Zabıta Ekipleri vatandaşların güvenli ve huzurlu bir şekilde alışveriş yapabilmeleri için ilçenin farklı bölgelerinde kurulan pazar yerlerinde; ölçü ve tartı aletlerini hileli kullanan, vatandaşa yönelik sözlü ve fiili olarak kötü muamelede bulunan, satışa sunulan ürünlerin üzerine etiket koymayan veya hileli etiket kullanan, geçiş yollarını ihlal eden, pazar içerisinde nizam ve intizama uymadan ürün satışı yapan pazarcı esnaflarına yönelik denetim yaptı. Denetim sonucunda ekiplerin uyarılarına rağmen kuralları ihlal etmeye devam eden pazarcı esnafına 1 ay süreyle geçici süre ile faaliyetten men kararı uygulandı. Yetkililer semt pazarlarında periyodik kontrollerin devam edeceğini, vatandaşların bu ve benzer konulardaki şikâyetlerini Alo 153 nolu hatta ve 0262 642 04 30 numaralı telefonu arayarak bildirmelerini istedi.
- Dilovası’nda Yangın: 63 Yaşındaki Asım Bal Hayatını KaybettiParamedikler yoğun iş yükü, şiddet ve yanlış ihbarlarla mücadele ediyor!Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeCumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikZeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandıBaşkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuBaşkan Büyükgöz’den Gebze Esnaf Odası’na ZiyaretilanGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındı
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 10981.66 0.58
- Altın: 5775.338 0.61
- Dolar: 42.5127 -0.10
- Euro: 49.5613 -0.25
Gebze Pazarlarında Denetimler
Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, semt pazarlarında encümen kararlarını uygulayarak kurallara uymayan pazarcı esnafının tezgâhını 1 ay geçici süre ile kapattı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Gebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındıGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındı.
Gebze Vergi Dairesi’nde Kariyer Büro-Sen Üyelerinden İş Bırakma EylemiGebze Vergi Dairesi’nde Kariyer Büro-Sen Üyelerinden İş Bırakma Eylemi.
Gebze’de Filistin’e Destek Kermesi DüzenlendiGebze Belediyesi ve paydaş kurumların iş birliğiyle düzenlenen, 3–5 Aralık tarihleri boyunca açık kalacak Filistin’e Destek Kermesi, 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen programla kapılarını açtı.
Gebze’de Bina Faciasının Ardından 35 Gün Kapalı Kalan Cadde Yeniden Trafiğe AçıldıKocaeli’nin Gebze ilçesinde Bilir ailesinden 4 kişinin yaşamını yitirdiği bina faciasının ardından güvenlik gerekçesiyle kapatılan Issıkgöl Caddesi, 35 gün sonra yeniden araç trafiğine açıldı.
Gebze Belediyesi’nden 3 Aralık’ta Anlamlı Hizmet: Yeni Engelsiz Nakil Aracı Hizmete AlındıGebze Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde önemli bir hizmeti daha hayata geçirdi. Belediye, engelli bireylerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla tasarlanan yeni Engelsiz Nakil Aracını hizmete sundu.
MHP Gebze İlçe Başkanı Coşkun Öztürk’ten Sert ve Net AçıklamaBarzani’nin Türkiye’ye silahlı korumalarıyla giriş yapması, milletimizin vicdanında nasıl rahatsızlık oluşturduysa, ülkücü camiada da aynı hassasiyetle karşılanmıştır. Bizim için devletin kapısından içeri giren herkesin, bu aziz milletin egemenlik haklarıGüncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim































