• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 18°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2306 1.33
  • Dolar: 32.3263 0.24
  • Euro: 35.1055 0.08

Gebze’nin çeyrek asırlık tecrübesi; Netbil Bilgisayar

20 yaşında şuan işletme sahipliğini yaptığı Netbil Bilgisayar’ı kurarak sektöre adım atan Muhterem Çay, saygın, dürüst, samimi ve mütevazi kişiliği ile Gebze’de birçok kişinin yakından tanıdığı önemli bir iş insanı ve siyasetçi.
Gebze’nin çeyrek asırlık tecrübesi; Netbil Bilgisayar

Netbil Bilgisayar olarak 7’den 70’e hemen hemen herkese Gebze’de hizmet veren Muhterem Çay ticari ahlakı ile de sayılan ve sevilen bir esnaf. Çay uzun yıllardır MHP’de siyaset yaparak Gebzelilerin gönlünde taht kurmayı da başaran bir isim. 
Netbil Bilgisayar firmalara yedek parça ve bilgi işlem desteği veriyor. 10 binin üzerinde firmaya hizmet veren Netbil Bilgisayar, ayrıca web tasarım, güvenlik kamera sistemleri ve yazılım desteği de veriyor. Netbil Bilgisayar 20 alanında uzman personel ile Gebze’de kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. 
2021 yılında kurulan Bukan Grup ile ortaklık yapan Muhterem Çay, inşaat alanında önemli projelere imza atmaya hazırlanıyor. Birçok projenin hızla devam ettiğini belirten Çay, “Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik buhrana rağmen istihdam ve üretime ara vermeden devam ediyoruz. Ekonomimize destek olmaya gayret ve çaba sarf ediyoruz” dedi.
Eymen Geri Dönüşüm firmasında ortaklığının sürdüğünü söyleyen Çay, sektörde yeni bir sistem geliştirerek sektöre yenilik kattıklarının altını çizdi. 30 kişiye istihdam sağlayan Eymen Geri Dönüşüm’de dönüşüme ve geleceğe destek oluyorlar. 
Şirketlerinin tümünde 150 kişiye istihdam sağladıklarını belirten Çay, “Birçok sosyal sorumluluk projesinde şahsi olarak ve şirketlerimizle destek olmaya devam ediyoruz. Ayrıca doğduğum yer olan Eskişehirliler Derneği’nin yönetimde yer alıyorum. Doyduğumuz ve yaşadığımız şehrimiz Gebze ve Gebzeliler için yapılan ve yapılacak olan tüm hizmetlere tam destek verdim vermeye de devam edeceğim. Resmi olarak 2007 yılında MHP’de Gebze ilçe yöneticiliği ile siyasete başlamış olsam da aslında üniversite yıllarımdan itibaren gönül vermiş olduğum davam için hizmet etmeye başladım. Teşkilatımızın her kademesinde aldığım görevleri layıkıyla yerine getirdim. Şuanda da MHP Gebze İlçe Başkan Vekili olarak görevimi icra ediyorum” dedi.
Tüm çalışanlarımı ailem olarak görüyorum diyen Çay, “Birçok insanın benim sahibi olduğum veya ortak olduğum şirketlerden evine ekmek götürdüğü bilinciyle hareket ediyorum. Sadece kendi ailem için değil personellerimiz ve aileleri için yoğun mesai harcıyorum. Ülkemizin için de bulunduğu durumu düşünecek olursak Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin dediği gibi içinde bulunduğumuz beka sorununu çözmek ve Cumhur İttifakımızın başarısı için gece gündüz demeden tüm milletimizin ferahı için ailemden fedakarlık yapmak zorundayım” dedi.
Kocaeli’de ve Gebze’de Cumhur İttifakının güçlenerek yoluna devam ettiğini vurgulayan Çay, “Genel merkez ve il başkanımız Gebze’ye çok önem veriyor. İl başkanımız teşkilatta bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayarak Gebze’ye ayrı mesai harcıyor” dedi. 
Muhterem Çay Kimdir?
1978 yılında Eskişehir Mihalgazi doğumluyum. Osmangazi Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Bölümü mezunuyum. Evliyim ve 2 çocuk babasıyım.

e1d8d22c-10a6-4fb3-8f5a-4c4f353c7529.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim