• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 21°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9092.9 0.14
  • Altın: 2325.321 0.80
  • Dolar: 32.3781 0.15
  • Euro: 35.018 -0.08

Gebzespor'da 'Avcı' dönemi resmen başladı!

BAL Ligi ekibimiz Gebzespor’da yeni dönem başladı. Gebzespor tesislerinde gerçekleşen genel kurulda kulübün yeni başkanı Recep Avcı oldu.
Gebzespor'da 'Avcı' dönemi resmen başladı!

Sezona Hüseyin Deniz başkanlığında merhaba diyen Gebzespor alınan kötü skorlar ve kötü işleyiş sonrası genel kurul kararı almıştı. Tek adaylı genel kurulda Gebzespor’luların iş ve siyaset dünyasının tam desteğini alan Avcı, resmen başkanlık koltuğuna otururken tesislerdeki kalabalık ve atmosfer görülmeye değerdi.
HERKES GENEL KURUL’A KOŞTU

Mor beyazlı tesislerde düzenlenen kongreye, Eski Çayırova Belediye ve Gebzespor başkanı Şevki Demirci’nin yanı sıra, Gebzespor Eski Başkanı Selahattin Türkmen, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP Darıca Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, Seçimlerde Saadet Partisi adayı olan Doktor Burcu Çetinkaya, ADD Gebze Başkanı Nilgün Aydın, İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Seda Yalçınkaya Moderen ve ekibi, Önceki dönem CHP Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz ve TUKOSİAD Başkanı Nurettin Aslantürk gibi isimler katıldı.

ALTI OYUNCUYLA YOLLAR AYRILACAK

Tarihi günlerden birini yaşayan Gebzespor’da genel kurulda konuşan Abbas Sır, “Öyle ya da böyle Hüseyin Deniz ve ekibine teşekkür ediyoruz, ellerinden geleni yapmışlardır elbette, şu an aramızda değiller, demek ki çok işleri var. İyisiyle kötüsüyle artık yeni bir sayfa açma zamanı. Altı oyuncumuzla yolları ayırıyoruz, lisanslarını kendilerine vereceğiz, merak edilen bir konuydu bu. Kendilerine gidecekleri camialarda başarılar dileriz, yolları açık olsun” ifadesini kullandı.

TARİHİ GÜN YAŞIYORUZ

Sır sözlerine şöyle devam etti; “Çok kıymetli isimleri aramızda görmek çok güzel. Herkesi buraya davet ettik. Gelenler var, gelmeyenler var. Katılan tüm abilerime ablalarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Böyle tarihi bir atmosfer görmek beni mutlu etti. Tek adaylı bir listeyle başkanımızı seçeceğiz, hayırlı olsun. Gebzespor hak ettiği yeri bulsun. Siyasetçilerimizi görmek ayrıca güzel, değerli kadınlarımızı görmek çok güzel” şeklinde konuştu.

SEVGİ, SAYGI VE HUZUR OLACAK

Düzenlenen genel kurulda konuşan Gebzespor Başkanı Recep Avcı, “Şimdi yeni bir sayfa açacağız. Ben hem Taraftarlar Derneği Başkanıyım hem de Gebzespor Başkanıyım. Kurumsallık hedefimiz. Kavga ve küfürsüz bir stat isteğimiz. Herkes stada koşacak. Sevgi, saygı ve huzurun olduğu bir Gebzespor adına birlikte çalışacağız, İnşallah birbirimizi mahcup etmeden kenetlenerek güzel işler yapıp, hak edilen noktalara el ele vererek ulaşacağız” ifadesini kullandı.

KADINLARIN İLGİSİ VARDI

Düzenlenen genel kurulda ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın’ın konuşması büyük alkış aldı. Aydın, “Gebze sanayi kenti, Gebze güçlü bir kent, Gebzespor’a her daim hem bir Gebzeli olarak şahsım, hem de derneğim destek verdi. Buradan kurucumuz eski başkanımız Şendoğan Tezyüksel’i anıyorum. Hepimize yakışan bir Gebzespor için destek sözü veriyorum. Gebzespor” şampiyon olsun derken büyük alkış aldı. Kongrede ayrıca Seçimlerde Saadet Partisi adayı olan Doktor Burcu Çetinkaya, “Tüm kadınlar spora destek olmalı” ifadesini kullandı.

RECEP AVCI VE YÖNETİMİ

Recep Avcı’nın başkanlığında yeni yönetim kurulunda ise şu isimler yer aldı;   Köksal Aydın, Şener Çelikkaleli, Ersen Dikmen, Mustafa Turhan, Cem Demir, Hakan Altıntaş, Ayhan Çakan, Tamer Coşkun, Avni Genç, Zafer Ceyhanlı.

Yedek yönetim kurulunda ise, İlker Altankaya, Çağlar Akar, Tuncay Uluçay,Onur Bıçakcı, Aykut Ulu yer aldı.

Denetleme kurulu asil üyeleri, Erhan Ekşi, Cevat Sayan, Yavuz Unsur. Yedek üyeliğinde ise Okan Sır, Gökçer Kuşdil, Barbaros Turhan yer aldı.

 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim