• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 17°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 24°C Rize
  • BIST: 9793.88 0.79
  • Altın: 2435.681 0.33
  • Dolar: 32.5203 -0.13
  • Euro: 34.8906 -0.16

Hakemler Kütahya’dan kupayla döndü

2. Bölge Hakemleri Futbol Turnuvası TFFHGD Kütahya temsilciliğinin ev sahipliğinde gerçekleşti. Turnuvaya katılan Kocaeli Hakemleri turnuvanın üçüncüsü oldu
Hakemler Kütahya’dan kupayla döndü

EV SAHİBİ KÜTAHYA 
Kocaeli hakemlerinin yer aldığı Balıkesir, Yalova, Bursa, Eskişehir, Çanakkale, Bilecik, Sakarya hakem futbol takımları ile bu yıl dokuzuncusu düzenlenen 2.Bölge Hakemleri Futbol Turnuvası Kütahya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Edirne hakemlerinin misafir takım olarak katıldığı turnuvada beşer takımlı iki grup oluşturuldu. 20 x 2 süre halinde normal futbol sahalarında 18 kişilik kadrolarla yarışan takımların maç programı Kütahya Futbol İl Temsilciliğinin haftalık maç programında yer aldı.

 


HAMEKLER RAHAT KAZANDI
İlk maçında Bilecik takımıyla oynadığı maçı 3-0 gibi net bir skorla kazanan Kocaeli Hakemleri, aynı gün saat 15.00’de Yalova Hakemleri ile 1-1 berabere kaldı. Çanakkale Hakemleri ile karşılaşan Kocaeli Hakemleri son dakikada bulduğu golle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Günü 7 puanla tamamlayan Kocaeli Hakemleri’nde Kadir Yılmaz attığı gollerle yıldızlaşırken, Şeref Özgür Yeşilyurt yaptığı asist ve ortalarla göz doldurdu. Kütahya ile çıktığı zorlu maçtan golsüz beraberlikle ayrılan Kocaeli Hakemleri grubu Kütahya’nın ardında ikinci sırada tamamlayarak Eskişehir takımı ile üçüncülük maçına çıktı. Normal süresi golsüz berabere biten maçta Kocaeli Hakemleri Kadir Yılmaz’ın kaleye geçerek yaptığı kurtarışlarıyla üçüncülük kupasına uzandı. 


İLK KEZ DAVET EDİLDİLER
Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen 2. Bölge Hakemleri Futbol Turnuvası’na Kocaeli hakemleri ilk kez davet edildi. Turnuvanın ev sahipliğini yapan Kütahya Dernek Başkanı Ahmet İlhan Aydın Kocaeli’nin katılımından dolayı duyduğu memnuniyeti belirtirken “2. Bölge illeri olarak 9 yıldır bu turnuva yapılıyor. Mustafa Çulcu hocamız hem ülkemiz hem de bölgemiz adına çok önemli bir görevde. Diğer illerden yoğun talep geldi. Mustafa hocamızı da görmek istiyoruz dediler. Bizde bunun üzerine Kocaeli’yi davet etme kararı aldık. Mustafa hocamız hem etkinliğimize katıldı, hem de maçlarda forma giydi. 2. Bölge hakemleri için mükemmel bir tecrübe oldu. Her şey hala rüya gibi. Hem Mustafa Çulcu hocamıza hem de Kocaeli hakemlerine çok teşekkür ederiz” dedi. Ayrıca önümüzdeki yıl Yalova’da 10’uncusu yapılacak turnuva için hakemlerimiz yeniden davet aldı. 

 


SPONSORLARDAN DESTEK
Kocaeli Hakemleri futbol takımı turnuva boyunca formaları ve eşofmanları ile göz doldurdu. Böyle bir turnuvaya ilk kez katılmasına rağmen çok kısa sürede hazırlıklarını tamamlayarak yola çıkan hakemlere özellikle ilimizin başarılı iş insanlarından büyük destek geldi. İlimiz Hakemlerinden Adem Doğrul ’un sahibi olduğu ve güvenilir dev kadrosu ile alanında rakipsiz olan Doğru Hidrolik’in sponsor olduğu formalarla mücadele etti. Ayrıca Türkiye’nin birçok firmasına haşere ilaçlama, peyzaj ve inşaat alanında hizmet veren Yıldıztekin Aile Şirketi Entosav ile İsmail Keskin ve Süleyman Keskin kardeşlerin sahibi olduğu Gebze’nin ilk ve tek en büyük spor mağazası olan Netba Park’ın yaptırdığı Nike marka eşofmanlarla dikkatleri üzerine çekti. Takımda yer alan hakemlerimizden Zeki Kırdudu teşekkür konuşmasında, “Tüm bu malzemelerin hazırlanmasında ki katkılarından dolayı Doğru Hidrolik’in sahibi Adem Doğrul, Netba Park sahibi İsmail Keskin ve Süleyman Keskin ile Entosav Şirketinin sahipleri Tuncay Yıldıztekin Gencay Yıldıztekin Olcay Yıldıztekin ve Mustafa Yıldıztekin’e teşekkür ediyoruz” dedi. 


BELEDİYELERE TEŞEKKÜR 
Kocaeli Hakemleri futbol takımının bir araya gelmesinde emeği olan Futsal Klasman Hakemi Zeki Kırdudu, çoğunluğu öğrencilerden oluşan hakemler için iyi bir tecrübe olan bu organizasyona katılmanın gelişimlerine de katkısı olacağını ifade etti. Kırdudu yaptığı konuşmada yedek formalar için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Tahir Büyükakın ile ulaşım desteğinden dolayı Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e teşekkürlerini iletti. Konuşmasında desteklerinden dolayı tecrübeli hakem Muharrem Kırbaş’dan övgüyle bahseden Zeki Kırdudu,  benzer etkinliklerde Kocaeli olarak her zaman yer alacaklarını ve desteğe ihtiyaçları olduğunu ifade etti. 

 

photo-2019-05-08-16-30-13-(1).jpgphoto-2019-05-08-16-30-13-(2).jpgphoto-2019-05-08-16-30-13-(3).jpgphoto-2019-05-08-16-30-13.jpg

 

Etiketler: , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim