hüseyin Üzülmez son yolculuğuna uğurlandı

Kartepe Belediyesi ve Kocaelispor Kulübü eski Başkanı Hüseyin Üzülmez (56) yaklaşık bir yıldır mücadele ettiği pankreas kanseri nedeniyle önceki gün hayata gözlerini yumdu. Üzülme son yolculuğuna uğurlandı.
Hüseyin Üzülmez son yolculuğuna uğurlandı

23 Aralık 1965 yılında Arslanbey’de dünyaya gelen ve 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Yerel Seçimleri’nde AK Parti’den Kartepe Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Üzülmez, 31 Mart 2019 yerel seçimde yeniden aday gösterilmedi. Ardından Kocaelispor başkanlığı görevini üstlenen Üzülmez’den kısa süre sonra kötü haber geldi. Üzülmez, geçtiğimiz aylarda rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

BABALAR GÜNÜ’NDE…

Üzülmez’e yapılan tetkikler sonucu pankreas kanseri teşhisi koyuldu. Zamansız hastalığa yakalanan Üzülmez, vakit kaybetmeden Kocaelispor başkanlığı görevinden ayrılmak zorunda kalarak kemoterapi tedavisi görmeye başladı. İstanbul’da tedavisi devam eden ve Kocaeli halkı tarafından iyi haberle ilimize dönmesi beklenen Üzülmez’den önceki gün geç saatlerde kötü haber geldi. Evli ve 2 kız çocuğu babası olan 56 yaşındaki Üzülmez pankreas kanserine daha fazla direnemedi ve Babalar Günü’nde hayata gözlerini yumdu. 

KENT PROTOKOLÜNDEN YOĞUN KATILIM

Üzülmez’in cenazesi dün Kartepe Şevkatiye Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şevkatiye Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verildi. Üzülmez'in cenaze törenine AK Parti Milletvekili Fikri Işık, Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü, Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 

CENAZEYE AKIN ETTİLER

AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, AK Parti İl eski Başkanı Şemsettin Ceyhan ve Abdullah Eryarsoy, Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehleven, CHP İl Başkan vekili İsmet İşeri ve CHP’li il yöneticileri, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, Eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, İzmit Belediyesi eski Başkanı Nevzat Doğan, MHP Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender, İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, İMO Başkanı Kahraman Bulut, Darıca eski Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Dilovası Belediyesi eski Başkanı Ali Toltar, Derince Belediyesi eski Başkanı Ali Haydar Bulut, KASKF Başkanı Murat Aydın ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim