• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:20Güneş 05:58Öğle 13:06İkindi 16:56Akşam 20:05Yatsı 21:37
    • 17°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 23°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9946.05 0.31
  • Altın: 2439.282 0.00
  • Dolar: 32.4246 0.00
  • Euro: 34.6533 0.00

Gebze "Vefa Gecesi"ne hazırlanıyor...

Gebze Organizasyonun Ana sponsorluğunda bu yıl 7.si düzenlenecek olan Geleneksel Kocaeli Batıyakası Enleri Anketinin ve 82. İl Gebze Vefa Ödülleri final gecesinin tanıtım toplantısı GUSSO Cafe & Restaurantın ev sahipliğinde gerçekleşti.
Gebze "Vefa Gecesi"ne hazırlanıyor...

Gebze Yeni Sözcü Gazetesinin ve Anibal Derginin bölgemizin gelişimine, kalkınmasına ve tanıtımına katkı sağlayan iş, siyaset, bürokrasi, sanayi, sivil toplum, spor, sanat ve basın camiasındaki en iyileri halkoyu ile belirlediği projenin tanıtım toplantısı Gebze GUSSO Cafe & Restaurantta gerçekleşti.
TOPLANTIYA HER KESİMDEN YOĞUN İLGİ

Tanıtım toplantısına KOGACE başkanvekili Levent Altun, GEGDER yönetim kurulu üyesi Olcay Karabağ, DHA, TRT, Kulis Gazetesi, Bölge Haber Gazetesi, Hedef Gazetesi, Kocaeli Pusula Gazetesi, Sportek Dergisi temsilcilerinin yanı sıra Kocaeli Batıyakası Enleri Anketi ve final gecesinin Ana sponsoru Gebze Organizasyonu temsilen Şafak Seymen, Gebze Kent Konseyi Başkanı Gültekin Şenel, KASKF Başkanı Murat Aydın, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düztaban ve başkanvekili Selma Çimen Yılmaz, AK Parti Gebze Kadın Kolları İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Arzu Tutar, İyi Parti Gebze İlçe Yöneticileri Nalan Helvacı ve Fatih Araç, MÜSİAD Başkanı Nihat Yıldırım ve Kadın Kolları Başkanı Yelda Ateşkan, Gebze Esnaflar Odası Başkanı Kamil Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Avni Atik, Gebze Kahveciler Odası Başkanı Barış Beşiroğlu,GESDER Başkanı Bülent Işık, Match Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Demirtaş, GUSSO Cafe& Restaurantın ortaklarından Kerem Coşkun ve Çiler Boylu Organizasyonun sahibi Çiler Boylu katıldılar.
“BİR VEFA GECESİ HAZIRLIYORUZ”
6 Mart tarihinde oylamanın başlayacağı anket ve final gecesi ile ilgili bilgileri toplantıya katılan konukları ve basın mensupları ile paylaşan Gazeteci İrfan Yormaz Gebze´nin tek yürek, tek ses olarak istediği il olma hedefini tüm bölge halkı adına bir kez daha dile getirdiği konuşmasında şu açıklamalara yer verdi.
“Anketimiz ve ödül gecemiz ile ilgili açıklamalardan evvel bundan 60 yıl evvel Körfezde yaşanan Üsküdar Vapuru faciasında yaşamını yitiren 431 vatandaşımıza bir kez böylesi acıların yaşanmaması dileğiyle Allah rahmet diliyorum. Bugün 1 Mart baharın ilk gününü Gebze´de kar yağışı ile karşıladık. Soğuk havaya rağmen davetimize katıldığınız için teşekkür ederim. Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün´ün geçtiğimiz yıl bizlere verdiği ilham ile anketimizin ödül gecesini tam anlamı ile bir vefa gecesi haline getirmeyi hedefleyerek çıtayı en yükseğe çıkardık.
OYLAMA wwsw.82.ilgebze.com ADRESİNDEN YAPILACAK
24 kategoride 5´er adayın toplamda 119 adayın büyük yarışına ve heyecanına sahne olacak anketimiz sadece yılın en başarılı belediye başkanı kategorisinde 4 belediye başkanımız yer alacak. www.82ilgebze.com adresinden oy verilecek ve 60 gün sürecek anketimizin sonunda halkımız tarafından belirlenen birincilerimiz ile birlikte gazetecilik mesleği ile ilgili 8 dalda meslek ödüllerini final gecemizde 04 Mayıs Cuma günü akşamı Gebze Organizasyonun ev sahipliğinde gerçekleşecek kokteylimizin ardından sahipleri ile buluşturacağız.
MUHTEŞEM BİR FİNAL GECESİ
Ödül gecemizle ilgili anketimizde oylamanın başlamasının ardından 2 kez daha adaylarımızı, sponsorlarımızı ile kıymetli yerel basınımızı bir araya getireceğimiz benzer toplantılar icra edeceğiz. Bölgemizin kendi alanında yetiştirdiği nadide yetenek Çiler Boylu´nun sunuculuğunu yapacağı 82. İl Gebze Vefa Ödülleri gecesinde bizlerin batıyakası olarak adlandırdığımız bölgemizin bugünlere gelmesinde emekleri olan ve ebediyete intikal etmiş isimlerin anısına hazırlattığımız 35 vefa ödülümüzü de sahiplerine takdim etme olanağı bulacağız.
MARKA ŞEHİR GEBZE ÖDÜLLERİ
Türkiye´nin ticaret ve sanayi başkenti olan Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova ilçelerinin yurt içinde ve yurt dışında tüm meslek gruplarında hak ettiği itibarı kazanması ve tanıtımını amaçladığımız projemizde bu yıl ilk kez MARKA ŞEHİR GEBZE başlığında bölgemizin tarihine isimleri kazınmış ecdadımız Fatih Sultan Mehmet Han, Orhan Gazi, Çoban Mustafa Paşa, Yahya Kaptan, Osman Hamdi bey gibi isimleri örnek verebileceğim kişiler anısına yurt genelinde başarılarına tanıklık ettiğimiz 12 kişi ve kuruluşu da ödüllendireceğiz.
Marka Şehir Gebze başlıklı ödüllerimizden de birkaç tane örnek vermemiz gerekirse 2017 yılı Avrupa Şampiyonu Ampute Futbol Milli takımımız, 2017 yılı Eurolig Şampiyonu Fenerbahçe Basketbol takımımız, 200 metre Dünya Şampiyonu Ramil Guliyev, Arka Sokaklar Dizisi, Kanal D Ana Haber Bülteni, TRT 1 Stadyum Spor Programı bu yıl başarılarından dolayı Gebze adına bizler tarafından ödüllendirilecektir.
BAŞARI HER ALANDA TEŞVİK EDİLMELİDİR
750 bin nüfusu, 20 bin ticaret erbabı, 9 meslek odası, 10 organize sanayi bölgesi, 11 günlük yerel gazete, teknoparkları, bilişim vadisi, Ar-Ge merkezleri, Üniversitesi ve bilimsel kurumları ile cazibe merkezi konumunda olan bölgemizin tanıtımı adına üstlendiğimiz bu projeyi geleneksel olarak gerçekleştirme gayretimizde bizlere destek olan herkese, medeni cesaretleri ile anketimizde yer alan tüm adaylarımıza ve bu dev projede bizleri yalnız bırakmayan çözüm ortaklarımıza, kıymetli basınımıza teşekkür ederiz. Biz eski kaymakamlarımızdan Salih Karabulut´un bu projeyi ilk kez hayata geçirdiğimiz 2009 yılında ödül gecemizde yaptığı konuşmada ifade ettiği gibi Her başarının takdir edilmesi gerektiğini ve başarının teşvik edilmesi gerektiğine inanıyoruz.
FUAR GİBİ BİR GECE
Ödül gecemiz öncesinde düzenlenecek kokteylimiz geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi dev bir fuar alanına dönüşecek. Hizmetlerini ve ürünlerini tanıtmak isteyen firmaların açacakları stantlar ile yeni ticari ilişkiler kurmalarına olanak sağlayacağız. Fuariye alanımız her sektöre ve temsilcilerine açık olacak. Fuariye alanımızla ilgili tüm müracaatları titizlikle inceleyerek kabul etmeye devam ediyoruz. 
MEHMETÇİĞE SELAMLAR OLSUN
 82 ödülün sahipleri ile buluşacağı vefa ve onur ödülleri gecemizde Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş , Trabzonspor, Anadolu Efes, Gebzespor, Darıca Gençlerbirliği, Çayırovaspor ve Sultan Orhan spor kulüpleri ile Ampute Milli Futbol takımımızın ve Ramil Guliyev´in imzalı formalarını açık arttırmaya çıkararak elde edilecek geliri de MEHMETÇİK VAKFINA bağışlayacağız. Dileriz bu vefa tablosu kentimize, bölgemize, camiamıza mutluluk getirsin. Tüm adaylarımıza bu keyifli bir o kadarda heyecanlı yarışta başarılar diliyoruz.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim