Gebze Center AVM, Şubat ayında kampanya bolluğu ile ziyaretçilere birbirinden özel hizmetler sunuyor. Çocuklar için tiyatro ve sosyal sorumluluk projesi de etkinlikler arasında yer alıyor.
“Harca Harca Kazan”kampanyası ile 10 - 16 Şubat tarihleri arasında her gün 300 TL ve üzeri alışveriş yapan ve fişini aynı gün danışmaya ibraz eden ilk 60 ziyaretçi birbirinden değerli hediyeler kazanıyor.
“Karikatür Çizimi” kampanyasında ise 08-09-13-14-15 Şubat tarihlerinde 200 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes Gebze Center AVM hatırası olarak kendilerinin veya sevdiklerinin karikatürünü çizdirebiliyor.
Şubat ayındaki bir diğer kampanya da “Hediye Araç Yıkama Kuponu”… 17-25 Şubat tarihleri arasında 300 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilere aynı gün fişlerini danışmaya ibraz etmeleri halinde araç yıkama kuponu hediye ediliyor.
Gebze Center AVM’de Şubat ayı etkinliklerinde çocuklar da unutulmadı. Her Cumartesi ve Pazar günleri El Kuklası, Şaşkın Baykuş, Led Işıklı Adamlar, Kış Küresi, Kış Süsü ve Bez Kalemlik gibi çocuk atölyesi çalışmaları yapılıyor. Ayrıca her Cumartesi sırasıyla Cırcır ile Karınca (kukla), Eşek ile Köpek (kukla), Büyülü Orman, Sessiz Adam ve Sinek (kukla) çocuk tiyatrosu gösterimi gerçekleştiriliyor.
Sosyal sorumluluk projesi olarak ayrıca “Kedievi Yapımı” şubat ayı etkinlikleri arasında yer alıyor. 16 Şubat tarihinde yapılacak etkinlikte yetişkin ve çocuk ziyaretçilerin birlikte katılımıyla yapılacak kedievleri, katılımcılara hediye edilecek. Katılımcılar kedievlerini muhtelif yerlerde konumlandıracak ve fotoğrafını sosyal medyadan paylaşacak. 17-18-19 Şubat tarihinde gerçekleşecek sosyal medya yarışması ile fotoğrafları beğenenler arasında çekilişle kazananlara hediye verilecek.
Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) ve AVM yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM)hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.
FİBA CPM yönetiminde faaliyetlerini sürdüren Gebze Center AVM hakkında ayrıntılı bilgi için www.gebzecenter.com.tr adresi ziyaret edilebilir.
- Başkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuBaşkan Büyükgöz’den Gebze Esnaf Odası’na ZiyaretilanGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındıGebze Vergi Dairesi’nde Kariyer Büro-Sen Üyelerinden İş Bırakma EylemiGebze’nin Tanınmış İsmi Mehmet Aytar Hayatını KaybettiBüyükşehir, engellilik farkındalığa ışık tutuyorBaşkan Büyükakın: “Büyüklerimiz, şehrimizin hazineleridir”GEBZE’DE ÖZEL ÇOCUKLAR İÇİN SİNEMA ETKİNLİĞİ
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 11003.1 0.77
- Altın: 5773.734 0.59
- Dolar: 42.5199 -0.07
- Euro: 49.6095 -0.15
Gebze Center'da eğlenceye ve alışverişe devam
Alışveriş keyfine keyif katan Gebze Center AVM, Şubat ayında “Harca Harca Kazan”, “Karikatür Çizimi” ve “Hediye Araç Yıkama Kuponu” kampanyaları başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Gebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındıGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındı.
Gebze Vergi Dairesi’nde Kariyer Büro-Sen Üyelerinden İş Bırakma EylemiGebze Vergi Dairesi’nde Kariyer Büro-Sen Üyelerinden İş Bırakma Eylemi.
Gebze’de Filistin’e Destek Kermesi DüzenlendiGebze Belediyesi ve paydaş kurumların iş birliğiyle düzenlenen, 3–5 Aralık tarihleri boyunca açık kalacak Filistin’e Destek Kermesi, 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen programla kapılarını açtı.
Gebze’de Bina Faciasının Ardından 35 Gün Kapalı Kalan Cadde Yeniden Trafiğe AçıldıKocaeli’nin Gebze ilçesinde Bilir ailesinden 4 kişinin yaşamını yitirdiği bina faciasının ardından güvenlik gerekçesiyle kapatılan Issıkgöl Caddesi, 35 gün sonra yeniden araç trafiğine açıldı.
Gebze Belediyesi’nden 3 Aralık’ta Anlamlı Hizmet: Yeni Engelsiz Nakil Aracı Hizmete AlındıGebze Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde önemli bir hizmeti daha hayata geçirdi. Belediye, engelli bireylerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla tasarlanan yeni Engelsiz Nakil Aracını hizmete sundu.
MHP Gebze İlçe Başkanı Coşkun Öztürk’ten Sert ve Net AçıklamaBarzani’nin Türkiye’ye silahlı korumalarıyla giriş yapması, milletimizin vicdanında nasıl rahatsızlık oluşturduysa, ülkücü camiada da aynı hassasiyetle karşılanmıştır. Bizim için devletin kapısından içeri giren herkesin, bu aziz milletin egemenlik haklarıGüncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim































