• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:07Güneş 05:49Öğle 13:06İkindi 16:58Akşam 20:13Yatsı 21:47
    • 11°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 9°C Ankara
    • 12°C Rize
  • BIST: 10233.83 -0.42
  • Altın: 2398.482 0.35
  • Dolar: 32.2398 -0.23
  • Euro: 34.6949 -0.22

Fırtına Trabzonlu'lar iftarda buluştu

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Gebze’de Fırtına Trabzonsporlular Derneği’ne önce iftarda, sonra sohbette konuk oldu.
Fırtına Trabzonlu'lar iftarda buluştu

videotiklayeni-117-003.png

Hacıosmanoğlu düne atfen şike, yarına atfen önümüzdeki sezona değinip, “Önümüzdeki sezon iki lig şampiyonluğu kupasını birden alarak kutlama yapacağız” dedi.

Fırtına Trabzonspurlular Derneği önceki gün düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi. Şekerpınar Ramada Otel’de düzenlenen iftar yemeğine Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ve eski Milletvekili Eyüp Ayar ile İl Başkanı Mahmut Civelek, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Kocaeli Barosu Başkanı Tamer Solakoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Gebze İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mücahit Sak, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, KASKF Başkanı Murat Aydın, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, Çayırova Müftüsü İbrahim Kadıoğlu, iş adamları, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

İKİ YILI GERİDE BIRAKTIK

Programda bir selamla konuşması yapan Fırtına Trabzonsporlular Derneği Başkanı Avukat Harun Kaya dernek ve yönetim olarak ikinci yıllarını geride bıraktıklarını, ikinci kez iftar organizasyonu düzenlediklerini söyledi. Kaya, “Çok şey söylemek isterim ama kulüp başkanımız burada. Kendisi mali durumdan transfer politikalarına, şike sürecine kadar bizleri bilgilendirecektir” dedi. Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur konuşmasının başında derneği yakından takip ettiğini belirtip başkanı ve yönetimini kutladı. . Kısa tuttuğu konuşmasını adını anmadan Cumhurbaşkanlığı seçimi ile bağlayan Okur, “Bugüne kadar sizlerin desteğiyle istikrar oluştu ve sürdü. Bundan sonra da yine sizlerin desteğiyle bu istikrar sürecektir inşallah” diye konuştu.

DÖRDÜNCÜLÜK BAŞARI DEĞİL

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu kendisini ve yönetimini ağırlayan Fırtına Trabzonsporlular Derneği yönetimine ve konuklara teşekkür ederek başladığı konuşmasında yönetime bir yıl önce geldiklerini hatırlatıp, “Seçim öncesi de, hemen sonrası da köklü değişime gidileceğini belirtmiştik. Şampiyonluk beklentisi içinde olunmamasını söylemiştik. Sonuç itibariyle ligi dördüncü sırada bitirmeyi başarı saymıyoruz. Trabzonspor her zaman zirveye oynamalıdır” deyip önümüzdeki sezon için hedeflerinin şampiyonluk olduğunun sinyalini konuşmasının hemen başında verdi.

ÜSTE PARA VERİP GÖNDERDİK!

Önümüzdeki sezon için transfer politikalarının verimlilik olduğuna işaret eden Başkan Hacıosmanoğlu bu anlamda kadroda yüzde 80 oranında değişime yöneldiklerini belirtti. Konuşmasına ilginç anekdotlara da yer veren Hacıosmanoğlu, “Herkes futbolcu satıp çok para kazandığımızı falan sanıyor. Üste para verip gönderdiklerimiz de var!” dedi. Trabzonlu’ya ve Trabzonsporlu’ya yakışır oyuncuların yer aldığı, teknik heyet ile birlikte inanmışlığın ön plana çıktığı bir takımı kurmayı hedeflediklerini kaydeden Hacıosmanoğlu, “Trabzonspor güçlü bir camiadır. Kalıcı başarı sağlanmalıdır” diye konuştu.

HOCA NE DİYORSA O

Trabzonspor’da mazisi ve kalbi olan Boşnak hoca Mostarlı’nın istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Hacıosmanoğlu, “İnşallah hazırlık kampına tam kadro gireceğiz” dedi. Ulu önder Atatürk’ün söylediği şekilde zeki, çevik, ahlaklı sporculardan oluşan bir takımla kalıcı sonuca gidilebileceğini ifade eden Başkan Hacıosmanoğlu konuşmasının bu bölümünden itibaren konukların merakla beklediği şike sürecine değinmeye başladı. Hacıosmanoğlu konuya dair özetle şunları söyledi:

EMEK HIRSIZLARI DEVRE DIŞI KALMALI

“Futbolda emek hırsızlarının devre dışı bırakmamız lazım. Bu anlamda Anadolu kulüplerinin yüzde 80 oranında desteğini almış durumdayız. İşte bu hedefe ulaşıldığı zaman kazanılan kupa ve şampiyonlukların da bir anlamı olacak. Aksi taktirde birileri şampiyonluklar kazanıyor ama katkısı kendilerine de, topluma da olmuyor. ‘Bize ceza gelmeyecek’ diyen takımlar Avrupa kantarına çıktıklarında tek tek cezalandırılıyorlar. Bunların arkası da gelecek. Bugün bu sıkıntıyı ve ceremesini takımlar çekiyor, yarın Türk futbolu çekecek.

PİSLİĞİ ELİN OĞLUNA BIRAKMASAYDINIZ

Biz haklarımızla ilgili olarak UEFA ve FİFA’ya gittik diye birileri Türkiye’yi gammazladığımızı söyledi. Hayır, biz kimseyi gammazlamıyoruz. İçimiz rahat. Pisliği burada temizleseydiniz de elin oğluna bırakmasaydınız. Emek hırsızlarının örtbas çabaları Avrupa’da hiçbir şey ifade etmiyor, faydası olmuyor. Ben çok net konuşuyorum. Trabzonspor’un mazisinde de kirli şampiyonluklar varsa, böyle bir pisliğe bulaşıldıysa varsa kendimiz temizler, sorumlularını kendi ellerimizle teslim ederiz. Kulüp olarak bu tür vakalardan gerek sportif, gerekse cezai anlamda temiz çıktık.

BU BİZİM NAMUS DAVAMIZDIR

Holding patronlarının varsın medya kuruluşları olsun ve ne yazarlarsa yazsınlar.17 Temmuz bir milat olacak. FİFA’ya yaptığımız bir müracaat var ve onlar da UEFA’yı bekliyor. Her zaman ifade ettik. Bu bizim namus davamızdır. Geçmişe takılıp kalmadan ama haklarımızdan ve davamızdan da taviz vermeyerek mücadele etmek durumundayız. Bu dava sürecinde bizi etkisine alacak hiçbir güç veya kişi yok. Trabzonspor’un tüm haklarını biliyoruz. İnşallah önümüzdeki sezon iki kupayı birden kaldırarak şampiyonluğumuzu kutlayacağız.”

YANLIŞ YAPAN HESABINI VERİR

Konuşmasını tamamlamasının ardından, “Bir konuyu unuttum” diyerek yeniden mikrofon alan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yönetime gelirken, “Kim yanlış yaparsa hesabını verir” türü bir yaklaşımlarının olduğunu ve bunu hayata geçirdiklerini söyledi. Trabzon’un köyünden 100 TL ile yola koyulup şehre gelerek maç izleyen, maaşıyla geçinip tribünden takımını izleyen her bir taraftara karşı da sorumlulukları olduğuna işaret eden Hacıosmanoğlu isim ve dönem vermeden geçmiş dönemlerin yanlışlarına işaret etti.

HIRSIZLIK KENDİ ARAMIZDA KALIR MI?

Kulüpteki usulsüzlüklerin üzerine giderken konuların örtbas edilip, “Aramızda hallederiz” türü yaklaşımlara da taviz ve prim vermediklerini kaydeden Hacıosmanoğlu, “Bir bilet alıp maça gelen taraftarın da, kombine bilet alıp maç izleyen taraftarın da hakkını çalan hesabını verecek. Hiç hırsızlık ‘içeride’, ‘kendi aramızda’ kalır mı? ‘Kendi aramızda çözeriz’ diye diye yanlışlıklar bugüne kadar devam etti. Bu konuda her kim kulübü ne kadar zarara uğratıyorsa hesabı sorulmalıdır. Bir başkan, bir yönetici kendisi yemiyor ama yenilene müdahale etmiyorsa, o başkan ve yönetim yenilenden de sorumludur. Biz bu duruşla Trabzon gibi bir kentte 10 milyon TL tutarında bir paranın trafiğini önledik. Bu tutumumuz sonrası yerel basın hep aleyhimizde yazmaya başladı. Elbette yazsınlar! Kötü yaptığımız her şeyi yazsınlar ama iyisini de yazsınlar” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim