• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:16Güneş 05:55Öğle 13:06İkindi 16:57Akşam 20:08Yatsı 21:40
    • 14°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 10045.74 -0.37
  • Altın: 2392.293 -1.90
  • Dolar: 32.3845 -0.61
  • Euro: 34.6065 -1.12

GÜDEF birlik ve beraberliği güçlü tutuyor!

Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF), hafta sonu kahvaltı programı düzenledi.
GÜDEF birlik ve beraberliği güçlü tutuyor!

 GÜDEF Başkanı Süleyman Olgun ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya aslen Gümüşhaneli olan Kocaeli Vali Yardımcısı Ekrem Çalık, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli de katıldı. Kocaeli'de Derneklerden sorumlu Vali Yardımcılığı görevini de üstlenen Ekrem Çalık, il genelinde ki Dernek ve Federasyonlara pandemi süreciyle alakalı yazılı ve sözlü uyarılarda bulunmayı GÜDEF toplantısında da sürdürdü. Kendisine pandemiyle ilgili bildiri yapayı görev edinen Çalık’a geçtiğimiz günlerde ziyaret gerçekleştiren federasyon Başkanı Süleyman Olgun tanışma toplantısı davetinde bulunmuştu. Beklenen buluşma hafta sonu gerçekleşti. 
VALİ YARDIMCISI ÇALIK’TAN PANDEMİ UYARISI
İzmit’te pandemi kural ve önlemleri ön planda tutularak gerçekleşen buluşma toplantısında söz alan Vali Yardımcısı Ekrem Çalık, pandeminin bulaş oranının her geçen gün arttığına dikkati çekerek, “Bu durumda STK’lara büyük görev düşmekte. Toplu kalabalık toplantı ve temaslı cemiyetleri ileri tarihlere ertelemeliyiz. Herkesi bu zor günleri atlatmak için katkıda bulunmaya davet ediyorum. Bugünleri aşarak daha güzel günlere kavuşmamız yakındır. “dedi. Toplantıda Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de söz alarak birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Kocaeli kent kültürü oluşmasında iş derneklerinin büyük önem taşıdığını ifade eden Söğüt, pandemi döneminde herkesin daha dikkatli olmasını istedi. 
DAHA GÜÇLÜ BİR YAPI OLUŞTURACAĞIZ
Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Süleyman Olgun ise konuşmasında il genelinde k tüm Gümüşhane Derneklerini kendi çatıları altında toplayarak daha güçlü ve yapıcı projelere imza atarak birlik ve beraberliği sağlayacaklarını vurguladı. Yeni nesile örf, adet ve kültürlerinde aktarılacağı bir hedefle her geçen gün çalışmalarını genişlettiklerini dile getiren Olgun, “Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federsyonu’nun 12 ilçemizde bulunan tüm dernekleri doğal üyemiz sayıldığı bir yapıda hemşerilerimize fayda sağlayacak tüm çalışmalara katkılarına kapımız açıktır.”dedi. Başkan Süleyman Olgun bununla birlikte yaklaşık 1 yıl önce başlattıkları Gümüşhane Konakları Projesi ile alakalı sunumda bulundu. 
AB DESTEKLİ PROJE
Projenin büyükşehirlerde yatay yapılaşmaya dikkat çekmek amacıyla Kocaeli’de uygulamalı olarak tamamlanması hedefinde olduğunu dile getirdi. AB destekli projenin Gala programını yeni yılda Gümüşhane Belediye Başkanı destekleriyle de Gümüşhane ilinde yapılmasını planladıklarını dile getiren Süleyman Olgun, toplantıya katılım sağlayan Kocaeli’de görev yapan Gümüşhaneli bürokratlara, iş adamlarına, Dernek başkanlarına, federasyon icra kuruluna teşekkür etti.

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim