• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:23Güneş 06:00Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:03Yatsı 21:34
    • 16°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 19°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2440.177 0.51
  • Dolar: 32.4575 -0.23
  • Euro: 34.7559 -0.63

GEBKİM Vakfı Dilovası’na değer katıyor

Türkiye sanayi ve ihracatının kalbinin attığı Kocaeli’nin geniş kimya ekosisteminde öncü projeleri hayata geçiren GEBKİM Kimya İhtisas OSB ve GEBKİM Vakfı, anaokulundan liseye kadar eğitime verdiği desteklerle Kocaeli’nin geleceğine yatırım yapıyor.
GEBKİM Vakfı Dilovası’na değer katıyor

 Modern eğitim vizyonu ve altyapısı ile örnek okullardan biri olan GEBKİM MTAL ile minikleri sevgi dolu bir ortamda hayata hazırlayan GEBKİM Anaokulu’nu Dilovası’na kazandıran GEBKİM Vakfı, uluslararası başarılarıyla göğsümüzü kabartan Milli Satranç Sporcusu Işık Can’ın da uzun yıllardır en büyük destekçisi. Kocaeli ve Dilovası’na değer katan projelerini her geçen yıl daha da ileriye taşıyan GEBKİM, son olarak Dilovası Kaymakamlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen, “Dilovası Yıldızlarıyla Buluşuyor” etkinliğine ev sahipliği yaptı. Düzenlenen törende Dilovası İlçesi’nde akademik, sanatsal ve sportif alanda önemli başarılara imza atan 120 öğrenci ödüllendirildi.

gebkim_dilovasiyildizlariylabulusuyor_1.jpg

GEBKİM, Dilovası Kaymakamlığı tarafından akademik, sanatsal ve sportif alanlarda önemli başarılar gösteren öğrencileri başarılardan dolayı ödüllendirmek ve yeni başarılar için teşvik etmek amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen “Dilovası Yıldızlarıyla Buluşuyor” programına sponsor olarak destek verdi. GEBKİM OSB Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe Dilovası Kaymakamı Dr. Metin KubilayDilovası Belediye Başkanı Hamza ŞayirDilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balayİlçe Spor Müdürü Murat BabaoğluGEBKİM Kimya İhtisas OSB ve GEBKİM Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı ile okul müdürleri, yöneticiler ve öğrenciler katıldı.

Polisan Ortaokulu Halk Oyunları ekibinin gösterisi ve okulların müzik performansları ile renklenen etkinlikte, ENKA Okulları’nın teknolojik çalışmaları ve öğrencilerin yaptıkları robotlar sergilendi. Törende akademik, sanatsal ve sportif alanlarda elde ettikleri başarılarla Dilovası’nın gururu olan 120 öğrenciye ödülleri Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ve katılımcılar tarafından verildi.

gebkim_dilovasiyildizlariylabulusuyor_2.jpg

GEBKİM Kimya İhtisas OSB ve GEBKİM Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı, Dilovası Kaymakamlığı’nın başarılı gençlerin ödüllendirilmesi ve teşvik edilmesi amacıyla gerçekleştirdiği projenin Dilovası’nın eğitim, sanat, kültür ve spor hayatının gelişimine önemli katkılar sağladığını belirtti. GEBKİM olarak “Dilovası Yıldızlarıyla Buluşuyor” programına ev sahipliği yapmaktan ve bu kıymetli projeye destek vermekten mutlu olduklarını ifade eden Aracı, gösterdikleri başarılarla ödül almaya hak kazanan tüm öğrencileri kutladı.

GEBKİM Vakfı’nın eğitim başta olmak üzere başarılı öğrencileri her zaman desteklediğini belirten Vefa İbrahim Aracı, şunları söyledi: “Kocaeli ve Dilovası’nın gelişmiş sanayi ile Türkiye ekonomisi ve ihracatına yaptığı katkının eğitim, kültür-sanat ve spor gibi alanlarda da sürdürülmesi büyük önem taşıyor. Eğitimi, geleceğe yapılan bir yatırım olarak görüyor; ülkemizin kalkınması, gelişmiş ülkeler seviyesine ulaşması ve refah toplumunun sağlanmasında kilit öneme sahip olduğuna inanıyoruz. Kocaeli’ne ve Dilovası’na değer katan projelerimizle çocuklarımızı ve gençlerimizi her alanda destekliyoruz. Modern eğitim vizyonları, sunduğu imkanlarla GEBKİM Anaokulu ile GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, bu anlamda gurur duyduğumuz projelerimiz arasında yer alıyor. Vakfımız, başarılı öğrencilere eğitim bursları da verirken, ülkemizi uluslararası alanda başarıyla temsil eden genç sporcularımızı destekliyoruz. Genç yaşına rağmen kariyerine ulusal ve uluslararası pek çok zaferi sığdıran milli satranç sporcumuz Işık Can, bu isimlerden biri. Uzun yıllardır sponsoru olduğumuz Işık Can’ı desteklemek ve uluslararası alanda kazandığı başarılara tanıklık etmekten gurur duyuyoruz. Kimya sanayindeki örnek kümelenme modelimizi ve GEBKİM Vakfı’nda oluşturduğumuz sinerjiyi, topluma yarar sağlayan projelerle sürdürmek bundan sonra da önceliğimiz olmaya devam edecek.”

gebkim_dilovasiyildizlariylabulusuyor_3.jpeg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim