• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:18Güneş 05:56Öğle 13:06İkindi 16:57Akşam 20:06Yatsı 21:38
    • 14°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 15°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 10118.66 0.36
  • Altın: 2428.149 -0.42
  • Dolar: 32.3702 -0.61
  • Euro: 34.6846 -0.82

Gölcükspor - Orhangazispor Maçında Kavga Çıktı

Yeldar kendisine faul yapan Orhangazispor'dan Metehan Andıç'a kafa atınca saha içi bir anda karıştı. İki takım oyuncularının kavgası sırasında İhsaniye Stadı'nda maçı izlemeye gelen yöneticiler ile taraftarlar sahaya girdi.
Gölcükspor - Orhangazispor Maçında Kavga Çıktı

Hazırlık maçında yumruklar konuştu KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde üçüncü etap kamp çalışmalarına start veren Gölcükspor İhsaniye Stadı'nda dördüncü hazırlık maçında ağırladığı Orhangazispor'la dostça başlayan karşılaşma ilk yarı sonunda çıkan kavga nedeniyle karşılaşma yarıda kaldı.Hazırlık maçında yumruklar konuştu

KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde üçüncü etap kamp çalışmalarına start veren Gölcükspor İhsaniye Stadı'nda dördüncü hazırlık maçında ağırladığı Orhangazispor'la dostça başlayan karşılaşma ilk yarı sonunda çıkan kavga nedeniyle karşılaşma yarıda kaldı.

Gölcükspor ile Orhangazispor İhsaniye Stadı'nda hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Oldukça sert bir mücadele şeklinde başlayan hazırlık maçında iki takımın mücadelesinde maçın ilk yarısı 0-0 devam ederken, Yeldar kendisine faul yapan Orhangazispor'dan Metehan Andıç'a kafa atınca saha içi bir anda karıştı. İki takım oyuncularının kavgası sırasında İhsaniye Stadı'nda maçı izlemeye gelen yöneticiler ile taraftarlar sahaya girdi.

YELDAR KAFA ATTI

İki takım maçın ilk dakikalarında kontrollü oyunu tercih ederken, karşılıklı ataklar sonrasında oyun sertleşti. Hazırlık maçının ilk yarısı 0-0 devam ederken, ilk yarının son dakikalarında Gölcüksporlu futbolcu sol kanattan geliştirdiği atak sırasında Yeldar kendisine faul yapan Orhangazispor'dan Metehan Andıç Özlü'ye kafa atınca saha içi bir anda karıştı. İki takımın oyuncuları bir birlerine saldırırken, Orhangazispor'dan Murat Tan bu kargaşada Gölcüksporlu futbolcu Muhammet Aran'a saldırınca iki takımın yöneticileri ve Gölcüksporlu taraftarlar saha içine indi. Kavga sırasında darbe alan futbolculara kulüplerin sağlık görevlileri ilk müdahaleyi yaptı.

FUTBOLCUYU KOVALADILAR

İhsaniye stadında iki takım futbolcularının kavgası sırasında antrenörler kavgayı ayırmaya çalışırken, Gölcüksporlu futbolcular Muhammet Aran'a saldıran Murat Tan'ı İhsaniye stadında kovalamaya başladı. Çaresiz kalan Orhangazisporlu futbolcu takım arkadaşlarının bulunduğu yedek kulübesine kaçtı. Tribünde bulunan herkes saha içine inerek olayları yatıştırmaya çalışırken, Gölcükspor ile Orhangazispor arasında oynanan hazırlık maçı yarıda kaldı. Emniyet tedbirinin alınmadığı karşılaşmada kavgalar sonrasında Orhangazisporlu futbolcular bir süre saha içinde beklemek zorunda kalırken, yaşanan olaylar nedeniyle saha içinde şaşkınlıklarını gizleyemediler. Maç sonrasında Gölcüksporlu yöneticiler Orhangazispor kafilesini kendi tesislerinde ağırlayarak yaşanan bu talihsiz olaydan dolayı özür diledi ve Bursa'ya yolcu ettiler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim