• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:20Güneş 05:58Öğle 13:06İkindi 16:56Akşam 20:05Yatsı 21:37
    • 14°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 21°C Rize
  • BIST: 9990.96 0.76
  • Altın: 2439.282 0.00
  • Dolar: 32.4246 0.00
  • Euro: 34.6533 0.00

Fenerbahçe, o isim için servet ödeyecek

Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde kadrosuna kattığı Brezilyalı futbolcu Fred için Manchester United'a 4 sene içerisinde 8 eşit taksitle 9.743.589 milyon euro bonservis bedeli ödeneceğini duyurdu.
Fenerbahçe, o isim için servet ödeyecek

Transfer döneminin hızlı takımlarından olan Fenerbahçe, 2023-2024 sezonunda Süper Lig'de yaşadığı şampiyonluk hasretini sonlandırmak için birçok yıldız isimle kadrosunu güçlendirdi. Takımı İsmail Kartal'a emanet eden sarı-lacivertliler, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a getirdiği Brezilyalı yıldız Fred'in maliyetini açıkladı.

KATKI BEDELLERİ TARAFLARCA YARI YARIYA

Fenerbahçe, 30 yaşındaki futbolcu ile 4+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Sarı-lacivertliler ayrıca, Manchester United'a 4 sene içerisinde 8 eşit taksit halinde 9 milyon 743 bin euro ödeneceğini açıkladı. Fenerbahçe'den KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi: Profesyonel futbolcu Frederico Rodrigues de Paula Santos'un transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Manchester United FC kulübüne toplam transfer bedeli olan 9.743.589,5 evro 4 sene içerisinde 8 eşit taksitle ödenecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri taraflarca yarı yarıya paylaşılacaktır. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.

TÜM BAŞARILARDA KATKIM OLSUN İSTİYORUM

Fred gerçekleştirilen imza töreninin ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Brezilyalı futbolcu şunları söyledi: Böyle Türkiye’nin en büyük kulübüne ve büyük bir tarihe sahip kulübe geldiğim için çok mutluyum. Ben de bu tarihin bir parçası olmak istiyorum. Umarım herkes de mutlu olmuştur. İlk izlenimlerim çok güzel ve olumlu. Fred, sözlerine şöyle devam etti: Kulüpteki herkes beni çok iyi karşıladı. Bunun için de ekstra mutlu oldum. Fenerbahçe tarihinde çok önemli oyuncular var. Brezilyalı olarak da Alex de Souza ve Roberto Carlos bu oyunculardan bazıları. Ben de elimden gelenin fazlasını yaparak büyük oynamak ve bütün kupaları kazanıp, tüm başarılarda katkım olmasını istiyorum.

9 YIL ÖNCE İLK KEZ BU SAHADA OYNADIM

Brezilyalı yıldız, taraftarları mutlu etmek istediği söyledi. Tabii ki de taraftarları mutlu etmek istiyorum. Brezilya milli takımında 9 yıl önce ilk olarak bu sahada oynamıştım. Şimdi ise buradaki bu sahada Fenerbahçe taraftarı için oynayacağım. Bunun için sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe taraftarı daha buraya gelmeden beni desteklemeye başladı. Onlara buradan çok teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca Başkana, Mario Branco’ya, Okan Özkan’a ve bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kazanmak için sabırsızlanıyorum.
20 milyon euro piyasa değerine sahip Internacional altyapısında yetişen Fred, daha sonra Shakhtar Donetsk ve Manchester United formaları giydi. Kariyerinde 408 resmi maça çıkan 30 yaşındaki futbolcu, 36 gol ve 43 asistle oynadı. 20 milyon euro piyasa değerine sahip olan futbolcu, Brezilya Milli Takımı ile 32 maça çıktı. Fred bu karşılaşmalarda 3 asist ile oynadı.

 (En Son Haber)

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim