• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 15°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2322.106 0.68
  • Dolar: 32.3557 0.19
  • Euro: 34.9799 -0.22

Gebze'yi Atlı sporun merkezi yapacağız

Gebze Atlı  Spor Kulübü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsorluğunda Sonbahar Kupası Engel Atlama yarışı düzenliyor…
Gebze'yi Atlı sporun merkezi yapacağız

Yıllardır Gebze’de atlı sporun yaygınlaşması adına büyük uğraşlar veren başkan Halit İpek, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin ana sponsorluğunda 18-19 Eyül’de ev sahipliği yapacağı sonbahar kupasının tanıtımı yaptı.

ENGELLİ BİREYLER VE ÇOCUKLAR KIRIMIZI ÇİZGİMİZ

Gebze Atlı Spor Kulübü Başkanı Halit İpek “Gebze’nin yeri bende hep ayrı olmuştur. Atlı sporlara olan ilgim de sevgim de bende apayrıdır. Bir canlı ile yapılan tek spor Atlı spordur. Gebze Atlı sporu kurduğumuz günden bugüne kadar tek gayem, tek çabam bu alanı çocuklarımızın ve engelli bireylerimizin emrine, hizmetine sunmaktır. Engelli bireyler ve çocuklarımız bizim kırmızı çizgimizdir. Bu alanda bir çok plan ve proje ürettik ancak derdimizi bir türlü anlatamadık. “Ata dokunmayan çocuk kalmasın” projemizi milli eğitim müdürlüğümüz ve belediyemiz organizasyonunda yapmak izledik fakat sonuç alamadık. Daha kapsamlı AB’nin de destekleği engelli bireyleri kapsayan çok kapsamlı bir alan oluşturmak için çok ciddi bir proje sonduk ancak yine sonuç alamadık. Yıldık mı? Elbetteki yılmadık, yılmayacağız. Çocuklarımızın için, engelli bireylerimiz için mücadelemize devam edeceğiz”

ATLI SPORLARINI HALKIMIZ DA YAPSIN

Başkan İpek “Bir taraftan Gebzemizi atlı sporların merkezi yapma mücadelesini verirken bir taraftan da atlı sporların “zengin işi” algısını yıkmaya çabalıyoruz. Şuan ki müşterilerimizin yüzde doksanı İstanbul bölgesinden. 200’ü aşkın alt yapımızda eğitim alan çocuklarımız var. Öyle düşünüldüğü gibi bir pahalı spor değil. Evet bize maliyeti yüksek, atların bakımı, alanın sağlıklı koşullarda tutulması zahmetli ama biz işimizi severek yapıyoruz. Ve istiyoruz ki bölgemizdeki herkes kulübümüze uğrasın, atları sevsin, bizimle bu güzel havayı solusun”

CANAN DOĞAN ÖRNEK MODEL OLSUN

Başkan İpek “Canan Doğan diye bir sporcumuz var. Dünya basınına çıktı. Canan Doğan, yüzde 99 engeline rağmen imkansızı başararak hiçbir destek almadan at binip, Türkiye’nin ilk ve tek para at terbiyecisi kadın sporcusu oldu. Bu sporcumusu bizim Gebze’nin bağrından çıkan bir değer. Biz istiyoruz ki bu değerlere sahip çıkalım. Biz istiyoruz ki Canan Doğan’ın hayat mücadelesi herkese örnek olsun, yol göstersin, azmedip çalıştıktan sonra yapılmayacak, başarılmayacak hiçbir şeyin olmadığına en somut örnektir Canan kızımız. Ve biz bu şampiyonada Canan Doğan’ı onere etmek için yarışmanın birisine onun adını vereceğiz. Ve yine bir diğer gururumuz Karate de Olimpiyat ikincisi olan Eray Şamdan adını da yine bir yarışımıza vereceğiz” dedi.

BİR TEK GEBZE BELEDİYESİ YOK!

18-19 Eylül tarihlerinde yapılacak ve Türkiye’nin dört bir yanından yarışmacıların yer alacağı, Türkiye binicilik federasyonu Binicilik tv tarafından naklen yayınlanacak dev organizasyona Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ana sponsor oldu. Bir diğer sponsorlar arasında Başiskele, Çayırova, Dilovası, Darıca ve Derince Belediyesi, GOSB, Ekrem Yazıcı Gayrimenkul, GTO ve Merkez hastanesi sponsor oldu. Bu sponsorlar arasında yer almayan tek civar belediye ise Gebze Belediyesi oldu. Gebze Atlı Spor kulübü ile belediye yetkililerine projeyi sunduklarını ve yarış gününe kadar olumlu olumsuz dönüş beklediklerini belirttiler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim