• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:23Güneş 06:00Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:03Yatsı 21:34
    • 13°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2440.177 0.51
  • Dolar: 32.4575 -0.23
  • Euro: 34.7559 -0.63

Gebze’nin turnuvasında kura çekimi heyecanı

Bu yıl 31. Kez düzenlenecek olan Basın Turnuvası’nda 14 Eylül Perşembe günü kura çekimi heyecanı yaşaracak. Kurumsal ve katılımın serbest olduğu iki kategoride oynanacak turnuvada toplam 36 takım mücadele edecek.
Gebze’nin turnuvasında kura çekimi heyecanı

Kura çekilişi saat 18:00’da, Gebze Ticaret Odası Meclis Salonu’nda yapılacak.
Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda bulunan kurum, kuruluş ve özel işletmeleri buluşturan ve 30 yıldır devam eden Gebze Basın Turnuvası, 31. Kez spor severleri bir araya getiriyor. Bu yıl STS Group Sponsorluğunda oynanacak Basın Turnuvası, genç yaşta hayata gözlerini yuman rahmetli Görkem Çiler’in de anıldığı, hatırlandığı özel bir organizasyon olma özelliğini de devam ettirecek.

GTO’NUN KATKILARI İLE…

Spor organizasyonları arasında özel bir yere sahip olan Basın Turnuvası, 30 yıldır bölge de spora katkı sunan, yüzlerce sporcuyu ve binlerce sporseveri, sahalarda buluşturan bir futbol şöleni. Bu yıl 31. Kez düzenlenecek olan basın turnuvasına, bölgemiz belediyeleri 30 yıldır destek vererek, içerisinde yer alıyor. Gebze’nin İl olması konusu başta olmak üzere, Gebze’nin dertleri ile dertlenen Gebze Ticaret Odası, bölgemiz için önem taşıyan bu organizasyona da katkı sunmakta. Çalışanlarından oluşan ekibi ile turnuvada yer alacak olan GTO, aynı zamanda kura çekilişi başta olmak üzere, turnuvaya her türlü katkı için kapılarını açmış durumda. 14 Eylül Perşembe günü saat 18:00 da yapılacak kura çekimine de Gebze Ticaret Odası ev sahipliği yapacak.

5b4157dd-9453-40b7-94dc-12a39ae8de8d.jpeg

MURAT KÖKSAL’DAN TAM DESTEK

Geçtiğimiz sezon Basın Turnuvası’nda yerini alan STS Group, bu yıl Gebze Basın Turnuvası’nın ana sponsoru oldu. Dilovası’nda ki fabrikası ile Uluslararası ticaret yapan ve Türk ekonomisine katkı sunan STS Group Yönetim Kurulu Başkanı Murat Köksal, bölgemiz de üretim yapmanın yanı sıra bölgemizle de bağlarını güçlendirmeye çalışan, bölgeye hizmet etmeyi amaçlayan bir iş adamı. Köksal, bu yıl Basın Turnuvası’na sponsor olurken, farklı sportif ve sosyal etkinliklerin de içerisinde yer almayı amaçlıyor.  

GÖRKEM TURNUVANIN BİR PARÇASI

Bölgemiz kurum ve kuruluşlarını futbol organizasyonunda bir araya getiren Basın Turnuvası, sosyal sorumluluk anlamında da etkin olma çabası gösteriyor. Genç yaşında hayata gözlerini yuman, Gebze’de geniş kesimlerce sevilen Görkem Çiler ismi turnuvayla bütünleşirken, Basın Turnuvası devam ettiği sürece de Görkem ismi anılacak ve hatırlanacak. Trafik kazasında yaşamını yitiren Görkem Çiler ismi trafikte her an yaşanabilecek kaza ve ölümlere dikkat çekmek için, turnuva süresince sürekli gündemde tutulacak.

EV SAHİBİ TÜBİTAK

Basın Turnuvası’na bu yıl Tübitak ev sahipliği yapacak. Gebze’nin sevilen ve başarılı siyaset insanı, eski Gebze Milletvekili Mehmet Ali Okur’un Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı MARTEK, hayatın bir çok alanında olduğu gibi spor anlamında da Gebze’ye kapılarını açtı. MARTEK Tesisleri, 18 Eylül itibariyle oynanmaya başlanacak Basın Turnuvası maçlarına da ev sahipliği yapacak. Basın Turnuvası, Kurumsal firmaların çalışanlarından oluşan takımları ve oyuncu kadrosunun serbest olarak oluşturulacağı iki ayrı kategori de oynanacak. İki ayrı kategori de toplam 36 takımın mücadelesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim