• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 06:35Güneş 08:06Öğle 13:00İkindi 15:22Akşam 17:43Yatsı 19:09
    • 7°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • -1°C Ankara
    • 8°C Rize
  • BIST: 10945.21 0.24
  • Altın: 5775.557 0.62
  • Dolar: 42.5207 -0.09
  • Euro: 49.6147 -0.14

Gebze Ticaret Odası ve Pazarama A.Ş.’den Üyelere Özel E-Ticaret İş Birliği

Gebze Ticaret Odası (GTO) ile Pazarama A.Ş. arasında, üyelerin dijitalleşme sürecine katkı sunmak ve e-ticaret alanında rekabet güçlerini artırmak amacıyla önemli bir iş birliği protokolü imzalandı.
Gebze Ticaret Odası ve Pazarama A.Ş.’den Üyelere Özel E-Ticaret İş Birliği

Gebze Ticaret Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen imza töreninde, protokolü GTO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş ve Pazarama A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Bülent Kutacun imzaladı.

Tören öncesinde, katılımcılara yönelik E-Ticaret Temel Eğitimi ve Dijital Pazarlama Sunumu düzenlendi. Eğitimlerde, e-ticaretin gelişimi, platform yönetimi, müşteri ilişkileri, ürün listeleme ve pazarlama stratejileri gibi konularda bilgi paylaşıldı.

2ef11b0a-69a9-4731-a125-789d242dea20.jpg

Pazarama, Türkiye İş Bankası’nın iştiraki olarak 2022 yılında faaliyete geçti. Kısa sürede binlerce satıcı ve milyonlarca kullanıcıya ulaşan platform, güvenli alışveriş altyapısı, uygun komisyon oranları ve finansal ekosistemle entegre çözümleriyle dikkat çekiyor. İşletmelere stok, ödeme ve lojistik süreçlerinde kolaylık sunan Pazarama, özellikle KOBİ’lerin dijital pazarlara erişimini kolaylaştırıyor.

19346e38-554b-479b-9906-8b279f6b9710.jpg

GTO ile yapılan iş birliği sayesinde, Oda üyeleri Pazarama üzerinden özel avantajlar, indirimler ve eğitim desteklerinden yararlanabilecek. Bu kapsamda üyeler, markalarını daha geniş bir müşteri kitlesine ulaştırma fırsatı bulacak.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, iş birliğine ilişkin değerlendirmesinde, “Üyelerimizin dijital dönüşüm sürecine katkı sağlayacak her girişim bizim için çok değerli. E-ticaret, artık yerel işletmelerin küresel pazara açıldığı bir alan. Bu iş birliğiyle üyelerimizin rekabet gücünü artırmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

b52b9b95-5e0a-4d60-a9f7-18636d75015b.jpg

Pazarama Genel Müdürü Mehmet Bülent Kutacun ise, “KOBİ’lerimizin dijitalleşme yolculuğuna destek vermek ve Türkiye’nin her bölgesindeki üreticileri e-ticaretle buluşturmak öncelikli hedefimiz.” dedi.

Gebze Ticaret Odası, üyelerinin üretimden pazarlamaya uzanan süreçte dijital araçlardan en verimli şekilde yararlanması için yeni projelere öncülük etmeye devam edecek.

b49e01a6-275d-484d-9b9c-c25b3c46fcb2.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim