• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:23Güneş 06:00Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:03Yatsı 21:34
    • 18°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2440.177 0.51
  • Dolar: 32.4575 -0.23
  • Euro: 34.7559 -0.63

Gebze’yi buluşturan turnuvada gruplar belli oldu

Bu yıl 31. Kez düzenlenen Gebze Basın Turnuvası’nda kura çekilişi yapıldı. 32 takımın, 8 grupta mücadele edeceği turnuva maçları 18 Eylül Perşembe günü start alıyor. Karşılaşmalar MARTEK Halı Saha Tesislerinde oynanacak.
Gebze’yi buluşturan turnuvada gruplar belli oldu

Gebze Ticaret Odası’nın ev sahipliğini yaptığı kura çekiliş törenine, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, STS Group Yönetim Kurulu Başkanı Murat Köksal, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, Farabi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Arif Emre, Gebze Belediye Başkan Yardımcıları Sedat Çelik, Mehmet Dinç, Çayırova Özel Kalem Müdürü Aydın Turan, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, MHP Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Ahmet Demirtaş, CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eriş,  İYİ Parti Kocaeli İl Yöneticisi Özhan Öztürk, Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Turnuvada mücadele edecek takım temsilcileri ve çok sayıda spor sever katıldı.

KAYNAŞTIRAN BULUŞMA

GTO Meclis Salonu’nda yapılan kura çekiliş töreninde her kesimden isim katılırken, Basın Turnuvası’nın bölgemiz sporuna sunduğu katkının yanı sıra, birleştiren ve kaynaştıran yanına da vurgu yapıldı. Bu yıl turnuvanın ana sponsoru olan STS Group Yönetim Kurulu Başkanı Murat Köksal, geçtiğimiz yıl ilk kez katıldıkları basın turnuvasında bir çok kurum ve kuruluşla birlikte 4 İlçeyi bir arada gördük ve sporun birleştiren-kaynaştıran yönüne şahit olduklarını belirterek, “bu yıl bu turnuvada daha çok sorumluluk almak istedik ve gördüğümüz ilgi ile de çok mutlu olduk. Sakatlıkların olmadığı, keyifli bir turnuva olmasını temenni ediyor, tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi. Turnuvaya ev sahipliği yapan GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş, “Gebze bölgesine mal olmuş, istikrarlı bir şekilde düzenlenen ve her kesimden insanı bir araya getiren bir organizasyon, emeği geçenleri kutluyorum. Ticaret Odası olarak bölgemiz adına yapılan her türlü olumlu çalışmanın destekçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz, basın turnuvasından bunlardan birisi” dedi.

GÖRKEM EVLADIMIZ, YEĞENİMİZ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediyesi’nin spor alanında yaptığı çalışmalardan söz ederken, basın turnuvasına dair de şunları söyledi; “Gebze Belediyesi’nin Voleybol ve Ampute futbolda iki takımı Türkiye birinci liginde mücadele edecek, Gebze’de on binlerce çocuğumuza spor hizmeti verdik, vermeye de devam edeceğiz. Basın Turnuvası bölgemiz de artık bir marka olmuş, kurumları ve spor insanları bir araya getiren güzel bir organizasyon, geçtiğimiz yıl şampiyon olduk, bu yılda şampiyonluğun en güçlü adayları arasındayız. Turnuva da Görkem kardeşimizin, yeğenimizin anılması, trafik kazaları konusunda farkındalık oluşturulması da taktir edilecek bir davranış. Bu vesile ile Görkem Kardeşimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Turnuva maçlarını sakatlıksız, olaysız geçmesini temenni ediyorum” dedi.

2862ec0a-7883-4995-934e-a30ac8fe224b.jpeg

HEP OLDUK, OLMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü olarak, bir çok önemli spor organizasyonunun yanı sıra, bölgemize ilk Olimpiyat Madalyası getiren bir kulübünde başkanı olan, Darıca’yı spor kenti yapmak adına ciddi adımların mimarı Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “yıllardır devam eden ve her yıl Darıca Belediyesi olarak da içerisinde yer aldığımız bir organizasyon. Her yıl çok iyi takım yapsak da, şampiyonluğu kıl payı kaçıran taraf olduk, bu yıl şampiyonlukta istiyoruz. 4 İlçeyi bir araya getiren, sporun birleştiren yönünü hep ön planda tutan bu organizasyon da, yeğenimiz Görkem Çiler’in isminin de yaşatılması ayrıca bizi duygulandıran bir durumdur. Allah anne-babasına, sevenlerine sabır versin, büyük bir acı, Allah böyle bir acıyı hiçbir tanıdığımıza, sevdiğimize yaşatmasın, kardeşimizin mekanı cennet olsun” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim